Hollywood jogi blog 7 | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Hollywood jogi blog 7

Hollywood jogi blog 7

Naša stanovnik guru i trener zvezde nam govori kako da se uklopi joge u naše zauzet živote, i kako napraviti veganske hrane ukusna

Pozdravi Yoga ljepote! Kirschen ovdje sa svim stvarima Joga i zdravlje!

Kakva nutty nedeljno! Svi moji klijenti su se vratili u svoje joge žlijeb, a ja sam jedan zauzet yogi! Toliko da nisam imao priliku da se na bilo koji od mojih omiljenih klase.

Ja obično pucaju na dva nivoa 2 časa nedeljno, ali sam zahvalan ako napravim jedan svaka dva tjedna! Joj, ovo učiteljica joge treba malo joge!

Dakle, šta da radim? Sam uzgaja svoje prakse i uključiti asana (predstavlja) u mom svakodnevnom životu. Na primjer, ako sam između klijenata ću doslovno izbaciti otirača na trotoar ili obližnjem parku i fokusirati se na naprijed krivinama. Ako postoji drvo ili zgradu na raspolaganju, ja sam naopako u stoj na rukama ili zid psa. A ako čekam na bilo koji red bilo gdje, obično sam na stablu pose! Isto tako, veliki sam ljubitelj pranajame i kao što sam beskrajno voze ovoj fantastičnoj grad, ja često se ljulja moje udaji dah.

load...

Tako da preporučujem, ako ne možete stići do klase, izaberem nekoliko tvojih najlekovitijih i atraktivan poze i uklopiti ih u svoj dan! 

Kao zauzet kao dan postaje, trudim se da će napraviti nešto zabavno ručak sa prijateljima. Jedan od mojih omiljenih jesti Haunts je Real Food Daily. 1993. Godine, Ann Gentry otvorio ovaj zanimljiv i ukusan restoran u Santa Monici, a ja sam imao sreće da bude jedan od njenih prvih kupaca. Ona je dobila ogroman sljedeće, uključujući i čitav niz vegetarijanaca, poznatih ličnosti i Diners traže 'zdravlje gurmanske podršku kuhinje'. Njen kreativni meni je 100 posto na biljnoj bazi pomoću namirnica uzgaja isključivo organskim metodama uzgoja i iako ja nisam baš vegetarijanac, nakon vikenda bizona hamburgera i čokolade suflea, napravim lud suza joj sto i pojedite ga ukusan vegan fare!

load...

Na žalost ne postoji Real Food Daily u Velikoj Britaniji, ali Ann Gentry je napisao cookbookso možete pokušati čineći svoj! Nadam se da ćete uživati ​​u njemu.

Love u izobilju,
Kirschen

Kirschenyoga.com

Uhvati se na prethodnim Hollywood Yogi poruke

Povezane vijesti


Post Fitnes

Ekskluzivno: 6 pravila hrane hrane Millie Mackintosh

Post Fitnes

Daisy Lowe pre strogo dolazi do plesnog treninga

Post Fitnes

Šta jedem za nedelju dana od strane Jessica Ennis-hill

Post Fitnes

Kako je Serena Williams provela godine koje se bave pitanjima tela, i drugim vestima

Post Fitnes

Model poziva telohranitelja koji joj je rekao da radi više čučnjeva

Post Fitnes

21 dan izazov - od kauča do treninga pro

Post Fitnes

Chrissy Teigen online ekskluzivno: nema pitanja da neću odgovoriti

Post Fitnes

Hollywoodski jogi blog 5

Post Fitnes

Gledajte: kako dobiti zadnjicu poput montane iz ljubavi ostrva

Post Fitnes

Šta jesti prije, tokom i nakon londonskog maratona

Post Fitnes

Vegan Nathalie Emmanuel otkriva njeno omiljeno gorivo nakon treninga

Post Fitnes

Sklonite leđa Zoe Hardmana