Poboljšajte oporavak sa ovim 5-minutnim hladnjom | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Poboljšajte oporavak sa ovim 5-minutnim hladnjom

Poboljšajte oporavak sa ovim 5-minutnim hladnjom

Dobiti više od svake sesije sa ovim brz i jednostavan slijed oporavak

Ovaj sadržaj je nastao u suradnji sa Tiger Balm. 

Ste stavili u vrijeme i trud. Ti si gurnuo svoje srce i mišiće do krajnjih granica. Vaš najbolji je za nijansu tamnija nego što je bila kada ste počeli. Veliki posao, ali da vas pitam: da li je nakon treninga potezu postati nešto kao misao? Ako trošite manje od pet minuta da se produži mišiće koje ste ojačao, ponovo otkucaje srca i vaša nivo hormona i mentalno se opustite od teških treninga, vi zaustaviti samo kratko istinski produktivne znoj sjednice.

Izrada vrijedne korištenje svih važnih minuta nakon treninga je od ključne važnosti za promociju oporavak. Naravno, to pomaže da imaju plan akcije, tako da provedete tih pet minuta radi nešto produktivno, a ne ide pravo za svoju primarnu triceps potezu (kada to nije dan ni ruke). Zato lični trener i Fit Brit Kolektivni osnivač Brit Williams je dizajnirao ovaj jednostavan dinamičan istezanje slijed kako bi se olakšao svaki mišić od glave do pete. Ako i dalje imate upale mišića nakon sekvence potezu, možete probati trljanje Tiger Balm čvrsto u područje za ublažavanje bolova.

load...

Downdog TO UPDOG

Sa visokog dasku položaj, gurnite kukove u zrak i pete prema zemlji. Držite ovdje za trenutak dok crtate ramena dalje od ušiju. Sada poslati grudi kroz vaše ruke i spremno na vrhovima prstima kao što stisnuti svoj gluteuse i lopatice zajedno. Samo polako i sabran natrag u downdog i ponovite slijed 5-6 puta da se protežu na ramena, grudi, ABS, noge i hip fleksora.

Nakon aktivnog istezanja, ako su vam ramena do vaše uši (hello stresan tjedno), odvojite trenutak za masažu Tiger Balm u mišić - to će se povećati protok krvi u tom području i stvoriti blagi zagrijavanje osjećaj za ublažavanje krute mišiće.

load...

RUNNER'S LUNGE da proslijedi FOLD

Split svoj stav u širokom lunge poziciju, sa svojim ispred koljena savijena do 90 stupnjeva i leđa noge ravno. Aktivno poslati peta natrag i ugurati guzicu pod da otvori fleksora kuka. Možete uzeti vaše ruke iznad glave i stisnuti ramena nazad za otvaranje grudima, previše. Odavde, ispraviti prednji koljena i savijte grudi preko cjevanicu za duboku zadnje lože potezu. Uzmite nekoliko puta duboko udahnuo, koristeći svaki udisati produžiti kičme i svaki izdahnite na savijte trup bliže u nogu. Switch strane kada zadnje lože prestaje pjevanje.

DJETETA POSE

Početak na ruke i koljena i polako hodati ruke ispred sebe. Spustite bum dole kao bliski kao što možete sa svojim petama. Trebao bi osjetiti potezu duž kičme, dok sedite nazad. Širiti koljena širok kao osjeća ugodno i dovesti na čelo prema podu. Dišite duboko i polako - i čestitam vama na savršen kraj treninga.

Tiger Balm Red - uvijek pročitajte etiketu

Povezane vijesti


Post Fitnes

Kayla Itsines noge i kardio trening

Post Fitnes

Whs Eurovision fitnes gubi igru

Post Fitnes

Khloe Kardashian nikad se ne sagledava i koliko dugo traje da bi se vidjeli rezultati

Post Fitnes

5 grešaka u izgradnji mišića i čak i gimnastičarima

Post Fitnes

Hollywood jogi blog 2

Post Fitnes

Zašto je ova fitnes zvezda morala da vrati težinu da pronađe poverenje u telo

Post Fitnes

Izgradnja holivudskog tela: otkrivena je ruka sutrašnjeg treninga Emilea

Post Fitnes

Ekskluzivno: 6 pravila hrane hrane Millie Mackintosh

Post Fitnes

Zdravstveni rituali dva Engleska fudbalera

Post Fitnes

9 tajnih podataka o fitnessu koji drže model šanina šaik protiv modela za pješačenje

Post Fitnes

3 poteza stomaka koji neće povrijediti leđa

Post Fitnes

Jenna Dewan tatum govori o veganizmu, trčanju tatuma i onih abdominalnih mišića