Izgradnja holivudskog tela: otkrivena je ruka sutrašnjeg treninga Emilea | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Izgradnja holivudskog tela: otkrivena je ruka sutrašnjeg treninga Emilea

Izgradnja holivudskog tela: otkrivena je ruka sutrašnjeg treninga Emilea

Upoznajte LA super-trener koji je pretvorio English Rose Emily Blunt u akcioni heroj - i kradu njegove vruće tijelo vježba tips

Čovjek odgovoran za transformaciju Emily Blunt za nju Edge batina od Sutra je uloga bila LA-based osobnog trenera Jason Walsh (koji broji Jessica Biel među svoje redovne klijente, samo FYI). Pa kako je to učinio? Čitajte posuditi njegov dobiti fit brzo trikove za svoj režim teretanu.

Koji su vaši glavni ciljevi i koliko vremena ste imali? 

Pripremio smo za ovaj film oko dva i pol mjeseca, ali ona nikada nije prestao treninga. 

Tip treninga koji nismo varirala u cijeloj. Ono što sam specijalizirati u je otkrivanju gdje su slabe tačke. To je kao što je izgradnja temelja kuće. Vi nikada, nikada žele da imaju bilo kakve pukotine, jer bi ona nositi oko 50 do 60 funti egzoskelet a za mnoge filma.  

load...

Dakle, izradu plana za igre, broj jedan je kako bi bili sigurni da ona nije nastrada. To je kao da treniram sportiste.

Kada ste počeli, da li ste razgovarali sa Emili o tome što ćete raditi? 

Bilo koji trener će imati plan igre, a na početku, bilo je o pronalaženju šta filmu podrazumijeva od početka do kraja, a ako ona bi raditi bilo akrobacije, što je i učinila. Znali smo da će ona imati ovaj veliki odijelo na nju i imaju za pokretanje i skok i učiniti sve te stvari u njemu. A ako niste otporni, ako nisi jak, ako niste pripremili, slaba karika će pokazati. Nešto će se slomiti.   

Ne samo da smo po nju jači, ali smo i razgovarali o tome oporavak i koliko je važno, da li je to san, hidratacija, prehrana, kako mekih tkiva radi, sve te stvari.

load...

Ona je bila jedna od mojih klijenata prije filma, pa je već imao prilično dobar temelj. Izvukao sam formulu da se u trenutku kada ode da ide na film, a onda ono što mi radimo za održavanje tokom filma.

Kada se film počne, gdje je ona otišla od tamo?

Ona se pojavila i Tom Cruise je bio toliko impresioniran kako je u obliku ona bila, on je hteo da rade zajedno. On je rekao da nikada nije imao nekog dolaze kao dobro pripremljeni i Emily. Tako je radila sa Tom i održavana, kao i radio sa stunt momci. 

Jednom kada dođete do tačke odakle si stvarno jaka i spremni ste da se, to je prilično jednostavno vodeći računa da li se pobrinuti za sebe; hidrataciju, jesti dobro i istezanja. Imala je dovoljno posla bavljenja akrobacije da ju je dobiti veliki treninga. 

Možeš li govoriti o nekim konkretnim obuke si uradio s njom, na primjer, da nosi ExoSuit? 

Radili smo kako bi bili sigurni da je imala mobilnosti u zglobovima, a zatim fleksibilnost i baze snagu. Jednom joj je tijelo bilo otpornije i dovoljno jak, a ona je imala mnogo izdržljivosti, uzeo sam je na UCLA putu da je stvarno stanju. Učinila je tone i tone ubrzava uz stepenice.

I onda, pri kraju, počeo sam da joj učiniti sve stvari na stazi sa težinom prsluk. Radili smo od 10 kilograma težine prsluk na 20 kilograma težine prsluk do 30 kilograma težine prsluk a.

Kada ste bili obuku Emily, što je ona uživa radi?

Moje iskustvo je da većina ljudi ne stvarno uživati ​​u početku. Ja sam ih šta radimo reći i zašto to radimo. Ali zapravo se to radi je potpuno druga stvar. Prvi put izaći na stazu izgleda kao najteža stvar koju si ikad učinio. I onda to postaje uobičajeno. Onda si tako prokleto snažan i brz da se dođe do tačke u kojoj ti samo izazov sebe. To je kada postane zabavno. 

U Edge of Tomorrow, Emily lik Rita je vrlo odlučan i nemilosrdan. Da li ste videli od tih osobina u Emily kako joj je obuku za ovu ulogu? 

Apsolutno. Ona je sve to je vrlo ozbiljno. Trening je stvarno dobar za one fizičke uloge jer si to uđe u taj mentalitet. To je: 'Spusti glavu i radite svoj posao. "

Kada je otišao u London za snimanje, da li ste imali poslednje reči?

Volim da preko-pripremiti ljude, da ih na mjestu gdje misle da će to biti najteža stvar na svijetu, tako da kada stignu tamo, oni razmišljaju, 'Oh, to je lako. Mogu ovo uraditi.' Ali ja im to nikada reći. Volim ih da i dalje imaju taj element ne zna. 

Moje posljednje riječi Emily je da sam bio jako ponosan na nju, koliko je radila, a da je ona spremna. I to je sve što mi je potrebno da kažem.

Za prosečnu osobu, postoji li vježba režim bi preporučili?

Sve što radimo je vodeći računa da se tijelo kreće na način na koji tijelo je trebalo da se kreće. Ako to uradite, nećete da se ozlijedio. Ti ćeš dobiti najviše iz njega, a vi ćete imati taj uravnotežen izgled. 

Mi rijetko ništa u izolaciji. Stalno ljude spin bicikli jer rade tone i tone jedna stvar može uzrokovati disfunkciju. Radije bih vidjeti nekoga idem u teretanu i početi puzeći okolo na terenu. Tako smo naučiti kako da hoda, od puzeći. Učimo da okrenete, da preda, da puzi, i na kraju naučimo da čučne, a onda smo hodati.

I ljude koji dolaze do mene i ne mogu više ništa od toga. To je jedan od najlakših stvari koje treba da budemo u stanju da uradi. Emily uradio ovo. Imao sam je puzeći na terenu, i ti misliš, 'Ovo izgleda tako glupo, i nikada ne bi povjerovao da radite, ali to stvarno isplati.

Vidjeti Emily u akciji

   
load...

Povezane vijesti


Post Fitnes

Ono što jedem za nedelju dana saturday una foden

Post Fitnes

30 najboljih treninga slavnih za toniranje celog tela

Post Fitnes

Engleska fudbaler Casey Stoney na hranu, fitnes i ženstvena tela

Post Fitnes

Izgradnja holivudskog tela: otkriveni su čuvari Zoe Saldane iz treninga galaksije

Post Fitnes

Beyonce-ov vrhunski zdravstveni hack

Post Fitnes

Ono što jedem za nedelju dana od strane Katarine Džonson-Tompson

Post Fitnes

Ono što jedem za nedelju dana od Lorene Pascale

Post Fitnes

Trening Marilyn Monroe

Post Fitnes

Ono što jedem za nedelju Sam Sam Faiers

Post Fitnes

Da li ove tri pilatesove vežbe svakodnevno počinju da vide definiciju želuca

Post Fitnes

Šta jedem za nedelju dana od strane Jessica Ennis-hill

Post Fitnes

Kejt Upton govori o tome kako se oseća kao curvy - njenom fitnesu i režimu hrane više