Cara Delevingne: joga me je uplakala u suze | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Cara Delevingne: joga me je uplakala u suze

Cara Delevingne: joga me je uplakala u suze

Supermodel otkriva kako je borio depresiju i suicidalne misli sa kombinacijom pisanja, joge i savjete od Kate Moss

Sa samo 23, supermodel Cara Delevingne je jedan od najprepoznatljivijih lica na planeti - ona je modna ikona, ima Instagram carstvo preko 20,8 miliona sljedbenika i sa šest filmova u planu, je na dobrom putu da osvaja Hollywood.

Ali, prije osam godina, Cara kaže da joj je tinejdžerske godine utrošeno se bore sa teškim depresije - pa čak i razmišlja o samoubistvu.

Pojavivši se u intervjuu na žene svijeta Summit, Cara priznaje da unatoč osjećaj blagoslovljen sa predivnom porodicom i prijateljima, unutrašnja previranja osetila je sve dugotrajan.

load...

"Samo sam gurao prošlosti. Dobio sam do tačke u kojoj sam bio malo ljut. Bio sam potpuno suicidalan i da ne želi više da živim", kaže Cara. "Želio sam svetu da me proguta i ništa nije bolje za mene od smrti -. Što je potpuno suludo"

Nakon pohađanja terapija i uzimanje antidepresiva, Cara napustio školu rano u 17 i bacila u modeliranje da bi sebe zauzet.

Između rano odbacivanje i Burberry kampanje 2011. Godine koji joj je skočio na slavu, Cara pronađena je teže reći ne posla, prezauzeti sebe i izbio psorijaze po celom telu.

Cara kaže: "U to vrijeme, stvarno sam htio da me neko zaustavi na kraju sam uzeo pauzu za savjet Kate Moss koji nekako me je pokupio sa poda onesvestila i prekrivena bojom.".

load...

Konačno dosadilo bježati od nje depresije, Cara obratio joj pitanja sa kombinacijom pisanja i joge.

"Pisanje je stvarno nešto što mi je spasio život", kaže ona. "I nakon toga, našao sam joga koja je bila ogromna stvar za mene Nisam plakao puno -.. Mislio sam emocija kao klinac bio je slabost i otišao da upoznate mog gurua i on mi je sjeo, a mi. Počela skandiranje sam toliko ljut na sebe i slomio sam kroz nešto -. Upala sam u suzama koje nisam učinio u godinama "

Govoreći o svom iskustvu, Cara se nada da će širiti poruku hmelja i razumijevanja za svoje mlade fanova, rekavši:.. "Mentalna bolest i depresija nije nešto što se stidim - niste sami Vi niste vanzemaljac Mane su stvari koje nas posebno - pukotine u nama su prekrasne dijelova koje je potrebno da imaju život baci na njih u suprotnom oni samo lijevo ".

Povezane vijesti


Post Fitnes

Ronda Rousey saznaje o tom mma gubitku: zaista verujem da sam i dalje neporažen

Post Fitnes

Da li ove tri pilatesove vežbe svakodnevno počinju da vide definiciju želuca

Post Fitnes

Ličnosti su na odmoru i volimo fotografije

Post Fitnes

5 ishrana i vežbanje tajni od nicole scherzinger

Post Fitnes

Tajne treninga Davine Mccall

Post Fitnes

Fed dnevnici: trening sa Heather Watsonom

Post Fitnes

Whs Eurovision fitnes gubi igru

Post Fitnes

Telo oscara 2018

Post Fitnes

Ellie se bavi obukom za plan 10k i njenog trka

Post Fitnes

Kako se glumci drže na putu

Post Fitnes

Treneri poznatih licnosti prate instagram

Post Fitnes

Selena Gomez je imala savjetovanje o okrutnim tjelesnim dlakama, vraćala se snažnije: goli je neverovatan