Kako dobiti Oskar za 6 nedelja | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Kako dobiti Oskar za 6 nedelja

Kako dobiti Oskar za 6 nedelja

Mršavljenja i stručni način života, Louise Parker, otkriva kako je dobila prisutnih Oskara ove godine divno izgleda za kamere. Pratite svoje savete, a vi ćete biti crveni tepih spreman za tili čas...

6 nedelja pre...

"Prva stvar koju radimo je fotografirati tijelo iz svih uglova i analizirati ono što je potrebno" tweaking ", kaže Louise. Fotografije su snimljene u haljinu, tako da ona zna šta će biti na sajmu.

Jednom Louise zna šta treba da se fokusiraju na, naporan rad počinje. "A-liste klijenata imaju tendenciju da treniram redovito tijekom cijele godine, ali pre-događaj ćemo povećati za obuku iz 3 x 90 minuta treninga tjedno do 6 x 90 tjedno, objašnjava ona.

U pogledu ishrane, Louise obeshrabruje pomodnim dijetama, ali umjesto toga preporučuje da se samo dva puta tjedno smanjuju na poslastice i dobivanje najmanje 9 sati noćnog sna.

load...

Pronaći više osoba tijelo inspiracije

1 mjesec prije...

Dijeta zateže se malo više sa samo jedna mala poslastica dozvoljeno jednom nedeljno i rad se dobiva uzeti malo poradite.

'Dva tjedna u naše pripreme, mi radikalno promijeniti trening rutinu da zbuni tijelo i prisiliti da se prilagodi i poboljša ", kaže Louise. 'Stari vježbe napraviti mjesta za nove poteze kojima se osporava tijelo na drugačiji način. "

Ali to nije sve znoj i nije zabavno. Louise podstiče masaže najmanje 3 puta tjedno za pomoć limfnu drenažu i jednostavnost umorne mišiće.

Pronađite više Oskara tips

load...

2 tjedna prije...

Rad od postaje još intenzivniji, s 30 minuta HIIT prije doručka kada glikogen razine su niže, podsticanje tijelo da odustane od tvrdoglav rezerve masti, objašnjava Louise. Popodne su mješavina moći joge i toniranje treninga.

Ugljenih hidrata se smanjuje i klijenti su pod strogim nalozima da piju najmanje 3 litre vode dnevno, a povećati unos "dobrih ulja 'u ishrani za mladalački i sjajne kože.

Na maženje nastavlja sa dosta masaže i Epsom soli kupke i početkom noći.

Pronaći više osoba tijelo inspiracije

1 tjedan dana prije...

'Jutro kardio je povećan na 60 sagorijevanje masti minuta, a mi i dalje radimo treninga snage u popodnevnim satima, sada svaki drugi dan, što je malo više odmora prije velikog događaja ", kaže Louise.

Dijeta ostaje isti, s 5-6 manjih obroka dnevno. So i mliječnih se smanjuje kako bi se osigurala stan stomake u tim haljinama figure-grli. 'Kašiku Udo nafte u nakon treninga frape održavaju kožu veličanstven i možemo napraviti dio od parene lososa dnevno koja popunjava se fine linije, "Louise otkriva.

Pronađite više Oskara tips

2 dana prije...

"U protekla dva dana smo smanjiti kardio kao su te zalihe gdje želimo da bude sa nedeljno da se i ne žele izgled koji je previše mršava, 'objašnjava Louise.

Onda je to samo dovoljno odmora i relaksacije, uključujući duboku sportska masaža za podsticanje ozdravljenja.

Pronaći više osoba tijelo inspiracije

Dan Event...

"Mi obično imaju cijelo tijelo toniranje treninga kako bi se mišići 'pop' i tražiti stvarno definisan da pokaže sve svoj rad, a zatim je opuštajuća masaža prije stilista i make up i kosu tim stići," Louise otkriva.

Više informacija o Louise rad na louiseparker.uk.com

Povezane vijesti


Post Fitnes

Amy Schumer se presvuče u mastima, osvaja nagradu za najbolje telo

Post Fitnes

Zdravstveni rituali dva Engleska fudbalera

Post Fitnes

Tara stili dolaze na hranu, fitnes i weirdo kremu za lice

Post Fitnes

Jutarnja rutina bivše prima balerine

Post Fitnes

Daisy ridley naglašava istinu iza treninga instagrama

Post Fitnes

Golije iz 2018. godine govore povjerenje u telo

Post Fitnes

Selena Gomez je imala savjetovanje o okrutnim tjelesnim dlakama, vraćala se snažnije: goli je neverovatan

Post Fitnes

24 sata hrane i fitnesa sa Engleskim ženskim fudbalerom

Post Fitnes

Izgradnja holivudskog tela: otkriveni su čuvari Zoe Saldane iz treninga galaksije

Post Fitnes

Barbie deli mišljenje sa 4 nova evoluirana oblika tela

Post Fitnes

Izgradnja holivudskog tela: otkrivena je ruka sutrašnjeg treninga Emilea

Post Fitnes

12 gifova koji potvrđuju britanske koplje je nesporna kraljica popa