Komentara instagrama koja je primorala jogu devojku je iskreno zapitala o njenom postpartumu | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Komentara instagrama koja je primorala jogu devojku je iskreno zapitala o njenom postpartumu

Komentara instagrama koja je primorala jogu devojku je iskreno zapitala o njenom postpartumu

"Ako moram da pročitam još jedan komentar rekavši kako 'hrabar' Ja sam za pokazivanje mog postporođajnu tijelo Idem u vrisak."

Joga Girl, AKA Rachel Brathen, preuzela na Instagram pozvati put na određenom tipu komentar da je bila dobiti za nedelje od birthof svoje prvo dijete.

Prošlo je 13 tjedana od njene kćerke je rođena i ona je bolesna da budu pod nazivom "hrabar" za postavljanje videa na nju joga prakse.

Sljedbenici su pokazuju "podrške" za Rachel na način koji jednostavno nije sedi.

U svom vlastitim riječima: "Molim te, ne zovi me hrabri za prikazivanje u ovom tijelu. Zovi me hrabri za rađanje! Za podizanje djeteta! Za pokretanje četiri kompanije! Za izražavajući svoje mišljenje! Nije za vežbanje joge u sportski grudnjak. "

load...

Je 'Rant ", kako je naziva, došao uz video koji ima preko 300.000 pogleda u samo dva dana.

Bacite pogled na neke od videa koje su nazvana tako hrabar i onda imaju čitanja osvježavajuće komentara Rachel.

A post by Rachel Brathen (@yoga_girl) dijele na

A post by Rachel Brathen (@yoga_girl) dijele na

Njen naslov glasi: "Ako moram da pročitam još jedan komentar rekavši kako je" hrabar "Ja sam za pokazivanje mog postporođajnu tijelo Idem u vrisak.

Razumijem da nema loših namjera iza rekao da sam "hrabar" za dijeljenje fotografija i video zapisa na mene kao i ja, tri mjeseca nakon što je rodila, ali šta to zapravo znači da pogledate moje tijelo i mislim da ja sam ništa drugo nego savršena i lijepa.

load...

Kao da treba da se krije malo, sad kad sam teži 15 kilograma više nego što je normalno (koje sam stekao 40 tokom trudnoće) i imaju strije i stomak koji je mekan i zaobljen. Ljudi me stalno pitaju šta radim da se "moj stari telo nazad".

Moj stari tijelo? Nazad? Nemam namjeru u kretanju unazad, a ja ne mislim da moje tijelo to nikad neće biti ono što je bilo prije.

Ja gurnuo 10 kilograma ljudskog bića iz moje vagine!

Da sam odrastao u mojoj utrobi na bolje dio godine! I sada hrani nju - sa moje tijelo! Ne, moje tijelo nikada neće biti ono što je bilo prije. Da li to znači da je ružniji? Manje atraktivan? Manje divljenja?

Naravno da ne. Ja apsolutno ljubav ovu oblik rudnika i ne planiram skakanje na bilo koji vježba rutina za izgubiti težinu, ili se zategnut, ili u formi, ili tanak.

Imam tri mjeseca stara beba anđela da brinu. Svu svoju energiju ide u sipanje ljubav i brigu u svojoj maloj bića. Ako bih morao da, u isto vrijeme, brinuti o svom tijelu, ili ako bih se sudi ili etiketiraju sebe kao nije dovoljno dobro, jer je prošlo 13 sedmica i ja i dalje nemam abs nazad. Mislim da ne bih bio u stanju to učiniti.

Kako sam mogao ikada pokazati moju kćer značenje bezuslovne ljubavi, ako ne prvi pokazati prema sebi? Ja sam dobar takav kakav sam, hvala vam puno.

Ja Jogom kad mogu i danas sam otišla na maleni staze (da, morali nositi dva grudnjaka i da, skoro povratio, jer je to bilo tako teško), ali većinu vremena sam samo ovdje, uživajući u mekoću moja mala djevojčica i kako je ona uklapa tako savršeno u rundi stomak kada hranim nju. "

Liked this? Pročitajte naš 10 stvari koje smo naučili od: Yoga Girl.Or, ako ste jogi sebe, praviš Ovih 16 Common Yoga greške?

Povezane vijesti


Post Fitnes

Onaj koji je od suštinskog značaja da će Holly Willoughby odobriti njenu sliku

Post Fitnes

Opasnost od gubitka prevelike količine masti da se oslobodite

Post Fitnes

Ovaj trener je postavio najbolji video u odgovoru ljudima koji su slepili lady gaga

Post Fitnes

Čista alisa - najbolji saveti za vežbanje abdomena mišića

Post Fitnes

Joga devojčica Rachel Branen otkriva 109 svetova, novu društvenu misiju

Post Fitnes

Tajne treninga: kako se vežbati tokom trudnoće

Post Fitnes

Šta jedem za nedelju dana od strane Jessica Ennis-hill

Post Fitnes

7 stvari koje vam pomažu da izgubite stomak u stomaku

Post Fitnes

Strategija od 3 koraka do ravnog stomaka

Post Fitnes

Radila sam sa Džilijan Michaels-om, evo 9 stvari koje me je naučila

Post Fitnes

Ove 10 veganskih poznatih ličnosti podržavaju ishranu zasnovanu na biljci

Post Fitnes

Adele o pitanjima tela i zašto žene treba da prestanu upoređivati sebe