Ekskluzivno: 6 pravila hrane hrane Millie Mackintosh | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Ekskluzivno: 6 pravila hrane hrane Millie Mackintosh

Ekskluzivno: 6 pravila hrane hrane Millie Mackintosh

Our April poklopac zvijezda nam govori kako je ona u obliku snažnog, lean tijelo kroz trening sa težinama-based, jedu ugljenih hidrata i više dana oporavka.

U 15 mjeseci od Millie Mackintosh krasila ženske Healthcovera puno promijenila, naime, njen brak, mišića i uma.

Ukratko, Mili se razvila iz reality TV zvijezda na Instagram teretanu zvezda pravi poslovne žene, koja je u pratnji promjena silueta previše - ona je jača nego ikad. 

'Posljednji Coveri je tanji, ali sa manje mišićne,' rekla nam je. "Cilj ovog poklopca je da izgleda više mišićav, ali sušeno i ne glomazan. '

U aprilskom izdanju, na kioscima 9. Marta Millie otvara o tome da ne žele da budem poznat kao poznati ", i zašto ona 'zavisna da ostvare na zdrav način".

load...

Ali prije nego što to ide na prodaju imamo ekskluzivno na hranu, fitness i fokus koji su oblikovali Millie 2.0.

Na svom nedeljnom treninga

"Moj trening za snimanje učinio promjene. Ja udaljila od opterećenja kardio više dizanje tegova, 'zajednički Mili.

"Cilj ovog poklopca je da izgleda više mišićne. Moje bum je definitivno postao veći i nikada nisam bio definiran ABS prije i želim da ih zadržati! '

O ukidanju sama lean 

"To je bila fokusirana oko izgradnje mišićne kroz spoj pokreta - teško, ali to funkcionira! I imao pet puta nedeljno, 'ona said.'The glavni fokus je bio izgraditi mišićnu u leđima, bedra i bum. Fokusirajući se na ovim prostorima pomoću težine Našao sam razvio moj core previše. Dakle, to je u osnovi cijelog tijela ciljani plan treninga. "

load...

Tipičan težine sjednicu na Lomax - gdje je trenira sa Markom - uključuje čučnjeve, zgibove i mrtvih lifta. Za neke bi to bilo mučenje, ali ne i Mili. 

'Moj omiljeni [sjednica] je vjerovatno težine jer to je ono promijenio moje telo najviše i vole da vide sebe dobiti jači i vitkiji. Radim svoj prvi bez pomoći pull-up je bio veliki dostignuće i osjetio veliki, 'rekla nam je. 

U stvari, Mili prvi izvukao svoje tjelesne težine na ženske Healthshoot. 

PROČITAJTE: plan ishrane Russell Bateman za Skinny Bitch Collective

Na njoj 20-ak minuta SBC partner treninga

Millie nije izuzet od potrebe za prijatelja da pomogne da joj kroz teške treninge, zbog čega je ona udružila sa osnivačem SBC Russell Bateman i Digital Editor Amy Hopkinson da dijele kako da se dvaput u formi, dvostruko-brzo u časopisu ovog mjeseca.

"Ja volim da SBC treninga sa prijateljem ili grupom prijatelja, čini opekotine više podnošljiv, 'priznala je. "To je sjajan trening zasnovan kardio koji gori masti i uvijek je drugačije."

Fancy? Gledajte i trening sa Millie i Amy.

Za više od treninga

Samo jedan pogled na vas Millie je Instagramand bi biti oprošteno pod pretpostavkom da ona živi u svom fit kompletu. Međutim, ona je posvećen, ali ne i neodgovorno kada je u pitanju ostvarivanje. 

'Dva dana odmora su bitne, ako pretrenirati mišiće dobiti upaljene i možete ozlijediti sebe, "potvrdio je.

PROČITAJTE: Kako pokrenuti da se spali masti

Na jogu mišića, a ne samo smeta

Ako ste se borili da se na brodu s umu strani joge onda možda kako Millie približava vrijeme provedeno na strunjačama može pomoći. 

"Ja volim da Yin Yogato povećam mobilnost, tako da mogu obavljati bolje u mom podizanje sesije," rekla je ona. 'Povećanje vašu mobilnost je ključ, tako da možete izvesti ispravnu tehniku ​​i dobiti najviše iz dizanje tegova ", rekla je ona. 

Na pištolj za fitness

Millie je dokaz da se ne može van trenirati loša ishrana, ni goriva nedelje treninga bez ugljenih hidrata, zbog čega je hrana je jednako važan kao i fitness. 

"Ishrana za moju treninga bio je vrlo jednostavan. Ja je izbjegao sve crash dijete ili hir dijeta, "rekla je ona. 'Mark me stavili na uravnoteženu ishranu koja je bila u pravu za moje tijelo. Bilo je dovoljno ugljenih hidrata, proteina i masti goriva mog treninga i zauzet rad način života ", rekla je ona.

Jednom Millie imala makroe zakucan, to je onda vrijeme da ponovno razmisli o puta je pojela i koliko je stavila na tanjir. 

'Glavni fokus je bio da jedete pravu hranu u pravo vrijeme oko mog treninga i kako bi bili sigurni kontrolu dio je bio precizan. To mi je dalo opterećenja energije i čuva moje napreduje tjedno. Jeo sam puno zelenila, posebno šparoga kao pomaže da izbaci višak vode, bogata proteinima na svaki obrok - jaja, riba, piletina, puretina ili odrezak i moja ugljenih hidrata su zob, quinoa, slatki krompir ili pirinač. Masti su koze sir, avokado, pesto, sir i orašasti plodovi, "rekla nam je.

Ali bilo je nekoliko stvari koje su van granica.

"Ja izbjegavati voće osim limuna (osim ako u toploj toploj vodi prva stvar), borovnice ili maline," rekla je ona. 

Pokupiti pitanje aprila zdravlja žena na kioscima Mart 9 za više od Millie u našem ekskluzivnom intervjuu

Saznati: Najbolji treninga osoba za cijelo tijelo toniranje

load...

Povezane vijesti


Post Fitnes

Engleska fudbaler Casey Stoney na hranu, fitnes i ženstvena tela

Post Fitnes

Najuticajnije sportske žene u proteklih 20 godina

Post Fitnes

Maria sharapova: nefunkcionisanje dopinga 14 godina karijere u brojevima

Post Fitnes

5 ishrana i vežbanje tajni od nicole scherzinger

Post Fitnes

Govorimo o stazi sa Džodi Vilijamsom

Post Fitnes

Serena Williams umanjuje kritike tela s ultimativnom kućnom porukom

Post Fitnes

Khloe Kardashian pokreće veb lokaciju za fitnes aplikacije kako bi podelila priznanja

Post Fitnes

Podignite snagu tegova

Post Fitnes

Kako je Serena Williams provela godine koje se bave pitanjima tela, i drugim vestima

Post Fitnes

Skrivene zvijezde u sličnom zvuku pokrivaju zvijezde

Post Fitnes

Sklonite leđa Zoe Hardmana

Post Fitnes

Uzmi noge gvožđe