Održavanje prilikom trudnoće: 5 savjeta od Jessice Ennis | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Održavanje prilikom trudnoće: 5 savjeta od Jessice Ennis

Održavanje prilikom trudnoće: 5 savjeta od Jessice Ennis

Uživajte u trudnoći, ali ostanu aktivni previše, kaže da je osvajač zlatne medalje Olimpijskih i 5 mjesecu trudnoće Jessica Ennis-Hill.

1 Ne budite nervozni

Mislim da je puno trudnice su nervozni zbog rade vježbe, jer nisu sigurni koliko oni mogu učiniti ili su zabrinuti zbog boli bebu, ali ostati aktivna je odličan način da imaju zdravu trudnoću. Dokle god držite treninga niske udarce, treniraju mudro i slušajte doktore, stvarno ne mogu ostati u formi tokom trudnoće. 

2 Slušajte svoje tijelo

Sam radio dva teška treninga dnevno, a sada samo da jednu sjednicu pa sam zategnut niz moje vježba dosta. Ali to je sve o slušajući svoje tijelo i radi ono što osjeća ugodno.

3 Pokušajte trudnoće yoga

I prije nego što jogu, ali radim trudnoće jogu sada i volim ga. To je dobro za tonus mišića, fleksibilnost i jako dobro za opuštanje očigledno.

load...

4 do raznih niskog treninga udara

Radim dosta mali uticaj nježan rad u teretani, što je odličan način da ostanu aktivni. Ja sam također na biciklu puno i mislim da kad dobijem veći, ja ću učiniti više plivanje previše.

5 Fokus na jedu zdravo

Nisam imao čudan žudnje još! Ali ja samo pokušavam da jedem stvarno zdrav, i da jede iz svih različitih grupa hrane. Važno je dati svoje telo - i vaša beba - sve vitamine i hranjive tvari treba.

Jessica-Ennis Hill je britanski atletičar i trenutni olimpijski sedmoboju prvak. Ona je također PruHealth VitalityAmbassador, wellness program koji potiče ljude da žive zdravije i daje nagrade za to.

 

load...

Poznata Fitspiration sa Jessie JŽelim figura poput Jessie J? Inspirišite sa 3 njenog fitness savjete i njen novi Nike trening treninga, sa pet bušilice dizajniran za izgradnju mišićne izdržljivosti, posebno u nogama.

1 Push kroz 'Ne želim to učiniti' osjećaj

'[Working out] stvarno me čini pozitivan. Oslobađa endorfin - i nikada nisam stvarno koristi vjerovati u to dok nisam počeo raditi van. Ti zaista dobiti ovaj spor osjećaj prije treninga, gdje ti si kao, 'Oh, ne želim to učiniti "i možda ćete osjetiti malo nizak. Ali ti treninga i to vam daje taj pickup. To me čini živ. '

Dobiti više inspiracije osoba.

2 Postanite vremena za izradu

"Stvarno moram da izdvoje vremena za rad out. Sve što vam se sastoji od u životu je vaše tijelo, a ja sam metar i devet od mene. Pa moram biti sigurni da od glave do nožnih prstiju, radim najbolje što mogu da se dug moj život i zdrav. Dobro jedem, trudim se da se što više ostatak god mogu, i ja sam sebe guram na sceni iu mom kardio treninga. "

Dobiti više inspiracije osoba.

3 Uživajte u svom trening

'Za mene, to je stvar izbora. Kada se probudite ujutro, imate izbor u životu. Ili odugovlači i zavalite i pustiti svoje snove prolaze, ili ćete uživati u životu ste dali, koristite to kao veliku energiju i posvetiti svoje vrijeme na ono što želite da vaš život bude. Ja sam odrastao s tim načinom razmišljanja i to me nikada nije napustila. Tako da sam jako zahvalan na tome; to je razlog zbog kojeg sam probati i uživati u svemu što radim. "

Posjetite nike.comfor više informacija o Jessie J N + TC App treninga


Može li ovo biti najtopliji trening video ikada?Njena izdavačka kuća opisuje kao "scena koje će bez sumnje vidjeti teretana članstvo vinuti", ali će vam biti inspirisan Kylie Minogue je novi video?

Njena izdavačka kuća opisuje kao "scena koje će bez sumnje vidjeti teretana članstvo vinuti", ali će vam biti inspirisan Kylie novi video?

U x-rated spot za novi singl Sexercize, objavio online jutros, ikona pop i novi Voicecoach ide malo Miley Cyrus dok je "znojenje ga u sauni" (ne ideja WH o treninga - učitati mrena, Minogue!).

Modeliranje iskreno nepraktičan bijele triko i stilettoes combo, Kylie pokazuje švajcarskoj loptu rutina koja bi privukli mnogo pažnje niz lokalnih rekreativni centar, zajedno sa nivoom konju s hvataljkama raunch nije viđen još od Louis Smith je posljednji put primećen u likre.

Nisam ljubitelj? Ne brinite - postoji devet (da, devet) nove verzije će online sutra u 06:30 Sydney vremena.

Hoćete li biti inspirisani da probate neki od princeze popa poteze u teretani - ili spavaćoj sobi - večeras? Recite nam u komentarima ili tweet @UKWomensHealth


load...

Povezane vijesti


Post Fitnes

Izgradnja holivudskog tela: otkriveni su čuvari Zoe Saldane iz treninga galaksije

Post Fitnes

Ronda Rousey se izvinjava zbog instagrama fotografiranja

Post Fitnes

Šta jedem za nedelju dana od strane ana ivanovića

Post Fitnes

24 sata hrane i fitnesa sa Engleskim ženskim fudbalerom

Post Fitnes

Gigi Hadid je bio zdrav model, imao je lude mišiće i jedo kao čovek

Post Fitnes

Neko je pokušao ukrasti telefon Serene Williams, ono što se desilo u budućnosti bilo je savršeno

Post Fitnes

Dan u životu velikih britanskih šest rugby kapitana

Post Fitnes

Victoria pendleton zašto ona mrzi motivaciju (plus još 5 časova života)

Post Fitnes

Sklonite leđa Zoe Hardmana

Post Fitnes

Khloe Kardashian tvrdi da su debeli stvarno spasili mene od toga da

Post Fitnes

Maria Sharapova: fitnes, lice, fokus i osnaživanje žena

Post Fitnes

Ekskluzivno: Millie Mackintosh govori da se kuva sa pro zelenim, da jede da živi i bude gola na instagramu