Može li yoga budilica pomoći da se bolje probudite? | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Može li yoga budilica pomoći da se bolje probudite?

Može li yoga budilica pomoći da se bolje probudite?

Okrijepiti jutarnje i nama boravak u krevetu.

Fed up počevši dan s kreštavim od iPhone? Uvedimo wellness alternativa: jogu budilica. Stick sa nama ovdje. 

Yoga buđenja (besplatno na iTunes) je iPhone aplikacija koja pruža jutra teče direktno na noćni ormarić. Aplikacija ima više od 30 audio instrukcije iz nastavnika pravi joge širom sveta da vam izmamiti iz sna kroz niz vođene sekvenci.

Ideja je došla u ko-osnivača Lizzie i Joaquin Brown tokom Duh joge na Equinox u LA, gdje ne klasi koji je završen tek savasana, ali je počeo s tim previše. Olakšavanje od ostatka u aktivni praksi izazvala je ideja da se isti princip može se primijeniti na ustajanje iz kreveta ujutro.

Dakle, kako to funkcionira? Pa, vi preuzeti snimanje želite, postavite vaše buđenje poziva i aplikacija će uraditi ostalo; tome da te od jastuka na drvo predstavljaju u roku od nekoliko minuta.

load...

Je "Wake-up" traju od duge pet do petnaest minuta, počevši sa vježbama disanja i uključuje osnovne poze, molitve i sabran meditacije da pomogne korisnicima svaki dan započnite sa zdravim, pozitivan način razmišljanja. Bez obzira na vaš mantra, postoji niz za to!

Dok je naniže pas možda neće biti toliko udobno kao jorgan, dodajući malo 'o' u jutro je siguran da ste postavili za all-round bolji dan!

Želite više probuditi treninga? Check Out: Jednostavna Morning Yoga Flow


Joga za ramena Pain Video | 5 minuta Rest & Recovery FlowAko patite s uskim gornja leđa i ramena bol, to 5 minuta joga video će vam pomoći

load...

Vikend protežu sjednica može biti upravo ono što je doktor prepisao nakon sedam dana na vašem stolu iu teretani tako dobiti svoj mat i gledati ovaj joga za rame painvideo.

Kancelarijski radnici i osobe sa držanje problemswill biti upoznati s tim uskim knawing bol u ramenu lopatice. 

Bilo da ste slučajno grčeći tvoje zamke kada je trebalo da se grčeći svoj lats (ravno nogu mrtvo nekoga?), Ili je izgubio malo forme na duge staze, velike su šanse da ćete imati koristi od ove pet minuta toka.

Udružili smo na aweseome posadu Boys of Yogato dobili najbolje odmor i protežu oporavak sesija će vam pomoći da poništite neke od intenziteta sedmice.

Pomaknite se dolje za naše jednostavne yogafor bol ramenu video.

Osjeća posljedice duge staze? Isprobati njihov trening za čvrsto zadnju ložu

Želim da jogu kod kuće, ali nemaju mat? Izaberite iz naše 9 vrha izbora joge otirača


Joga za Lower Back Pain | 5 minuta Rest & Recovery protoka VideoAko patite sa leđima u lumbalnom delu, ovaj joga za niže bol u leđima uz pomoć lakoćom naprezanje

Vikend protežu sjednica može biti upravo ono što je doktor prepisao nakon sedam dana na vašem stolu iu teretani tako dobiti svoj mat i gledati ovaj joga za niže bol u leđima video.

Sjedeći za stolom, radi velike udaljenosti, to vrijeme u mjesecu. Sve te stvari mogu doprinijeti smanjiti bol u leđima.

Dakle, prije nego očajna i poseže za bocu tople vode, odnesite ga u yoga mat.

Udružili smo na strašan posade na Boys joge da biste dobili najbolje odmor i protežu oporavak sesija će vam pomoći da poništite neke od intenziteta sedmice.

Pomaknite se dolje za naše jednostavne joga za niže bol u leđima video.

Volim ovo? Isprobati svoje protoka za bol ramenu


Joga za Tight zadnju ložu | 5 minuta Rest & Recovery protoka VideoAko patite s uskim zadnje lože, ovaj 5 minuta joga video uz pomoć vas protegnuti napor

Trkači su poznati po uske zadnje lože, iako oni nisu jedini. Nakon pet dana fitnes - ili duže ako imate "aktivni oporavak" dana - nedeljni istezanje sjednice je ono što bi stručnjaci. Dakle, zgrabite svoj otirač za najbolji joga za čvrsto zadnje lože. 

Udružili smo na strašan posade na Boys joge da biste dobili najbolje odmor i protežu oporavak sesija će vam pomoći da poništite neke od intenziteta sedmice. Gledati (i kopirati) ovih pet minuta protoka za najbolju joga za uske zadnje lože - Nema na čemu.

To nije samo vježba koja može izazvati čvrsto zadnje lože. Sjedi za stolom i genetika mogu i doprinijeti mišića nepropusnosti. Ili, ako ste preskočili bolne pjene valjak sjednicu nakon treninga onda velike su šanse da ćete se osjećaju odgođen bol. Plus, Flow Yoga će vam pomoći zaustaviti ponovo što jedan ovih devet uobičajene greške oporavak. Bookmark ovaj video, odmah. 

Sjedi za stolom i igrajući pustoš s leđa? Isprobajte svoje joga vježbe kako bi se olakšao niže bol u leđima


load...

Povezane vijesti


Post Fitnes

Kako riješiti mraz nakon treninga

Post Fitnes

Unutar mog zdravog sveta sa Iskrom Lawrence

Post Fitnes

Trening Millie Mackintosh

Post Fitnes

5 grešaka u izgradnji mišića i čak i gimnastičarima

Post Fitnes

Kako je Tejana Tejlor izumrla postignuće svoje telo za bebe

Post Fitnes

Kapetan hokeja Kate Richardson-Walsh razgovara sa Rio, jogom i njenom olimpijskom ishranom

Post Fitnes

Kakav profesionalni baletac jede za nedelju dana

Post Fitnes

Talking trening: Maya Jama postaje stvarna o njenim treningima

Post Fitnes

Ronda Rousey: Nikada nisam bila zadovoljnija sa mojim telom

Post Fitnes

Tajne treninga: kako se vežbati tokom trudnoće

Post Fitnes

Trening Marilyn Monroe

Post Fitnes

3 transformacije tela slavnih - i kako dobiti izgled