7 prikladnih navika binky felstead | BA.GlobalScienceCollaboration.org

7 prikladnih navika binky felstead

7 prikladnih navika binky felstead

Najnoviji ambasador Reebok trenira vas u gorivo, fitnes i fokus njenog nedeljnih treninga.

To se može reći, Binky Felstead način života je evoluirao i sa njim, njeno telo previše. Zvezde, koji je nekada preživjeli na 'tost, kari i crno vino "- što je istina ona sada dijeli u našem Naked Issue, goriva dane sa salatom, odrezak i puno raženi kruh.  

Između snimanja filma Binky nama razgovarali kroz nju fitness rutinu. Jer osim mijenja njen izgled, redovni plan obuke je pomogao mama-to-biti borbenih anksioznosti i osjećati više samopouzdanja. 

Pre-workout

Ne jedem prije nego odem na workoutas idem tako rano ujutro i jer je dosta visok intenzitet osećam prilično bolestan ako jedem. I imaju tendenciju da imaju kafu, a znam sigurno nije najbolji, ali u svakom slučaju ja to radim. To nije učinio bilo pogrešno do sada. Ili ću pojesti bananu ako sam stvarno gladan.

load...

Moj svakodnevni trening

Volim ustajem i počinjem dan ranije tako da sam se u teretanu za 08:35 sa mojim trenerom Tyrone. Počnem na pokretnoj traci sa 30-minutni sjednici sprinteva a. Za prvih 15-tak minuta da se polako povećavaju i usponima i ubrzati koliko god mogu od razine 7 na svakoj. Onda ću staviti nagib dole i kandidirati za još 15-tak minuta.

Ovi treninzi fokusirati mene - moje srce stopa je gore, moja anksioznost olakšava i ja dobiti zujanje iz endorfina.

Da bi stvar bude zanimljivija

Ponekad iako smo promijeniti i do 14-ak minuta od brda sprinteva prije rada kroz kardio tjelesne težine spoja. Uglavnom, oni uključuju burpees, zvijezda skokova i neka vrsta dasaka koristeći medicine loptu.

load...

Drugi put, idemo van i raditi krugove oko terena za malo, što je sasvim drugačija jer to nije na pokretnoj traci. Mislim da rade na zemlju i travu je mnogo, muchharder. Osećam da spali puno više kalorija ovo radim. 

Koristeći moje cijelo tijelo

Moj trener, Tyrone uvijek kaže da ne može baš ciljati područje, jer ne mogu birati gdje će otpasti iz. Mislim da je dijeta je masivan deo pa šta radim radi cijelu moje tijelo i postaje fit i jači.

Nakon mog treninga

Imam raženi kruh sa dimljenim lososom, kajganu, avokado i paradajz. Volim raženi kruh, iako sam nikada nije koristio se svidi, ali sam trenirao sam da mi se. Zvuči čudno, ali volim belanaca sa tunjevinom i paradajzom kečap sve zajedno. Izgleda strašno, ali ukus stvarno dobro.

Napreduje

Čudno sada volim burpees - Nekad sam ih mrzim. Ali, zato što sam dobiti monter moje odmora su mnogo brže nego što su ikad ranije. Ja sam uživati ​​vidim koliko ja mogu učiniti u prostoru sat vremena treninga.

Sada pročitati kako Binky goriva njoj treninga sa nedeljnim rezime njenog obroka i treninga grickalice

Binky Felstead zvezde u novoj Reebok Women proljeće ljeto 2017 kampanje. Nova kolekcija je sada dostupan za kupovinu iz www.reebok.co.uk i na Reebok FitHub trgovinama. 

Povezane vijesti


Post Fitnes

Mollijeve poteze

Post Fitnes

Ronda Rousey: Nikada nisam bila zadovoljnija sa mojim telom

Post Fitnes

Fed dnevnici: trening sa Heather Watsonom

Post Fitnes

6 citata koji Zoe Saldana čine našim novim životnim guruom

Post Fitnes

Fitnes, hrana i wellness Viktorijinog tajnog anđela Irine Šejk

Post Fitnes

Ono što glumica Holivud zaista jede za nedelju dana

Post Fitnes

Kako to učiniti: ys and ts

Post Fitnes

Fed dnevnici: Heather Watson o razočaranju

Post Fitnes

Viktorija Beckham otkriva kako ostaje u obliku

Post Fitnes

24 sata hrane i fitnesa sa Engleskim ženskim fudbalerom

Post Fitnes

Jenna Dewan tatum govori o veganizmu, trčanju tatuma i onih abdominalnih mišića

Post Fitnes

9 tajnih podataka o fitnessu koji drže model šanina šaik protiv modela za pješačenje