Fitnes bloger otkriva visoku kaloričnu ishranu je razlog zbog čega joj leži mišiće u abdomenu | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Fitnes bloger otkriva visoku kaloričnu ishranu je razlog zbog čega joj leži mišiće u abdomenu

Fitnes bloger otkriva visoku kaloričnu ishranu je razlog zbog čega joj leži mišiće u abdomenu

Računajući makroi ne može biti put naprijed

Fitness, hrana & travel bloger, Londoner i student prava, Alex, zajednička nedavno Instagrampost da ponovo osigurati njoj hiljade sljedbenika da je dobijanje rezultata ne znači ide teško u teretani i lišavajući sebe. U stvari, to je kroz pretreniranosti je shvatila da nije troši dovoljno caloriesto goriva nju treninga. 

"Gledajući unazad shvatim da je masovno pretreniranost kao da idem u teretanu 6 puta tjedno i korištenje stvarno teška weights.I je samo jeo oko 1600 kalorija dnevno, a moje tijelo se nije moglo raditi well.I jednostavno nije shvatiti da treba jesti više kalorija ako želim mišiće da rastu i to je zapravo teško jesti visok kalorija kad dobro jede! "

load...

Moje tijelo je stavljen kroz puno toga mi je toliko fer play da je za rad sa mnom i mi dozvolili da se montera i jači. Pokušao sam hir dijeta milion, ja sam pod jeo i tako više jeli mi vjerovati, ja sam uradio sve! Na krajnjem Ostavio sam jeo moje tjelesne težine u slatkiše i čokoladu da mi pomognu da se bave nostalgija, dok na mojoj godini u inostranstvu u Singapuru. U sredini bio sam oko 6 mjeseci nakon stupanja na novu fitness rutinu. Bilo je divno da se u fitnes ali nisam ne znam šta radim. Gledajući unazad shvatim da je masovno pretreniranosti kao da idem u teretanu 6 puta tjedno i korištenje stvarno teških tereta. Ne kažem da nikada ne možete treninga ovo puno, ali nisam puca mi treninga pravilno se tokom sedmice, što je značilo da je jedan dio tijela (noge obično) su potpuno uništena, a nisu dobiti priliku da se oporavi. Dodajte tome činjenicu da sam ja samo jedem oko 1600 kalorija dnevno, a moje tijelo nije moglo biti dobro ide. Nisam jeo tako malo kalorija namjerno, samo nisam shvatio da sam treba jesti više kalorija ako želim mišiće da rastu i to je zapravo teško jesti visok kalorija kad dobro jede ne znam praćenje kalorija ili makroa i ja nikada, jer bi to previše restriktivni za mene, ali znam da je moj grubo figura jer svaki sada i onda sam pratiti dan u MyFitnessPal da budem siguran da jedem dovoljno i oni su uglavnom prosjeku oko istog. Želim da znate da treba jesti viši kalorija dijeta djevojke, jer u suprotnom vaše tijelo neće biti pravilno gorivo i možda ćete se bore da vidimo rezultate. Jedem način viši kalorija sada (čak i veći nego što je to uobičajeno, jer sam počeo putuju) a ja vidim najbolje definiciju mišića u mom životu. Moje ABS su iznenada i ruke su dobro previše Zato ne gladuju sebe. Ako želite da vaše mišiće da rastu, morate ih hraniti! Sada sam završio bbg 2 i video sam bolje rezultate nego što sam ikada zamišljali moguće! Napredak treba vremena i rezultate samo bolje sa iskustvom. Želim da sve napraviti dugoročne i održive promjene, jer zaista se osjećate nevjerovatan, iznutra i out !! #screwthescale #transformationtuesday

load...

A fotografija posted by @theleanlawyer na

Alex ide na ohrabriti druge da slijede ovaj primjer: "Želim da znaš da treba jesti viši kalorija dijeta djevojke, jer u suprotnom vaše tijelo neće biti pravilno gorivo i možda ćete se bore da vidi rezultate sada jedem način viši kalorija (čak. Veći nego što je to uobičajeno, jer počela sam putovao) a ja vidim najbolje definiciju mišića u mom životu "

Prije nego što planirate svoje 11:00 snack-a-Thon, Alex ne znači da umjerenost je ključ - i njena dijeta goriva redovna fizička aktivnost.

U rekavši da, to nije često da nam savjetuje da jedu više da biste dobili rezultate - tako da smo na brodu. 

Nije uvjeren? Pročitajte o tome kako još jedan bloger povećao njen caloriesand postao vitkiji nego ikad. Ako ste tip osobe pitajte-bez pitanja-sign-me-up - pobrinite se da ne pretjerate sa ove savjete o tome kako izbjeći prejedanje. 

Povezane vijesti


Post Fitnes

9 osvežavajućih stvari nam je Iskra Lawrence rekla kada smo goli

Post Fitnes

Tajne treninga Davine Mccall

Post Fitnes

Mollijeve poteze

Post Fitnes

Engleska fudbaler Casey Stoney na hranu, fitnes i ženstvena tela

Post Fitnes

Serena Vilijams: glas krivina

Post Fitnes

Jutarnja rutina bivše prima balerine

Post Fitnes

Dajte telo poput Bruklina

Post Fitnes

Ronda Rousey otkriva njenu omiljenu težinu: ne možete imati i abdominalni mišići i sise

Post Fitnes

Serena Williams je prva ženska sportistica koja se zove si sportsperson godine od 1983

Post Fitnes

Zašto se jedan fitness bloger dokazao da možete podizati abdominalne mišiće na instagramu

Post Fitnes

Kako to učiniti: ys and ts

Post Fitnes

Model savršeno isključuje trolove: za svakoga ko se ikada naziva debelim