Naked joga instagrami - telo pozitivne slike će biti virusne | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Naked joga instagrami - telo pozitivne slike će biti virusne

Naked joga instagrami - telo pozitivne slike će biti virusne

Protuotrov Ova danska umjetnika identičnim 'yogi' tijela (kao što je ovaj na slici) je ozbiljno osvježavajući. Ne brini, to je sigurno za rad.

IYMI i društvenim feedova ne pokazuju to, žanje sve prednosti um tijelo joga ne zahtijeva stas sa sub - 15% tjelesne masnoće, noseći pastel yoga odjeću iz Alo ili Lululemon. 

Nakon Jogom za 13 godina, danski animator Marie Jørgensen (@yogaprints) ne treba podsjećanje na tu činjenicu.

Međutim, nakon potrazi za plakat prikazuje različite poze da visi u svom domu, ovaj nedostatak raznolikosti inspirisao je da akciju.

U seriji crteža, počela je slikao gole žene i muškarce svih oblika, tipova tijela, i tonove kože jogu poze - sve od kobru i goluba i ratnik 2.

Nema filtera, nema skupe athleisure- i ne uski (downface) dogma o tome što tijelo ambiciozni yogi treba izgledati. Umjesto toga postoje peciva, tijelo za kosu, rupice i 'nesavršen' grudi. I to je krvav osvježavajuće.

load...

Tog leta osjećaj. #thisiswhatayogionaskateboardlookslike # virabhadrasana3 #yogaeverywhere #bodypositive #yogaillustration #yogadrawing #sketch #artbymajor #yogaprints -------------------------------- također thank you @therealyogadork i @selfmagazine za lijepim članke o Joga Otisci !! xx marie

A fotografija objavljeno Marie Jørgensen (@yogaprints) na

Sjedeći twist. Crtež inspiriran pozu @biggalyoga 's. Ona je jedna od mojih omiljenih jogija na IG. #twist #yogapose #ardhamatsyendrasana #bodypositive #yogaillustration #watercolor #thisiswhatayogilookslike #artbymajor #yogaprints

I vrlo važan plijen izbliza. #yogaforeverybooty

Jørgensen objašnjava svoju misiju:

load...

"Osjećao sam se kao isto tijelo slika predstavlja mnogo kada je u pitanju joga, pa sam htio da ospori da je malo."

"Trudim se da bi privukli ono što vidim u drugim ljudima i na sebe i da pokušam da predstavljaju ono što mislim da je potpuno u redu i prirodno. Ja stvarno ne želim da reprodukuje bilo idealima. "

Podsticanje slavlje zdravog tijela u svim njihovim raznim oblicima je u srcu #inshapemyshape kampanje WH-a. I za Jørgensen, ove vježbe u vidljivosti se isplati.

"Imao sam ženu koji su pratili moj rad za neko vrijeme, a onda kupio joge plakat i ona je došla preko i rekao:" Hvala vam. Stvarno se osećam mnogo ugodnije i što mi vjerovati da mogu dalje jogu iako nisam super mršav. '

Čujemo vas. Za tijelo pozitivna inspiracija pogoditi mat provjeriti Jørgensen je online store Yoga otiske. Želim da nam se pridruže u borbi leđa protiv tijelo sramoćenja? Get clued gore na #inshapemyshape pokret, a zatim se pridruže.

Povezane vijesti


Post Fitnes

5 ishrana i vežbanje tajni od nicole scherzinger

Post Fitnes

Zašto je psovanje učinilo Charlize Theron jači

Post Fitnes

Zašto je falsifikovanje u jogi dobro

Post Fitnes

Telo oscara 2018

Post Fitnes

6 citata koji Zoe Saldana čine našim novim životnim guruom

Post Fitnes

Katarina Johnson-Thompson na riu, trening i žaljenje

Post Fitnes

Zašto je tako dobro biti zahvalan

Post Fitnes

Vežbe za donje abdominalne mišiće: 5 načina da ojačate svoje srce

Post Fitnes

Pridružite se trenerskom klubu Katarina Johnson Thompson Nike za ekskluzivni trening

Post Fitnes

Stani stomak za život

Post Fitnes

Dan u zdravom životu Lea Michele

Post Fitnes

Engleska fudbaler Casey Stoney na hranu, fitnes i ženstvena tela