Louise Redknapp strogo, život sa Jamie-om i učenje da voli svoje telo | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Louise Redknapp strogo, život sa Jamie-om i učenje da voli svoje telo

Louise Redknapp strogo, život sa Jamie-om i učenje da voli svoje telo

Strogo zvezda je vratio, a tek se zagrevam

Bivši pjevač, plesač, voditelj, poslovna žena, supruga i majka, Louise Redknapp Wass zdravlje žena UK maj 2017 poklopac zvijezda. Pročitajte ekstrakt njenog poklopca intervjua ispod.

U 08:00, srećem Louise Redknapp ujutro njenog zdravlja žena poklopac snimanje. Očitao bukvicu u kapuljačom i jogging dna, ona se pije šolju PG Tips - 'običan mlijeko, jedan šećer,' ona mi je rekla, nasmijan.

'Žena koja vodi kafić u blizini u kojoj živim kaže da sam u izumiranju kada je u pitanju čaj. Sve ostale mame su uvijek gleda šta jedu. '

Genuine anegdota ili PR TON medija pamet, pažljivo izgrađen da učvrsti njen lik 'Girl Next Door'? Zapravo, to je originalan. Louise Redknapp u tijelu je vrlo mnogo kako bi zamisliti da bude.

load...

'Nikada nisam igrala game.what što vidite je ono što dobijete. "

A šta ti je to, da, ona je stvarno tako lijepo kao što izgleda na televiziji - i, da, stvarno želim da ona bude vaš novi najbolji prijatelj. Neugodno, zar ne? Samo je teško biti iznerviran neko ko je tako vesela, energična i samo, dobro, lijepo.

I ona je dobro u okviru svojih prava da bude tako pozitivan: potpuno lupanje tijelo u dobi od 42; Dva prekrasna djeca; karijere 25-godišnjeg koji ju je vidio kao pop zvijezda, mag omiljeni momci ', TV voditelj i nedavno, Strictly Come Dancing finalista.

Ona je i suosnivač ljepote brenda Wild About Beauty; plus, ona ima modnu i lifestyle blog, astylealbum.com, s njom prijatelj i poslovni partner Emma Thatcher.

load...

A post Louise Redknapp (@louiseredknapp) dijele na

I onda, naravno, tu je i manji detalj koji je oženio vlastitu Premier League princa, Jamie Redknapp. Tako da, kao što ste očekivali, Louise ima dobar razlog da bude sretan. 

A radničke klase djevojka iz Eltham, London, Luiz pridružio Italia Conti Akademiji scenskih umjetnosti, kada je imao 11 godina i susreo se kolega student kelle Bryan, sa kojim je išao na formiranje jedne polovine Eternal, jedan od najvećih UK djevojka opsezima je svijet ikada vidio. U razmaku od nekoliko godina, pop kvartet će prodati više od 10 milijuna ploča širom svijeta.

Kao i njen Spice Girl peer Victoria Beckham (tada Adams) će ići na učiniti, Louise je postala pola snage nekoliko pjevačica nogometaš kada se udala Jamie, uz mnogo pompe, u 1998. Do trenutka kada sri, Louise već otišla Eternal i ići na izrezbare multi-platinastog albuma solo pop karijeru. Do 2004. Godine, muškog časopisa FHM ju je nazvao je "najseksi žena decenije.

A post Louise Redknapp (@louiseredknapp) dijele na

A spell kao TV voditelj pratio, ali postepeno Louise karijeru oslabila i ona povukla u obiteljski život.

"Ja ne bih odustati od tog vremena za sav novac na svijetu", kaže ona od godina provedenih daleko od pažnje, podižući svoje sinove Charley, sada 13, a Beau, osam.

'Jamie, temelje mog života, oni su čvrste. To je ono što će uvijek biti tu. Ali, to je teško kad si u braku s nekim s vrlo uspješnu karijeru, a imate djecu, da imaju sve. Nešto mora dati negdje, i mislim da je to bilo mi je dao. "

A post Louise Redknapp (@louiseredknapp) dijele na

I tako je i bilo da je prije nekoliko godina, oko zbog vremena koje je okrenuo 40, Louise je počeo doživljava prethodno nepoznate napadi introspekcije i sumnje u sebe. Jamie je bio na poslu, u školi rok je završen, a ona će se vratiti u porodice palata kuće u Oxshott, Surrey, s kenjam pitanje odjekuje kroz glavu: "Da li je to to '

Oni su bili strahovi zajednička mnogim ženama pred njom, ali za Louise, taj gubitak identiteta je možda teže uzeti. Ona nije navikla na melodrame ili previše samorefleksija, ali ona je sada cijeni koliko je zaboravila deo ko je ona. "Ti se udobno", kaže ona, "a vi zaustaviti jurnjava san malo."

'Ako se vratimo i radi Strogo prošle godine sam shvatila moja želja je i dalje isti. Zapravo volim biti na pozornici. " 

Pa šta strogo, da prime-time TV talent showa čudovište koje je često prijeko potrebnu metak u ruku za mnoge posrnule karijeru osoba? Očigledno je da je za Louise, do finala BBC plesnu predstavu značilo više da je od većine. Baciti u dva nova najbolji prijatelji je dobila kao dio paketa - Daisy Lowe i Lesley Joseph - i učestvovanje prošle godine zaista dati joj novi život.

Međutim, kada je dobila Strogo zovu, inicijalni odgovor Luiz je bio reći ne. Ona je rekla samo da, nakon što je nagovorio da se predomisli od prijatelja koji je mogao da vidi koliko joj je to bilo potrebno. Ostavljajući njena djeca da se fokusiraju na kažnjavanje raspored obuke nije bila laka odluka, iako.

'Doing Strogo je bio prvi put sam bio sebičan u 12 godina. Izgledi za stavljanje sebe tamo je zastrašujuće; pritiskom kao žena i da izgledaju na određeni način. ' 

A post Louise Redknapp (@louiseredknapp) dijele na

Ona se odnosi, naravno, na ideju da za obavljanje pred milionima na TV uživo nedelje u, sedmica se, u oskudnom sequinned kostim. Da li je to još uvijek zastrašujuće, čak i nakon svih tih godina, kada je ona bila redovna utakmice na naslovnici prilično mag svaki momci 'na policama? 'Čak i tada,' smeje, "Ja se koristi za stenje," Ja sam debela! Mrzim sebe!"'

Od toga FHM doba, Louise ostaje ponosan. 'Neke žene mogu reći da je bilo seksistički, ali ja bih rekao da je stvarno slavi žene, objašnjava ona. 'Priznajem, iako, ja sam se malo neugodno i misle: "Oh, ne, to nije bio samo ono što mi je bilo."

Pokušajte Louise Redknapp je sagorijevanje masti vježba

load...

Povezane vijesti


Post Fitnes

Cindy Crawford lomi svoju tišinu na toj netaknutoj fotografiji

Post Fitnes

Jenna Dewan-tatum otkrivena debljina masti, otkrivena je trening snage

Post Fitnes

Instagram fitness otkriva istinu iza njenog poverenja bikinijskog tela

Post Fitnes

Beyonce otkriva 2 nove tajne obuke

Post Fitnes

Serena Williams je prva ženska sportistica koja se zove si sportsperson godine od 1983

Post Fitnes

Najsvestniji instagrami slavnih nedelje

Post Fitnes

Maria sharapova: nefunkcionisanje dopinga 14 godina karijere u brojevima

Post Fitnes

Kako je hranjenje 40% više ugljenih hidrata učinilo je ovaj fitness bloger bolji nego ikad

Post Fitnes

Ono što jedem za nedelju dana od Lorene Pascale

Post Fitnes

Hazel Wallace Aka prehrambeni medicnik nauke iza nje

Post Fitnes

Kako je Serena Williams provela godine koje se bave pitanjima tela, i drugim vestima

Post Fitnes

14 zvezda gola 2018 govori o ljubavi i poštovanju njihovih tela