Joga devojčica Rachel Branen otkriva 109 svetova, novu društvenu misiju | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Joga devojčica Rachel Branen otkriva 109 svetova, novu društvenu misiju

Joga devojčica Rachel Branen otkriva 109 svetova, novu društvenu misiju

I naravno to radi preko Instagrama

Instagram, to je više službeno nije samo mjesto za teretanu hvali i healthies. Ovaj tjedan Rachel Brathen, najpoznatiji kao i njen Instagram ručka @Yoga_Girl, koriste društvene platforme za objaviti 109 World, inicijativu da se donese pozitivne promjene.

Novi lansiranje cilja sedam pritiskom globalnih pitanja: okoliš, osnaživanje žena, gladi u svijetu, Animal Rescue i očuvanje divljih životinja, obrazovanje, dobrobit i sigurnost djece, i čiste vode.

Ako se pitate zašto 109, dozvolite nam da prosvijetliti. Prema online stranici projekta, "109. Perla od Buddhist Mala brojanice je pauza ćutanja, zahvalnost i priznanje. 109 World je platforma koja služi da se upravo to. "

load...

Danas je veliki dan. Mi smo službeno pokreće naš prvi @ 109world kampanja! Pokretanje neprofitna organizacija nije lako i to je bilo dugo putovanje i tonu posla da stignu. Kampanja ide uživo za nekoliko sati, ali prije nego što zaronite dublje u mijenja svijet. Evo kako 109 radova: @ 109world fokusira na sedam hitnih globalnih uzroka: -Environment (Briga za našu planetu) -Žene (osnaživanje žena) -World Hunger (Osiguravanje sigurnosti hrane) -Animals (Animal Rescue i Wildlife Conservation) -Edukacija (Izrada obrazovanje bude dostupno za sve) -Djeca (Osigurati dobrobit i sigurnost za djecu u siromašnim područjima) -Water (očuvanje okeana i čistu vodu inicijative) Svaki uzrok se odnosi na lokalne projekte u različitim dijelovima svijeta. Od sada smo započeli u Nikaragvi, Letonija, Kolumbija, Ruanda, Indije i Brazila i da će biti dodajući više zemalja na listi. Mi smo istraživanje i putuju u područja u potrebi, skautiranje pravo projekte podrške i kampanju za. Nakon što smo pronašli pravo organizacija za pomoć stvaramo 109 kampanje, koriste društvene medije za podizanje svijesti i sredstava za uzrok. Ovo je mjesto gdje si došao. Svaka kampanja traje 109 dana, tokom kojih ćete biti u mogućnosti da se aktivno uključe da se bore za uzrok ste strastveni o i da se pomogne ljudima u nevolji. Kampanja će sadržavati načine za vas da se aktivno uključe u svom lokalnom području, kao i izazovima, takmičenja, rad u zajednici i još mnogo toga. Vjerujemo da imate moć promijeniti svijet - jer ti! vrhova 109 dana kampanje putovanjem socijalnom misijom u kojoj donosimo ljudi na to područje u potrebu da se istraži kulturu, dobiti uvid u problem zajednice se suočava, kao i učiniti ruke na radu aktivno napraviti promjenu. Osim toga, mi ćemo biti Jogom svaki dan i doživjeti ljepotu svakog mjesta koje posjećujemo. Kao Yoga Retreat - ali umjesto da leži na plaži sipping piña coladas cijeli dan možeš da radite svoj dio napraviti promjene i pomoći izliječiti svijetu! Magic. Jeste li s nama? Naš prvi 109 kampanja pokreće u nekoliko sati! Ostanite u toku i koristiti komentare ispod teksta da nas obavijestite kako želite napraviti promjenu. @ 109world

load...

A fotografija posted by Rachel Brathen (@yoga_girl) na

Da biste saznali više o inicijativi nastavak @ 109world na Instagram.

U Yoga Girl fan club? Nadoknadimo 10 stvari koje je rekla uswhen smo se sreli ranije ove godine.

 

Povezane vijesti


Post Fitnes

Jessie J omiljeni zdrasti obroci

Post Fitnes

Da li ove tri pilatesove vežbe svakodnevno počinju da vide definiciju želuca

Post Fitnes

Beyonce-ov vrhunski zdravstveni hack

Post Fitnes

Whs Eurovision fitnes gubi igru

Post Fitnes

Model savršeno isključuje trolove: za svakoga ko se ikada naziva debelim

Post Fitnes

Neko je pokušao ukrasti telefon Serene Williams, ono što se desilo u budućnosti bilo je savršeno

Post Fitnes

Govorimo o stazi sa Džodi Vilijamsom

Post Fitnes

Da li testira vašu kožu odgovor na ostanak alkalne? Elle Macpherson misli tako

Post Fitnes

Ekskluzivno: Shakirin trening treninga

Post Fitnes

7 sekretarica o zdravlju i fitnesu iz megan marke

Post Fitnes

Tara stili dolaze na hranu, fitnes i weirdo kremu za lice

Post Fitnes

Jessie J: zašto neću označiti svoju seksualnost