Kako vas dan nogu drži mladog | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Kako vas dan nogu drži mladog

Kako vas dan nogu drži mladog

Naučnici su otkrili snažnu povezanost između jake noge i zdravlje mozga, samo još jedan razlog da idem na trčanje?

Istraživači tvrde da ženski mozak starimo sporije ako su im noge su fit.

Naučnici su otkrili da rade dan noge u teretani ili trčanje svoj prikaz u odličnoj stanje oslobađa određene hormone koji čine moždane ćelije rastu i povezati.

Istraživanje je obuhvatilo 150 pari ženskih blizanaca tokom 10 godina - otkrili su da su sestre sa najjačim nogama je imao 'mlađi' mozak.

Prema Gerontološkom, časopisa u kojem je objavljen studiju, u prosjeku, twin čije noge su bile 25 posto jači od nje sestre mogao očekivati ​​da će imati manje mentalni pad od pet godina.

load...

Dakle, između mozga trening pobrinite se da ne zanemariti te noge kao što ste stariji.


Hollywood Yogi Blog # 4Sljedeći dio našeg rezidenta joga gurua i osoba učitelja Kirschen Hagenlocher je inspirativna priča - sa još više preporuka

Pozdrav Yoga Babes, Kirschen se sa svim stvarima yoga!

Dakle, pokupiti gdje smo stali prošle sedmice. Po povratku u Los Angeles s Havaja, morao sam da ponovo jogu poslovanje - brzo!

Čini se sreća bila na mojoj strani. Sjedio sam u mojih omiljenih frizera, raspravlja moj sljedeći potez (koji, naravno, nisam imao pojma o čemu se radi!), Kad mi je njen klijent je dala karticu i pitao da li bih naučiti nju joga! 'Volio bih da ", odgovorio sam. Ona se dogodilo da se uda za producenta Hollywood i ubrzo me je predstavio dva vrlo posebna žena koje su bile ključne u razvoju mom privatnom joge posao. Ubrzo je došao svoje muževe, zatim glumci! To je bilo prije osam godina. Idealno vrijeme, idealno mjesto!

load...

Sada imam priznam: Ja sam varalica i sam varao na Lululemon, sa mojom novom ljubavi, Lorna Jane!

Sada, za svoj joga vrha sedmice: The Tree Pose ili Vrksasana (vrik-Shahs-Anna) je jedan od mojih omiljenih poza i traži najviše od mojih klijenata.

Držeći ga osećam dug i mršav, (više kao flamingo onda drvo), posebno u danima kada ne posebno se tako osjećaju. Osećam dodatnu dozu dostignuće kada sam balansira na mojoj lijevoj strani, gdje sve moje povrede su se iskrcali i ravnotežu je klimav u najboljem slučaju.

U posljednje vrijeme, ja sam izazov sebe i klijenata balansirajući na stablu sa zatvorenim očima, ruke sa strane, jedan dlan gore, jedan dole, onda prebacivanje dlanovima nekoliko puta u cijelom dužinom čekanje. Tricky ali puno smeha! Probaj!

Bliss & Love,
Kirschen

Uhvati se na prethodnim Hollywood Yogi poruke


Koliko ovih Wellness igrači Da li me pratite?Koristite Pure Paket wellness Nagrade popis dobitnika u cilju rešavanja zdravog života.

Ko da prate za zdravu hranu inspiraciju?

Gdje ići na za zdravlje vikend?

Ko je najbolji inspiracija za pretvaranje fit ideju u uspjeh širom zemlje?

Sva pitanja lako rešiti zahvaljujući Pure Paket Wellness nagrada, prvi takve vrste u Londonu. Održana u BAFTA HQ, Londonu, na ceremoniji krunisan onih koji čine 'wellness lifestyle, "u skladu s noći domaćina (i poznati yogi) Julie Montagu. 

Prisustvovali Dame Kelly Holmes, Strictly'sBrendan Cole i modne fixer Gok Wan šampanjac tekao (#balance), kao Madeleine Shaw i drugi su u fazu da preuzmu svoje wellness trofeje. 

Sa 10 kategorija fokusiran na Tre (i avokada) -picking najbolji, popis dobitnika slavi šejkeri vita-mix u wellness svijetu. Razmotrite ovo vaš go-to za sve wellness releated u 2016. Godini. 

A fotografija posted by thepurepackage (@thepurepackage) na

Ako ste spremni da znaju ko su najtopliji Instagrammers, pisaca i dobavljači proizvoda nagrađivanih smo uslužno ih navedenih u nastavku:

Wellness Champion: Paul Sinston-Hewit

Best Newcomer: Amy Hopkinson

Najbolje Wellness knjiga recepata: Hemsley & Hemsley

Najbolje UK Day Spa: Soho na selu

Najbolje UK Health Getaway: Coworth Park

Najbolje Boutique Studio: SP & Co

Najbolje UK New Boutique Studio: Core teretane

Najbolje UK Wellness Eatery Spring London

Najbolje UK Fine Dining Restaurant: Coya Mayfair

Najbolje UK Wellness Blogger: Madeleine Shaw

Najbolje UK Wellness Novinar: Ian Marber
 


Veličine 10 Miss UK Ruke Nazad krunom, nakon što je 'Rekao sam da smrsate'Zoiey Smale, iz Nottinghamshire u Engleskoj, osvojio je naslov u junu ove godine

Nažalost, to nije prvi put da je model se bori s nezdravim standardima, ali nakon što je to rekao veličine 10 ljepotica za izgubiti težinu, ona je uzvratila i dao joj krunu Miss Velike Britanije.

Zoiey Smale, iz Nottinghamshire u Engleskoj, osvojio je naslov nakon pobjede u Velikoj Britaniji krug mis Sjedinjenih kontinente takmičenju u junu ove godine i bio je zbog da otputuje u Ekvador da se takmiči u međunarodnim utakmicama sljedećeg mjeseca. Ali, nakon što su organizatori joj je rekao da izgubite težinu i ići na plan prehrane, 28 godina povukao iz takmičenja.

A post Zoiey (@ zo1ey) dijele na

Uzimajući na Facebook da dijele svoju priču, Zoiey objasnio obrazloženje svoje odluke, rekavši:

"Neki od vas možda mislite da je ovo kukavički, međutim, ja ne mislim da je u redu da se moje lice predstavlja inscenacija etos ne vjerujem u.

"Ja ću biti dajući natrag svoju krunu i žele novi držač titulu najbolje od sreće."

Pobjednik na izboru za mis kaže da je označen kao "masti jer sam veličine 10" i podsjetio sljedbenika da neće mijenjati svoje telo za svakoga.

"Moje tijelo mi je sprovedena kroz moje 20 plus godina postojanja na ovoj zemlji, dozvoljeno mi je da imam karijeru Veoma sam ponosan, nose dijete, a najbolja stvar od svega, moje tijelo nikada nije odustao od mene."

Čitajte dalje. Model i bivši sportista je rekao da Izgubi mišićne mase i Stop Vježbanje


load...

Povezane vijesti


Post Fitnes

Selena Gomez je imala savjetovanje o okrutnim tjelesnim dlakama, vraćala se snažnije: goli je neverovatan

Post Fitnes

Šta jedem za nedelju dana od strane Montane Rose Brown

Post Fitnes

24 sata hrane i fitnesa sa Engleskim ženskim fudbalerom

Post Fitnes

Myleene Klass - kako je promenila njenu ishranu da ide od 16 do 8 godina

Post Fitnes

Hahland sarah moderne porodice udara natrag na telo: Snaga je sve

Post Fitnes

Ekskluzivna: ruka gigi hasida, abdominalni mišići + bum vježbe

Post Fitnes

Uzmi mačko tijelo u 6 poteza

Post Fitnes

Kako to učiniti: skydiver drži

Post Fitnes

Mandy Moore se brane od tvrdnji o Photoshopu

Post Fitnes

Ono što glumica Holivud zaista jede za nedelju dana

Post Fitnes

Ekskluzivno: 6 pravila hrane hrane Millie Mackintosh

Post Fitnes

7 sekretarica o zdravlju i fitnesu iz megan marke