Champion plivač Jazz Carlin na hranu, fitnes i najbolji anti-hlorni šampon | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Champion plivač Jazz Carlin na hranu, fitnes i najbolji anti-hlorni šampon

Champion plivač Jazz Carlin na hranu, fitnes i najbolji anti-hlorni šampon

Unutar život prvak plivač; kako je trenira, što jede i kako drži svoju kosu uslovljena u bazenu

Razgovarali smo sa Commonwealth osvajač zlatne medalje Jazz Carlinto se prozor u život prvak plivač.

U 24-godišnji je velški plivanje senzacija je i stalo pekar i kvalifikovanog ličnog trenera, tako da kada se radi o ishrani da je ne zanima ništa osim pilećih prsa i brokula jede.

Ovdje nam ona govori o tome kako je ona zadovoljava njene slatko-zub, njen život u obuci i kako drži svoju kosu u tako dobrom stanju uprkos tome što je unutar i izvan bazena.

Kako sam Eat

Kada je u pitanju doručak držim stvari jednostavno, a ponekad, ovisno o tome kako rano trening, možda čekam da ga nakon toga imati.

load...

I imaju tendenciju da imaju zdravu verziju engleskog Doručak: Poširana ili fritaja sa integralnog tost i pasulj. Takođe se trudim da imam probiotik jogurt za stomak.

Moji ručkovi nisu toliko različiti, to je sve o proteina i ugljenih hidrata između treninga. Volim slatki krompir, ali ja nisam vegetarijanac, većina obroka će imati malo mesa. Kada je u pitanju proteina volim da dolaze iz prirodnih izvora tako da za puding ću uvijek tražiti Ukupno grčki jogurt kao da ima najviši nivo.

To nije sve meso i dva povrće ipak. Uživam jesti zdravu hranu, ali mislim o stanju previše. Ako želim da imam čokoladu, ja ću ga imati. Za mene, ja imam veliki slatko-zub pa sam ispeći sebe palačinke pune orasima i zob imaju između treninga.

load...

Kako sam Treniraj

Moram biti na bazenu u 07:00 da se protežu na pola sata prije udara u vodu. Imamo dva plivati ​​treninga dnevno - pet sati ujutro i tri popodne. Nakon naše večeri plivanja smo u teretani za oko sat vremena tako da je dan obično završava u pola sedam.

Ja sam daljine plivač pa ja ne radim toliko težak posao kao i ostali momci, ja više trčanje i kola. Naša se proteže sesije prije treninga imaju puno joge vježbe; nastojimo i radimo na fleksibilnosti, tako da je malo varijacije tamo.

Sa fizio to je sve o prevenciji ozljeda pa se trudimo da držimo zglobova mobiliziran - koristimo teniske loptice i pjene valjci mnogo.

Kako I Think

Sa samo jedan puni dan odmora obično sam preumorna da uradi bilo šta - ti dani su oko opuštanje ili šetnju po trgovinama.

Između treninga i trke dana nemam neku posebnu mentalnu trikova - trenerima keep me na prstima, tako da nema mnogo vremena za moj um da luta u bazen sesija.

Kada sam se takmiče imam samo praznovjerje: Moram da imam tri od svega; tri odijela, tri naočale, sve. Osim toga slušam MotivationGrindtalks na YouTube-u u svlačionici, a onda samo pokušati upiti atmosferu publike kada sam o tome na rasu - to me stvarno podstiče na.

Što se tiče kose...

Ja koristiti kokosovo ulje kao masku za kosu i kunem Green People Anti-klor šampon.

Povezane vijesti


Post Fitnes

Ekskluzivno: 6 pravila hrane hrane Millie Mackintosh

Post Fitnes

Khloe Kardashian otkriva istinu iza njenih tjelesnih nesigurnosti

Post Fitnes

Istina o tome da li su modeli plus-size zapravo nezdrave

Post Fitnes

Skrivene zvijezde u sličnom zvuku pokrivaju zvijezde

Post Fitnes

Joga devojčica Rachel Branen otkriva 109 svetova, novu društvenu misiju

Post Fitnes

Jlo je uhvaćena dok se opisuje kao glupa

Post Fitnes

30 najboljih treninga slavnih za toniranje celog tela

Post Fitnes

Održavanje prilikom trudnoće: 5 savjeta od Jessice Ennis

Post Fitnes

Treneri poznatih licnosti prate instagram

Post Fitnes

Gigi Hadid udari telo-hrabrosti sa srčanom porukom: imam stomak u mišićima, imam guzicu. Ponosan sam na to

Post Fitnes

Šta jedem za nedelju dana od strane ana ivanovića

Post Fitnes

Kako biti zdrav sa elsa pataky