Nedelju dana hrane, bolje se sa ukusnom Elom | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Nedelju dana hrane, bolje se sa ukusnom Elom

Nedelju dana hrane, bolje se sa ukusnom Elom

Bloger Ella Woodward otkriva kako joj je način života na biljnoj bazi dobro drži...

STAROST: 23

POSAO

Globalni blogging senzacija recept kreator

FITNESS MO: Mix ga ostati motivirani

WIND DOWN: Spusti telefon, chill out

Moja hrana

U 2011. Godini, mi je dijagnosticiran posturalna tahikardija sindromom, što se odrazilo na sve, od mog srca u moje varenje i ostavio me nepokretni šest mjeseci. Kada lijek nije napraviti razliku, odlučila sam odustati rafinirani šećer, meso, gluten, mliječni proizvodi i ništa obrađuje. Osamnaest mjeseci kasnije, bio sam potpuno dobro i popusta na sve lijekove. Sada jede cijeli hrane, dijeta na biljnoj bazi je moja norma. Ja započeti dan sa zelenim smoothie i kaša napravljena sa bademovo mleko, bobice i banana. Ručak teži da bude sve što je u frižideru ili je ostao od sinoćnje večere. Pravim veliki serijama povrća variva i kari, koristeći puno začina i raskošnih svježeg bilja. Nekada sam bio šećer manijak, tako da sam uvijek stvarajući zdravije alternative. Imam stalni dotok svoju energiju ujeda u frižideru. Oni su tako jednostavno - samo datumi, bademi, kokosovo ulje i kakao. Ja sam uvijek grabi jedan.

A fotografija posted by Ella Woodward (@deliciouslyella) na

Glasi: Kako kuhati Like Ella

My Fitness

U posljednjih pet do šest mjeseci, počeo sam raditi puno više vježbe. U prošlosti, ja bih ići u teretanu, do 20 minuta, na krstu trener i onda se pitam zašto to nije napravio nikakvu razliku u moje tijelo. Sada radim od pet puta tjedno - mješavina predenje, boks i sesije jedan-na-jedan sa svojim trenerom Hollie Grant, koji je razvio ugovoriti način HIIT treninga u kombinaciji sa Pilates. Radim i online nastavu s yogaglo.com. To je nešto što volim da u svoje vrijeme - više od protežu i opustiti od hard-core treninga, ali i dalje jako dobro za produžavanja mog mišića i, što je najvažnije, stišava moj um. Znam da ako sam neraspoložena ili pod stresom, ja ću se bolje nakon sat vremena vježbanja. I, da, i ja volim ono što radi za moje tijelo - Ja definitivno postaje ABS napokon! Prilično sam ponosan na sebe.

load...

A fotografija posted by Ella Woodward (@deliciouslyella) na

A fotografija posted by Ella Woodward (@deliciouslyella) na

Marka: Ellas je avocada čokolade lonac

Moje lice

Čudno je da je lice svog brenda, a to može biti malo borbe da stavi sebe tamo za nadzor. Na vama je samo da ga zadrži u perspektivi i na svu sreću nikad nisam bio previše nesiguran o mom izgledu - Moram mamu da se zahvalim za to. Ona nikada nije držao dijetu i rijetko nosio čine kada sam odrastao i samo ja ispunjen povjerenje da nije bio povezan sa svim tim stvarima. Tako da nisam veliki ljepotu narkoman, ali ja to probati i koristiti sve-prirodni proizvodi. Volim Pai spektar za njegu kože i koristi svoje Camellia & Rose Gentle hidratantni umirujući ujutro i navečer. Jednom ili dva puta tjedno, ja ću piling sa Frank Coffee Piling - to je samo granule kafe, smeđi šećer i ulja. Kada radim nositi make-up, uvijek se trudim da koriste RMS Beauty proizvoda - rumenila i bronzera su posebno lijep.

load...

Moje Focus

Svaki dan, trudim se da se malo 'mi vremena' to nema nikakve veze sa mojim telefonom. Kada pokrenete blog je lako za društvene medije da preuzme svoj život. Koristio sam da ostanu u sred noći provjeravanje i odgovaranje na komentare na mom blogu, a to nije dobar način da bude. Dakle, sada je ne može pregovarati da uzmem svaki dan 20 minuta da se iz tog prostora i zaustaviti moj um zujanje sa svega toga. U posljednje vrijeme sam čitao Thrive, Ariana Huffington, koji je zaista pomoglo. To govori o tome kako se mijenja naše pojmove uspjeh - i da wellness i brinuti o sebi su jednako važni kao i moć i novac. Mi smo definitivno na istoj strani! 

A fotografija posted by Ella Woodward (@deliciouslyella) na

Ella knjizi Deliciously Ella: Awesome Sastojci, Incredible Hrana koja Your Body Will Love (Yellow Kite, od $ 7.97) je sad.

Povezane vijesti


Post Fitnes

Gigi Hadid udari telo-hrabrosti sa srčanom porukom: imam stomak u mišićima, imam guzicu. Ponosan sam na to

Post Fitnes

Ono što jedem za nedelju dana od Lorene Pascale

Post Fitnes

Jade Johnson ima 10 savjeta za ljubav prema sebi i drugim ženama

Post Fitnes

Serena Vilijams: glas krivina

Post Fitnes

Da li testira vašu kožu odgovor na ostanak alkalne? Elle Macpherson misli tako

Post Fitnes

Upoznajte najnovije dodateke slavnom svijetu bebe

Post Fitnes

Jennifer Lopez pokazuje off bootylicious backside

Post Fitnes

Telo oscara 2018

Post Fitnes

Viktorijin tajni model oštroje novinara zbog impliciranja da se glasa sama

Post Fitnes

Ove 10 veganskih poznatih ličnosti podržavaju ishranu zasnovanu na biljci

Post Fitnes

Kako to učiniti: ys and ts

Post Fitnes

Viktorija Beckham otkriva kako ostaje u obliku