Moja nedelja u treningu Nathalie Emmanuela iz igre prestola | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Moja nedelja u treningu Nathalie Emmanuela iz igre prestola

Moja nedelja u treningu Nathalie Emmanuela iz igre prestola

Od snimanjima dolaska Speedo Make 1K Wet kampanje evo kako Natalie Emmanuel tjera kapljice vode.

Nakon što je glumio u Brzi i žestoki 8 (Sudbina žestoki), "uspješan", čak i ne počne da pokrije vegan glumica Nathalie Emmanuel karijeru.

Ali, da li ste ikada prestao razmišljati o tome kako je zvezda - koji napredovali od Hollyoaks u Game of Thrones - uspeva da oblikuju vitko, lean tijelo dok dodging na setu fry-up?

"Mislim da je za mene važno da se jedan sat dnevno ili sve što mogu da radim nešto", rekao nam je ona. "Ne uvijek dobiti to učiniti svaki dan i osećam efekte kada ja ne, ali raznovrsnu plan fitness znači da mogu sve što mogu i ono što osećam želim."

Evo Emmanuel, koji je nedavno naučio da pliva nakon djetinjstva bazen nesreća pokucala joj samopouzdanje, deli svoje trening rutine. Pripremi se za sve, od boksa do joge bashing od dužine u bazenu. 

load...

Više volim raditi u jutarnjim satima - samo ustati i otići. To je smiješno s obzirom koliko volim snu! Mislim da ustajem ponekad teško, ali kad sam tamo ću misliti: ". Drago mi je što sam to uradio" A onda se s puta.

Cilj mi je da plivam barem dva puta tjedno, postepeno gradi udaljenost i intenzitet sa svake sjednice. Tako, na primjer, počeo sam na prilično umjerenim tempom, ali sada rade u nekim mnogo brže pliva. Sam izgradio od nekoliko stotina metara plivanje barem 1K svakoj sjednici, previše.

Pratim plan početnike dizajnirao trener Annie Emmerson Speedo je. 

Tokom dobru nedelju, kada je moj raspored nije toliko zauzet, ja ću trenirati pet dana u tjednu, ali čim sam ja u prosjeku oko tri ili četiri dana. Zavisi!

load...

Joga je ne može pregovarati dio mog nedelje, gde god da sam. To je važno za moju ukupnu dobrobit; fizičko, emocionalno i mentalno. Postoji razlog zašto ga zovu "kreće meditacije". Stvarno je dobro za moju nivo stresa, posebno kada je moj raspored je super zauzet i ja putujem, tako da uzmem jogu mat u mom koferu gdje god idem.

Jet lag je jet lag, i to me dobije u svakom slučaju! Ali imaju istezanje i dobiti krv teče mi pomaže kod opuštanja i spavanja.

Danas je 45-minutni interval trening u parku, a zatim boks. To je mješavina burpees, planinara, preskakanje, sprint, neke težine; uobičajenih stvari visokog intenziteta. Neću da se pretvaram da volim - to je strašno! Ali ja treniram sa moj prijatelj i izvanredan trener, Jay Brown, koji volim. I boks na kraju ubica sesije je moja poslastica. 

Kasnije u toku dana, Stisnem u plivanje.

Definitivno sam dobio jači u mojim rukama od stupanja na boks. Snagu gornjeg tijelo je nešto što sam uvijek borila sa, ali ne mogu zaista osjetiti razliku u moju snagu. To me je stvarno pomogao sa mojim joga, previše.

Trudim se da radi na bar jednom nedeljno u zavisnosti od toga da li postoji teretana blizu mene. Ako postoji, ja ću pokrenuti 5K nekoliko puta tokom sedmice.

Mi je jednom rekao da je dobar trenutak za 5K je oko pola sata, jer to je oko 10-ak minuta mile, pa sam krenuti i cilj za to. Najbrži sam ikada vodim 5K je u 24. Minuti, ali mislim da sam negdje između toga i 30 minuta.Kada sam ne ostvaruju duže vremena osećam troma i bez energije, tako da vježba da se osjećaju dobro i da endorfin događa u mom tijelu. To je dobro za mene osobno trebati vremena da uradi nešto što je samo za mene.

Danas ću ili ići na trčanje ili ponovo pliva. Mislim da je to plivanje je vrlo nježan na kosti, a tu je bilo određeno poboljšanje u snu, jer sam ga uzeo gore.

Moje danas sesija će iznositi oko 650M i uključuje 4 x 50m lako plivati ​​da se zagrije. Glavni set je split od 8 x 25M umjerenim dužine tempom, zatim 2 x 100M ponovo u umjerenim tempom. 

Čak i na dane odmora, volim da vežbam jogu. Ja sam ljubitelj vinyasa ili Ashtanga na bazi joge, ali sam okušao u mnogo njih.

Imam spor praksa svake večeri da mi pomogne da se opustite prije spavanja. Ovo je Yin (joga), kao da to nije kao dinamičan tako smiruje, a ne podiže energiju prije spavanja.

Ja sam definitivno postati mnogo više svjesni zdravlja u proteklih nekoliko godina. Zaista sam pogledao moje dijete i ono što sam stavio u moje tijelo. Neke od stvari koje sam jeo prije nisam sada bi! Osim što vegan, nisam na veoma strog plan.

Za nakon treninga snack ja obično idu za nešto jednostavno kao što je quinoa s nekim promiješati-pržene zelje, grah i povrće.

Onda kada je u pitanju trese, ja ću koristiti proteina na biljnoj bazi. Ako Znam da trenira ujutro, ja ću napraviti podrhtavanje umjesto obroka. Obično idem na bananu, malo bademovog mlijeka ili kokosova voda, neki spanać i malo Macha praha zajedno sa mojim proteina.

Kao što je rekao da za zdravlje žena u otkrivaju u Speedo Make 1K Wet kampanje. Želite više nedeljni vježba inspiracija? Saznajte kako olimpijac, Katarina Johnson-Thompson, trenira tokom sedmice.

load...

Povezane vijesti


Post Fitnes

Uzmi mačko tijelo u 6 poteza

Post Fitnes

Dan u životu cirque du soleil acrobat

Post Fitnes

Šta jedem za nedelju dana od strane demi lovato

Post Fitnes

6 načina da se holistički živi od strane naomie harris

Post Fitnes

Gigi Hadid udari telo-hrabrosti sa srčanom porukom: imam stomak u mišićima, imam guzicu. Ponosan sam na to

Post Fitnes

Zašto se jedan fitness bloger dokazao da možete podizati abdominalne mišiće na instagramu

Post Fitnes

Ono što jedem za nedelju dana od Louise Hazel

Post Fitnes

Zdravstveni rituali dva Engleska fudbalera

Post Fitnes

Jessie J omiljeni zdrasti obroci

Post Fitnes

Jedna reč od Beyoncea na zdravom zdravlju

Post Fitnes

Kejt Vinslet otkriva da je bila debela sramna kao dete

Post Fitnes

Kako je Džordžija mogla da nauči da prihvati fitnes, udari žudnju i negativnu stranu instagrama