6 pitanja treba da pitate svog ličnog trenera | BA.GlobalScienceCollaboration.org

6 pitanja treba da pitate svog ličnog trenera

6 pitanja treba da pitate svog ličnog trenera

Nikada neće biti jezik-vezana opet uz ovaj zgodan spisak za pronalaženje savršeni PT

Da li zakažite sa doktorom koji nisu imali sve te važne slova nakon svog imena? Naravno da ne bi. Ipak, kako blisko ti pomno akreditiva ličnih trenera pre nego što svoj novac, i vaše tijelo, u svojim rukama? Poslali smo pisac Amy Molloy na tajnom zadatku da otkriju koliko je lako postati Rogue trener...

'Trebalo mi je 63 minuta da se kvalifikuje kao osobnog trenera. Unatoč činjenici Nisam uspeo biologije A razinu i borba za programiranje pokretnoj traci, sve što je trebalo da se prijavite online na međunarodno priznate akreditacije naravno za osobnu trenera, obrano čitati 125 stranica priručnika, koje je obuhvatilo osnovne treninga strategije, a zatim postići više od 70% u višestrukim izborom test. Imam 86%. Banka transfer $ 115 kasnije i sam nagrađen sa e-mail: "Čestitam, vi ste sada kvalificirani da se pridruže rastuću mrežu međunarodno priznatih instruktora širom svijeta."

load...

Srećom, ja sam samo kurs za potrebe ovog članka, ali ne postoji ništa zaustavljanja klijentima mene treninga. Kurs - priznalo više od 90 teretanama diljem svijeta, kao i pet osiguravajućih društava u Velikoj Britaniji - ne zahtijeva fizičku procjenu. To je kao da omogućava hirurg da radi što baci kroz tekst knjige. Ne postoji zakon da se zaustavi osobi sa nula iskustva posluje kao trainer.It nije iznenađenje "fast track" predmeti su toliko popularni. Amaterski treneri trenira sportista amatera je recept za ozljede. "

Prije nego što se prijavite, budite sigurni da pitate trenera ovih šest pitanja:

1 Šta i gdje ste studirali? Provjerite protiv Registar Vježba Professionals (ponavljanja) baze podataka u exerciseregister.org. A u pozadini u ostvarivanju nauka je idealan.

load...

2 Zašto bih izabrao tebe? Iskusan instruktor je sretan da zaradite vaše povjerenje, pa tražite da iznese svoja iskustva i reference.

3 Da li uzeti nastavlja edukativnih kurseva? Fitness trendovi brzo promijeniti. Oni bi trebali uzeti za osvježavanje znanja svake tri godine.

4 Mogu li razgovarati sa svojim klijentima čiji su ciljevi slični moje? Pitati za broj telefona kao sjajne svjedočanstva se lako krivotvoriti na e-mail.

5 Hoćeš li procjenu prije nego što počnemo? Trener treba da odnesete medicinsku istoriju i testirati ravnotežu, pokretljivost i snagu.

6 Imate li suđenje paket ili politike povrat novca? Ne bi trebalo da osećaju pritisak da se bulk kupiti sesije u napadu prije nego ste sigurni.

Wh zaštititi kampanja vaše tijelo

Uz podršku ponavljanja, WH lobira moći da se stvori centralne regulacije za UK fitness profesionalaca. Prijavi naše peticiju sada- i ako dobijemo 10.000 potpisa, mi ćemo uzeti u Vladi.

Nađi cijelu priču o Rogue ličnog trenera u novom broju zdravlja žena, u prodaji.

Povezane vijesti


Post Fitnes

Khloe Kardashian pokreće veb lokaciju za fitnes aplikacije kako bi podelila priznanja

Post Fitnes

Jillian Michaels na hranu, fitnes i jedan trening koji nikad ne radi

Post Fitnes

Kayla Itsines dnevna rutina od 9 koraka am-pm

Post Fitnes

Ekskluzivno: rita ora govori o poverenju tela na društvene medije

Post Fitnes

3 sledeće načine za povrede dokazuju vašu obuku

Post Fitnes

Upoznajmo morgansko jezero, inspiraciju da izađemo izvan vaše zone udobnosti

Post Fitnes

Kapetan hokeja Kate Richardson-Walsh razgovara sa Rio, jogom i njenom olimpijskom ishranom

Post Fitnes

Gemma Atkinson: Morate biti zona od onoga što svi drugi misle o vašem telu

Post Fitnes

Ove 10 veganskih poznatih ličnosti podržavaju ishranu zasnovanu na biljci

Post Fitnes

Šta Kayla Itsinesova bikini tužno telo predstavlja za njene planove?

Post Fitnes

Upoznajte skokovu Kimberly Wyatt

Post Fitnes

Gledajte YouTube video snimke kako biste postali zdraviji i druge važne vesti