Moja nedelja u treningu sportskog sopranistkinja Laura Wright | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Moja nedelja u treningu sportskog sopranistkinja Laura Wright

Moja nedelja u treningu sportskog sopranistkinja Laura Wright

Sopran, ragbi igrač i službene RFU himna pjevačica Laura Wright dionica kako je platforma sama mršav.

Laura Wright nije prosječni sopranistica. Kao zvanični RFU himnu pjevač - plus glas Velike Britanije u NFL - ona platforme duhovi gužve na terenu, međutim, van terena je mrtvo veću težinu od nekih momaka na muške zdravlja, (sorry guys).  

Klasično, Wright mješoviti cross fit, olimpijski trening težine i pilates na izvajam lean stas, iako ona nije stranac rješavanju intenzivan kardio - kao žensko rugy igrač ona ima potrebu za brzinu. 

Danas, ona nas vodi kroz nju nedelje treninga. 

Feeling teško? Trythem za sebe. 

load...

 

Crossfit

Počeo sam sedmicu na 7:00 sa sat vremena Crossfit klasi na CrossFit Boldin Earlsfield. U prvoj polovini je snaga na bazi, tako težak posao, a onda u drugoj polovini je više krugova na bazi. Napravio sam zeleni smoothie ranije, a onda sam imao jaje na oko i spanać kolač i proteinski šejk nakon workouit za gorivo. Ja volim svoju hranu!

 

OLYMPIC Weight Training

Uvijek sam bio dosta visok i mršav, tako da sam uvek je bilo teško staviti na mišić, tako da je moj cilj u ovom trenutku, da se jače i izgraditi više snage. Ne brinem se, ako to me čini malo veći. Nije bitno kolika si, to je ono što je u stanju da vaše tijelo.

load...

Olimpijski dizanje utega sjednicu na Crossfit Bold večeras, to je manje intenzivan, ali to je duga sjednice, više fokusiran na tehniku, to je spor plamenika. Pojeo sam veliki ručak prije nego ruku tako da sam imao dovoljno energije i onda proteinski šejk afterwards- i kafu.

 

PILATES

Nakon nekoliko dana srijedom intenziteta su manje intenzivne dana oporavka. Rani početak moja druga polovina Harry, predaje Pilates tako da idem na njegov sjednicu Bootcamp Pilates u Richmond, gdje je spor, ali intenzivne pokrete radi na jezgru. Zato što sam težina traininga puno moram protegnuti mišiće van. Mislim da to stvarno pomaže kod moje pevanje previše. Imamo doručak zajedno nakon - omlet i veliki kafu.

 

Četvrtak ostavljam otvoren za probati nešto novo. Danas Lululemonin Richmond imati događaj zajednice u kojoj rade trčanje u Richmond Park. Pa ću to ujutro, a ako nemam nastup postoji još jedan dizanje utega sjednice popodne da mogu da uradim.

Nedavno sam pokušao Acro joge, koji je bio zanimljiv, ali nisam toliko dobar u tome! Radite to u partnera i jedni od drugih koriste organe da izbalansira. Teško je zapravo, ali to je stvarno dobra zabava i mislim da je to ono što fitnes radi. 

 

Crossfit

Brzo ubacuje ponovo stane. Moj omiljeni potezi mrtvo (lični rekord u 120kg), i volim moć čisti i povucite ups. Dobra mala trening je 10-ak minuta AMRAP treninga (što više krugova moguće) od 10 mrtvo, a zatim 10 pull ups. Ti bi onda ponoviti da je za onoliko krugova kao što možete.

 

YOGA

Trudim se da prate sjednicu snagu s nešto više opuštajuće kao moje tijelo žudi to. Ja Ordinacije moje protok u Domu Joga u Putney, što zaista volim.

 

DAN POČINKA

Dakle, za vikend. Nedelja je cheat dan - jedem sve što želim! Sladoled, čips, ništa. Volim imati pečenje večeru i trudim se da ne rade se na sve, ali ako sam propustio trening koji tjedan onda bih mogao trenirati na nedjelju. To je rekao, slušam svoje tijelo i vidjeti kako se osjećam.

Pokušajte ove opreme bez CrossFit treninga i pobrinite se držiš core jak s pilates vježbe

Povezane vijesti


Post Fitnes

Trening Marilyn Monroe

Post Fitnes

5 savjeta za ples kao profesionalac iz natalije natalie lowe

Post Fitnes

Gledajte: kako dobiti zadnjicu poput montane iz ljubavi ostrva

Post Fitnes

Čista jest alisa deli svoj dnevnik treninga

Post Fitnes

Kayla Itsines iskreno objašnjava razliku između snage i abdominalnih mišića

Post Fitnes

7 instagram naloga koji će se nadahnuti za inspiraciju vašeg partnera

Post Fitnes

Ovaj trener je postavio najbolji video u odgovoru ljudima koji su slepili lady gaga

Post Fitnes

Prisilio sam se na trening Mišel Kegan dve nedelje - evo šta se desilo

Post Fitnes

Ono što jedem za nedelju dana od Lorene Pascale

Post Fitnes

Kako trenirati kao olimpijski

Post Fitnes

Sve što treba da znate o prekomerni treninzi i zavisnosti

Post Fitnes

Lena Dunham otkriva ironicne slimdown tipove nakon što je pohvaljena za gubitak težine