Model alicia rountree na jutarnjim stranama, fitnes kako će veggie prestati da se razboli | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Model alicia rountree na jutarnjim stranama, fitnes kako će veggie prestati da se razboli

Model alicia rountree na jutarnjim stranama, fitnes kako će veggie prestati da se razboli

Kada model trenutka Alicia Rountree se ne Millie Mackintosh je vježba drug gleda za njom restoran - kako ona radi sve to?

Alicia Rountree može biti još jedna dugonoga model posjećivanja SBCwith treninga saputnika Millie Mackintosh, ali model nije uobičajenog London višeg društva.

Rođen i odrastao u Mauricijus, 28-godišnji je više kod kuće van nego u i kao takva, ona čuva svoje fitness zanimljiv i neprirodno prerađene hrane ne dolaze u jednadžbu.

I recimo da je ovo: da radi za nju.

Hranu

Imao sam sreću da odrastaju u Mauricijusu, gdje si stalno okružen neverovatno svježe hrane.

Moja porodica rasla puno sastojaka u našem vlastitom vrtu i da ćemo smisliti gozbe leća, mahunarke i povrće - I sada još uvijek sanjam o njima! Uvijek sam jeo dobro i pokušao da izbegne prerađene hrane, ali prije nekoliko godina sam počela istraživati ​​više o tome da ono što jedemo ima na naš organizam i volim znajući tačno šta jedem.

load...

To me je inspirisalo da biste vegetarianand od odustaje mesa prije dvije godine, nikada nisam jednom bio bolestan, tako da je očito radi za mene!

Sada uzimam ishrane, naravno da budem siguran da sam potpuno uložio u svoje zdravlje - to je tako važno, mislim da bi trebalo učiti nutritionin škole.

Ja svakodnevno uzimaju vitamin B12 dodatak kao životinjski proizvodi su najboljih prirodnih izvora. Putujem toliko da sam naučio da uvijek nose grickalice - ukorenjena povrće kao što su slatki krumpir i mrkva me stalno uzemljen i imaju slatke udarac.

A fotografija objavljeno Alicia Rountree (@aliciarountree) na

Ja sam sve o baletu. Koristio sam da igram odrastanja i sada treniram sa Robertom Brace koji je bivši baletan.

load...

Jednom sam počeo uključuje balet movesinto mog treninga, vidio sam moje tijelo u potpunosti promijeniti na bolje; to cilja svoj bum, noge, ruke - cijelo tijelo postaje zategnut. Kad sam u Londonu idem svima balet, koji vodi djetinjstva moj prijatelj, Isabel McMeekan i toliko zabavno.

Ali kada sam sam kod kuće na Mauricijusu, ja zamijeniti moju treninga za vodu - Volim skijanja na vodi i kajak. Plivanje previše, to je odličan način da se očistiti um dok je radio na tijelo.

Za mene, fitness je isto toliko o outfitas poteze - ako pogledate slatka, osećate više motivirani da radi! Tu je dućan u New Yorku pod nazivom Bandier koja ima tona cool brendova. Volim Alo Joga i Michi za komplet jogu i tajice.

Video objavljeno Alicia Rountree (@aliciarountree) na

Ja sam veliki fan TM, što me drži uzemljena, više fokusiran i povećava moju produktivnost, previše. Otišao sam na kurs da nauči o tome, ali je labav Ideja je da meditirate za svakog jutra i svake popodne 20 minuta, ponavljajući mantru dok puštajući svoj tok misli i izlaze.

To je veoma jednostavno, ali zaista pomaže razbistriti um. Takođe se trudim da to jutro Stranice, koji je rutinski ste završili čim se probudite; prvo zapisati 10 stvari koje ste zahvalni za, onda ništa li se o snovima prethodne noći, a na kraju, bilo koje druge misli koje su na umu.

Ako se stvari pojavljuju više od par puta, znam da mi treba da se fokusiramo na njih više ili pustiti jer su me bogging dole. Čitam The Greatest Salesman u Worldat trenutak da mi pomogne da se moj restoran (Tartinery u New Yorku) uspjeh.

A fotografija objavljeno Alicia Rountree (@aliciarountree) na

Ja ne nosim puno šminke, osim ako ja radim - samo brzo zamah Laura Mercier olovka za obrve i malo bronzera.

Moje lice ne krije ništa - ako sam dehidriran ili ne spava dobro, to pokazuje, tako da sam piti vodu cijeli dan i ne gledaju TV u večernjim satima da me pripremi za dobar noćni odmor.

Ako to nije moguće, ja volim Sarah Chapman tretmani za lice, ona je neverovatna i svoje proizvode su fantastični previše; Koristim nju prekonoćni tretman, $ 65, što čini moj sjaj kože. Moja putna torba je puna Sephora ginseng maske, koje su pojedinačne listove da leže po tvom licu - savršen za korištenje pred velike događaje koji uljepšavaju.

A tu je i kokosovo ulje, koje sam odrastao. Koristeći ga kao ovlaživač drži moju kožu tako hidratizirana Nikad nisam osjećaju potrebu za piling tijela.

load...

Povezane vijesti


Post Fitnes

Kate beckinsale trening sa punim tijelom kod kuće

Post Fitnes

Ono što jedem za nedelju dana od Louise Hazel

Post Fitnes

Tajne treninga Davine Mccall

Post Fitnes

Najuticajnije sportske žene u proteklih 20 godina

Post Fitnes

Jessie J: zašto neću označiti svoju seksualnost

Post Fitnes

Govorimo o stazi sa Džodi Vilijamsom

Post Fitnes

Izgradnja holivudskog tela: otkrivena je ruka sutrašnjeg treninga Emilea

Post Fitnes

Skrivene zvijezde u sličnom zvuku pokrivaju zvijezde

Post Fitnes

Adele o pitanjima tela i zašto žene treba da prestanu upoređivati sebe

Post Fitnes

Uzmi mačko tijelo u 6 poteza

Post Fitnes

Kaley Cuoco: Jedite kao što je moj muž bio debeo

Post Fitnes

Chrissy Teigen online ekskluzivno: nema pitanja da neću odgovoriti