Ekskluzivno: Millie Mackintosh govori da se kuva sa pro zelenim, da jede da živi i bude gola na instagramu | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Ekskluzivno: Millie Mackintosh govori da se kuva sa pro zelenim, da jede da živi i bude gola na instagramu

Ekskluzivno: Millie Mackintosh govori da se kuva sa pro zelenim, da jede da živi i bude gola na instagramu

Sjedili smo sa Millie Mackintosh da razgovaramo sve stvari hrane, fitnes i život

Millie Mackintosh ima puno stvari: Ona je objavila knjigu, Made: Knjiga stila, prehrane i fitness, proslavila dvije godine godišnjicu braka sa Professor Green (AKA Stephen Manderson) i naravno ima ozbiljnu vezu sa teretani.

Ženska HealthOnline Urednik Amy Hopkinson sjeo (između burpees i sat Iskorak) uz 26-godišnji mogul da razgovaramo hrane, fitnes i bračnog života.

"Moram pripremiti hranu unaprijed inače ljutim se, 'Mili opisuje odnos s vješalica mi svi dobro znamo, i sa treninga kao hersit je sve Tupperware i čineći većinu u teretani kafiću (svojih omiljenih je na Lomax).

load...

"Ja često idem i dobiti slatki krumpir, jaja, losos odmah nakon mog treninga. Ne mogu da idem na sastanak gladni ili ću srušiti koš kruh, "objašnjava ona.

A fotografija posted by Millie Mackintosh (@camillamackintosh) na

Ne brinite ipak, njen život nije sve o SBC movesand dodging ugljenih hidrata.

Ona je nedavno otišao na odmor u Italiju sa suprugom i, 'nije bilo ni na koji način da sam više radio nego da za pad u moru.

'Ja sam prkosno ne kažem ni da se tjestenina ili kruh jer jednostavno moraš živjeti. "

Srećom, ona dijeli svoju ljubav hrane u nju drugu polovinu, pa iako Stephen uglavnom drži na roštilju - "on ima ove drvne sječke i radi svih ovih različitih okusa pušenja '- par se uvijek jedu ukusnu zdravu hranu zajedno.

load...

Kao što je svako ko prati par na društvenim mrežama će znati, da ste ljubitelj pečenje, pa čak i kada se ne jedu istu hranu oni uvijek pokušavaju da zajedno večeru; 'Sinoć smo imali file odrezak sa povrće i quinoa.'

Hrana nije jedina stvar koju ćete vidjeti na njihovim Instagram hrani iako - Stephen je dva puta zajednički gole snimke njegove supruge u svoje milijune fanova, pa kako se Millie misli o tome?

'Trebalo mi je vremena da shvatim da je uradio [prvi u kadi], onda kad sam vidio je to sam se kao' Stephen! ' ali to je prilično smiješno.

A fotografija posted by Millie Mackintosh (@camillamackintosh) na

'Imati miliona pratilaca je apsolutno ludo, ali ja ne želim da to bude previše ozbiljno. Mislim da ima malo šale na tu je u redu. "

To je rekao, ti nećeš vidjeti sve vrste golih selfija iz Millie; "Ja sam za" oslobode bradavica ", ali neću učiniti Full Frontal golotinje tamo."

The Chelsea Žena je zavolio njeno tijelo i kako je sposoban, i želi drugima da učine isto. To je fokus svog novog bookt: 'Ako je bilo djevojka čita moju knjigu i uzme nešto od toga da ih čini osjećati malo bolje o sebi, onda bih biti jako sretan s tim.

'Mislim da se žene treba učiti kako se voli njihova tijela.'

"Ja sam odrastao sa roditeljima koji su bili vrlo otvoreni o golotinji htio da odrastem samopouzdanja, 'objasnila je ona.

Millie je ponosna na njeno tijelo, a posebno sada kada više nije 'mršava masti', ali ona je realista previše: 'Ponekad se podsjetiti sebe da ne mogu izgledati kao [moja žena Healthcover] cijelo vrijeme, to nije realno.

"Nisam mogao da uživam tijekom cijele godine i izgleda kao da je, to jednostavno nije moguće."

Millie knjizi, Made: Knjiga stila, hrane i fitnessis je danas. 

Povezane vijesti


Post Fitnes

Jennifer Lopez pokazuje off bootylicious backside

Post Fitnes

Gwyneth Paltrow-ova 2-satna no bum vježba treninga

Post Fitnes

Istina o tome da li su modeli plus-size zapravo nezdrave

Post Fitnes

Napad sa 8 poteza

Post Fitnes

Kako trenirati kao tajni anđeo Viktora

Post Fitnes

Najuticajnije sportske žene u proteklih 20 godina

Post Fitnes

5 ishrana i vežbanje tajni od nicole scherzinger

Post Fitnes

12 pred-turnirskih sati sa Heather Watsonom

Post Fitnes

Kako to učiniti: ys and ts

Post Fitnes

Ronda Rousey se izvinjava zbog instagrama fotografiranja

Post Fitnes

Ono što jedem za nedelju dana od Lorene Pascale

Post Fitnes

Radila sam sa Džilijan Michaels-om, evo 9 stvari koje me je naučila