Blogger deli slike koje joj izgleda više toniran nakon dobijanja težine | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Blogger deli slike koje joj izgleda više toniran nakon dobijanja težine

Blogger deli slike koje joj izgleda više toniran nakon dobijanja težine

Još jedan fitnes influencer 'vijaka skale'

Majka i fitness bloger Kelsey Wells započela je fitness režim nakon što je rodila sina, u to vrijeme ona je dobila više od pola miliona pratilaca na Instagram kroz nju putovanje. 

Nedavno je objavljeno niz slika koje pokazuju kako ona izgleda više trim i lean nakon što je dobila 18ilbs. Ona poziva njen sljedbenike da ne dozvoli težine odrediti samopoštovanje i kako to nije ono što vage kažu da je važno, ali to je više o vašem zdravlju i sreći. 

"Hvala bogu napokon sam naučio da počne mjerenje napredujem stvarima koje su bitne -. Snaga, sposobnost, izdržljivost, zdravlje i radost"

Zavrtanj za SKALA || Mislio sam da je došlo vrijeme za prijateljski, ali čvrsto podsjetnik. Vas. PLEASEEEEEE STOP DOLAZAK spustila slušalicu broj na STUPUD SKALA! MOLIMO prestati misliti svoju težinu je jednak vašem napredak i za LJUBAV SVE MOLIM STOP puštajući YOR MASA IMATI neke efekte NIKAKVU NA VAŠA samopoštovanje, kao nekada. Na bilo koji od vas koji ste gde sam nekad bio, molim vas, slušajte me. Ja sam 5 '7 "i vagati 140 funti. Kada sam prvi put počeo #bbg sam bio 8 sedmica nakon poroda i 145 funti. Imao sam oko 130 prije trudnoće, tako da na osnovu ništa osim svoje iskrivljene percepcije, odlučio sam" cilj težinu "treba da bude 122 i da se uklopi u moju Skinniest farmerke. Pa nakon nekoliko mjeseci BBG i dojenja, udarim i ja uklapam u te veličine 0 farmerke. Pa znaš šta? ja stekli 18 FUNTI od tada. OSAM prokleti TEEN. Isto tako, ja sam otišao dva Pant veličine i kao stvari sam ripped one skinny jeans širom otvorena samo druge nedelje pokušavaju da ih podići iznad koljena. Moja poenta ?? prema stari ja i manjkav standarda, ja bi se što nije jadno Hvala Bogu napokon sam naučio da počne mjerenje napredujem stvarima koje su bitne -.. Snaga, sposobnost, izdržljivost, zdravlje, i sreća Take napreduje fotografije i video zapisa koliko sklekova možete učiniti, itd.. I ako možete, vaše DOB - postoji samo 5 lb razlika između mog početne i trenutne težine, ali sastav moje tijelo se potpuno promenio. Nikada nisam imala više mišića, a manje masnog tkiva nego sada. Ja nikada nisam bio zdraviji nego sam sada. Nikad nisam bila više ugodno u svojoj koži nego sam sada. A ako ja nisam rekao #screwthescale davno, ja bih odustao od svoje putovanje. Tako da malo malecka glas u potiljak koji i dalje rekao: "wtf je this- nije 140 !?" prošle sedmice, kada sam stao na vagu, kažem VIJAK. YOU. I mislim da bi trebalo da kažu isto vage previše. #byefelicia ⚖. #bbgprogress #transformationtuesday #fit #fitness #workout #fitmom #fitchick #fitfam #fitnesstransformation #beforeandafter #sweat #mysweatlife #girlswithmuscle #girlgains #strongnotskinny

load...

A fotografija posted by Kelsey Wells (@mysweatlife) na

Ona ide na pokazuju da kroz nju odlučnost da se vrati u formu nakon poroda, ona je ostvarila svoj "cilj težinu" da se uklopi u veličini 0 traperice, ali nije bilo bolje od sticanja 18 kilograma i ide gore dvije veličine hlača kroz izgradnju mišića. 

"Nikada nisam imao više mišića, a manje masnog tkiva nego što sam sada. Ja nikada nisam bio zdraviji nego sam sada. Nikad nisam bila više ugodno u svojoj koži nego što sam ja sada"

Dakle, sljedeći put stanete na vagu i shvatiti brojevi nisu baš ono što ste očekivali, ne zaboravite da mjeriti svoj napredak kroz stvari koje reallymatter. 

Želite više inspiracije da zanemari vage? Pročitajte kako još jedan bloger ostvarila svoj lean ABS kroz jesti viši kalorija.

load...

Povezane vijesti


Post Fitnes

Jennifer Lopez pokazuje off bootylicious backside

Post Fitnes

Serena Williams je prva ženska sportistica koja se zove si sportsperson godine od 1983

Post Fitnes

12 gifova koji potvrđuju britanske koplje je nesporna kraljica popa

Post Fitnes

Gina Rodriguez uzima na sebe tjelesne šamarje i instagram nasilnike

Post Fitnes

Kako dobiti Oskar za 6 nedelja

Post Fitnes

Maria Sharapova: fitnes, lice, fokus i osnaživanje žena

Post Fitnes

Dan u životu velikih britanskih šest rugby kapitana

Post Fitnes

Khloe Kardashian pokreće veb lokaciju za fitnes aplikacije kako bi podelila priznanja

Post Fitnes

Da li testira vašu kožu odgovor na ostanak alkalne? Elle Macpherson misli tako

Post Fitnes

5 kickass filozofija koje smo saznali od Elie gouldinga

Post Fitnes

Ekskluzivno: Shakirin trening treninga

Post Fitnes

Laura Whitmore govori o hrani, fitnesu i uživanju u životu