Khloe Kardashian nikad se ne sagledava i koliko dugo traje da bi se vidjeli rezultati | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Khloe Kardashian nikad se ne sagledava i koliko dugo traje da bi se vidjeli rezultati

Khloe Kardashian nikad se ne sagledava i koliko dugo traje da bi se vidjeli rezultati

Khloe Kardashian osvježavajuće pristup zdravlju, fitness, i biti kinder

Nakon mjeseci nagađanja Khloe Kardashian otkrila intimnu fotografiju kojom se potvrđuje da je trudna sa svojim prvim djetetom. 

Kao član jedne od najpoznatijih obitelji na planeti, ona nije stranac ogovaranja.

Se osvrnemo na naše poklopac intervju sa ženom koja je fitness režim je počeo kao "osveta tijelo 'misija i pretvorila se u uvažavanje žive zdraviji stil života.

A post Khloe (@khloekardashian) dijele na

Bez obzira na to koliko surovo ona radila za njeno tijelo, trač časopisi su Hell- savijena na što si mislim da je to zbog naleta plastične kirurgije i fistfuls od dijetalne pilule. "Čuo sam da sam liposukciju", kaže Kardashian, ispijajući strast-voćni ledeni čaj.

load...

"Bio sam ljut zbog toga. Ja se da neki ljudi imaju da me sruši u svakom trenutku, ali, kao što je, ne f *** sa treninga. Zaslužio sam svaki perla znoja. Ovo nije zabavno svaki dan. "

To je također nije prvi put da je bio optužen hirurških mršavljenja. Prije nekoliko godina, kada je pogotkom biopsija za potencijalno kancerogeni krtica ", medicinska sestra se zove TMZ i rekao im da sam bio tamo", kaže ona.

"To je bilo kad sam ja bio teži, i oni su prijavili cijelu priču, kao, 'Update: Khloe je na operaciji. Konačno je Bent! ' Došao sam i oni su vrištali, 'Imaš lipo?' Bio sam kao, 'Ljudi, ja sam bio tamo za 20 minuta. "

Ukratko, ako Kardashian su prošli liposukcije, šanse su imali bismo vizuelnu potvrdu, s obzirom na potencijal na ucjene koji je ponuđen na fotografijama oporavak.

load...

Međutim, uprkos stalnim kršenje o svom privatnom životu, i bez obzira na ono što kritičari kažu o tome kako one Kardashians samo moliti za nju, ona je bracingly nečuvan.

A post Khloe (@khloekardashian) dijele na

"Hajde, možete povući na njih, ako želite", kaže ona, kada sam upotpunio njenu kilometara duga trepavice. "Oni su pravi." Ona je također pričljiv, duhovit i kune kao policajac. "Pokušavam da biste filtrirali", kaže ona. Je 5ft 10in mogul također pruža radi komentare o njenim postupcima. "Ja pišam svake dvije sekunde, jer ja pijem puno vode," ona me upozorava, smeje. "Zato ću ostaviti svoju torbu ovdje tako da svi znaju ne radim drogu."

Naredi mi ručak - pileća tortilla juha za nju; dekonstruirati Cobb salata za mene. "Nisam mogao jesti bure sira", ona mi je rekla. "Ne mogu se zaustaviti."

Khloe Kardashian je u zoni teretani-i-jelo-desno. Ali naporan rad je počeo prije mnogo godina, i iz razloga da svako može odnositi na: slomljeno srce. "Sve je počelo oko 2012. Godine", prisjeća se.

"Bilo mi je teško s [muž-u-vremenu NBA zvijezda] Lamar [Odom]. To je bilo pred kraj našeg sindikata, i bilo je toliko drame. Trebao mi je puštanje na slobodu. "

Ono što je počelo kao traže utočište nekoliko puta tjedno na Equinox za 30 minuta kardio polako zatraži promjenu načina života.

"U početku je bilo tako teško", kaže ona. "Bilo je koraka beba, ali počeo sam da osećam mnogo bolje." Onda je došlo vrijeme za velike puške.

"Poznajem Gunnar [Peterson] od kad sam imala 15 godina", kaže ona. "Moja mama će me odvesti u školu, ali ja bih da idem rano za nju treninga, a ja bih vidjeti Puff Daddy, Jennifer Lopez i Cameron Diaz. Dakle, kada sam bio kao, "Ja ću [start] fitness rutinu, to sam zvao.

Pazite, to nije bilo sve spa vode, nasmijana lica i instant zadovoljenje nakon toga. Neki jutra, ustala u 4:30 na posao pre nego što je 16-satni dan snimanja. I za prvih nekoliko nedelja, bilo je slabi rezultati za njen bol.

"U prvih 45 dana, ti si kao, 'F *** ovo sranje,'", kaže ona. "Ti si iscrpljena, ti si bol i ja zapravo osjetio deblji jer sam bio otečen."

Šest nedelja u, međutim, ona je vidjela pupoljke plodove svog rada. "Ako nastavi, ti si na kraju se sviđa, 'Wow, je li to udubljenje na ruci?" "I sada se može reći da je dobila nakon raspada osveta tijelo.

"Da, to je osveta tijelo", kaže ona. "Ali to je samo koliko za sve moje kritičare koji me je nazvao" onaj debeli 'za cijelu moju egzistenciju. "

Eating healthfullywas sljedeći korak, ali ona priznaje njen povezanosti prehrambene navike bile pune izazova raspetljati.

"Kada se moji roditelji razveli, dali su nam hranu da nam se utješiti", prisjeća se. "I tokom suđenja OJ [njen otac, advokat Robert Kardashian, predstavljeni Simpson], počeo sam naslonjen na hranu da mi je dobro." Kada je njen otac donesen 2003. Godine, štake pogoršalo.

"Bio sam u toliko boli", kaže ona. "Iako sam bio maloljetan, okrenuo sam se za piće i našao nezdrav način da maskiraju [bol]. To nije bio dobar način da se bave. "

Sada 31, TV zvijezda je našao kompromis. "Ja sam zaljubljen u hranu", kaže ona. "A što armenskog porijekla, ne prave male večere. Volim kuhati i imaju svoje vino, ali sada sam više svjestan. "

Ono što ona odbija da prati su cifre na vagu. "Ja bih se previše opsjednut sa brojem", kaže ona.

Dakle, iako ona ne zna točno koliko kilograma je izgubljena, ona je dobila više od plavlja kosu, zategnut propalica i da triceps Divot.

"Nisam Gandhi. Ali ja reagovati na situacije drugačije ", kaže ona. "Ja sam uvijek bio usijane glave i defanzivne. Gledam natrag epizode [of Keeping Up] i sam kao, 'Wow, to je tako gadno. " Ali sada, ako je neko me boli, ili radi nešto što nije u redu, ja ću biti kao, 'Ko zna šta oni prolaze? "

Ponekad kada si dobar prema ljudima koji su u boli, to ledi ih. "

Originalno objavljeno u žensko zdravlje, oktobar 2015

load...

Povezane vijesti


Post Fitnes

Maria Sharapova: fitnes, lice, fokus i osnaživanje žena

Post Fitnes

Trening Louise Redknapp-a možete učiniti ispred striktno

Post Fitnes

Godina u treningu - Karlie Kloss

Post Fitnes

Čista alisa - najbolji saveti za vežbanje abdomena mišića

Post Fitnes

Gigi Hadid je bio zdrav model, imao je lude mišiće i jedo kao čovek

Post Fitnes

Kejt Vinslet otkriva da je bila debela sramna kao dete

Post Fitnes

Taš Oakley udara vijesti da retušira njene celulitne butine

Post Fitnes

7 instagram naloga koji će se nadahnuti za inspiraciju vašeg partnera

Post Fitnes

Jedna reč od Beyoncea na zdravom zdravlju

Post Fitnes

Ovo je ishrana Jessica Alba je izgubila 11 inča za 4 meseca

Post Fitnes

Kako su zvezde čudesne žene postale vitke mišiće bez opterećenja

Post Fitnes

Ove 10 veganskih poznatih ličnosti podržavaju ishranu zasnovanu na biljci