Prisilio sam se na trening Mišel Kegan dve nedelje - evo šta se desilo | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Prisilio sam se na trening Mišel Kegan dve nedelje - evo šta se desilo

Prisilio sam se na trening Mišel Kegan dve nedelje - evo šta se desilo

Jedan WH čitač stavio poklopac zvijezda treninga na probu u donjem rublju.

Michelle Keegan mrzi teretanu-imamo toliko toga zajedničkog. Mi smo također prekratak i brineta, ali na žalost za mene, to je u osnovi, gdje završava sličnosti: mrzi izgledi i proces odlaska u teretanu, ali nakon što joj sjednice, nazvan Michelle Keegan treninga, ona uvijek osjeća "kao težina je poletio [njen] ramena '. Ja, s druge strane, mrze odlazak u teretanu, a zatim koristiti moje bolne udove kao izgovor da se suoči biljka jamu šećera nakon toga.

Otkad znam za sebe, ja sam imala nekonzistentan odnos sa vježbanja i borbom za razraditi po navici. Za nekoliko mjeseci, prisustvovao sam znanost kamp u mojoj lokalnoj parku pre zamene sa staze koji su bili fleksibilniji sa svojim raspored. Ali sa kratkim jesen dana sam pronalaženje beskrajne izgovora da ne držati na mom trenera i pogodio pločnik.

load...

Smanjena na moj novi režim vježbe: Michelle Keeganworkout kod kuće. 

Kada sam otkrio da Keegs, čiji ABS kao besprijekoran mermernu skulpturu, voli radi Michelle Keegan treninga od kuće i parcijalne na YouTube vježba tutorijale sam prestala radi. Kako joj vježba rutina mogla biti završena svega nekoliko metara od mog kreveta, odlučio sam da bi bilo nešto što sam mogao dobiti na brodu s, i postaviti o tome testiranje za dva tjedna...

Michelle KEEGAN WORKOUT:

Kratak: Tri treninga tjedno obavlja na tri različita dana. Svaki trening se sastoji od 4 - 6 vježbe učinio za 30 sekundi od kojih svaki ima krug ponavlja tri puta.

kardio:

 • Visoke koljena udaraca
 • load...
 • Planinar burpees
 • Squat i jab
 • Visoka udaraca
 • Jab cross
 • Snaga udaraca

Snaga:

 • Otpuzi i drugu stranu-to-side plank
 • Dvostruko press-up
 • Aperkat čučanj
 • Naklon Iskorak

Toniranje:

 • Budaletina shadow boks
 • Triceps mita
 • Arm krugovima 
 • Lateral raises

[Ed Napomena: Da biste vidjeli kompletan Michelle Keegan treninga, glava na WH Instagram]

A post žensko zdravlje UK (@womenshealthuk) dijele na

WEEK ONE

Ja sam kući sjedio za prijatelja ove sedmice i spakujem torbu u žurbi. Kao što sam promijeniti za svoj prvi trening shvatam Zaboravio sam sportski grudnjak i moje tajice su raspadaju. Odlučni da ne odustaje od Michelle Keegan treninga na dan jednu, ispucati na uprkos neprikladno krojački izbore.

Prvi trening je kardio, i kao moj prethodni pohoda u ovu vrstu vježbe su samo uključeni rad, drago mi je da vidim da ima dobar izbor vježbi sa jednostavnim korak-po-korak upute da čak i ja mogu dešifrirati. Treninga počinje dobro, iako kao što sam ja sama kod kuće, ja završiti probijanje u vazduhu umjesto podloge. Borim se da zapamtite punu kolo i saznajte čitajući uputstva dok timing svakom setu da je nemoguće. Ogorčen, ja zvoni moj zbunjeni dečko i da ga odbrojavanje 30 sekundi za svaku od mojih setova preko Skype-a. Na pola puta kroz drugi krug, trake od mojih potpuno nepodržavajući grudnjak početi dati ponudu za slobodu, a ja vodim vrlo realna opasnost od izlaganja sebe da susjedima - ukoliko snagu lažnih sisa na lice mi ne kucaju od prve. Osim energične utiskivanje na daskama, i nevoljne stenje, jauke i Wheezes Ja emitting, iznenađen sam da nisam prijavljena za djelo bludne nepristojnost. Završim trećem setu i kolaps u krevet, utvrđeno je da ako ne odem u srčani zastoj u noći, ja ću napraviti još dostojanstven napora sutra.

Nakon prikupljanja odgovarajuće vježbe ruhu, spreman sam za dan dva a vježbe snage. Pokušavam da ne pritisnete-up od mog koljena, ako je moguće, ali naći naizmenično širinu ruke nakon svakog dvostruki pokret da bude ubica. Na aperkat čučnjevi su moja omiljena od svih vježbi: godina plesa u štiklama u tinejdžer nekako mi dali veliku čučećem položaju.

Toniranje na tri dana je poslastica jer mogu dati noge i propalice odmor i fokusirati se na ramenima i mlitavog rukama. I koriste male 1 kilogram bučice, jer su oni jedini koji imam, tako da će morati učiniti. Borim se nešto odgonetnuti kako se radi triceps mito od dijagrama i ići za najbolju aproksimaciju mogu upravljati.

Na kraju sedmice, gledam komplet Michelle Keeganworkouts na zdravlje žena Instagram račun i drago mi je vidjeti da moji pokušaji na vježbe nisu bili daleko od istine. Čini mi je mnogo lakše za održavanje dobre držanje i tehnika kada nakon videa u odnosu na dijagramima.

TJEDAN DVA

Kada sam se probudio u ponedjeljak ujutro da bih saznala da nisu čudesno izgubili pola kamena i razvila six pack ja sam pomalo uznemireno. Onda se sjetim: Koristio sam Michelle Keegan trening hattrick da opravda ogromne punjene kore pizze jedne večeri i kineski poneti još prošle sedmice, i shvatiti da to mora promijeniti. Nisam osoba doručak, ali ove nedelje želim da ostvare u jutarnjim satima, tako da se u vrijednosti od preko noći zob sa voćem i jogurtom za nedelju dana da mi nastavimo do ručka.

Sada sam imao neke prakse, mislim da lakše treninge. Je DOMS je manje ozbiljna nego prošlog tjedna, a ja stavio to dijelom svodi na razmaku od vježbe na tjedan, a ne bubanje je u prva tri dana da ga se s puta.

Ja konopac u moj najbolji prijatelj da pomogne vrijeme mog treninga i da je korisno imati nekoga da drži kauč jastuk za mene da udari (radosti budžeta treninga). Osećam mnogo više motivirani za što vokal ohrabrenje. Moj konačni trening u dvije sedmice, moj prijatelj je u potpunosti sebe uronjen u ulozi navijačice i merilac vremena. "28, 29, 30!" Viče ona, istovremeno jesti tost, popunjavanje obrve, drži štopericu, i ispravljanje lunge držanje dok sam mlataraju unaokolo kao znojenje cikle ispred nje. Ah, timski rad.

PRESUDE

Lagao bih kada bih rekao da će do kraja ove dvije sedmice sam ličila Keegs. Ali dok sam ja još uvijek nemaju savršeno izvajane ABS, udoban sloj masti koji se mazi do njih je značajno smanjen. Moje raspoloženje je osvijetljen, a ja sam shvatila važnost jesti izbalansirane obroke koji obnavljaju i vratiti nakon treninga.

Dok Volio bih da imam podršku ličnog trenera, ja sam bio prioritet moje mentalno blagostanje preko moje fizičko zdravlje i provesti sve moje raspoloživog dohotka na nedeljnom CBT sesije.

Međutim, u proteklih petnaestak dana me je učio da je jednako važno da se promociji dobrog mentalnog zdravlja, kroz pružanje strukturirani rutina, opipljive ciljeve, i masivnim udarac endorfina fokusira na fizičke spremnosti. Najteže, ali što je najvažnije, stvar za održavanje je motivacija.

Ovo Michelle Keegan trening je dovoljno jednostavan da se u redovnu naviku i uvjeren sam da ako nastavim da ih se, ja ću postati znatno jači u oba tijela i uma.

load...

Povezane vijesti


Post Fitnes

Ove 10 veganskih poznatih ličnosti podržavaju ishranu zasnovanu na biljci

Post Fitnes

Louise Thompson na intuitivnom jelu i reci da da puding

Post Fitnes

Ono što jedem za nedelju od Zoe Salmon

Post Fitnes

Fitnes, hrana i wellness Viktorijinog tajnog anđela Irine Šejk

Post Fitnes

Upoznajmo morgansko jezero, inspiraciju da izađemo izvan vaše zone udobnosti

Post Fitnes

Jessica-ov plan za teretanu sa 6 poteza

Post Fitnes

7 tajni za fitnes i ishranu iza Amande Byrams bod

Post Fitnes

5 savjeta za ples kao profesionalac iz natalije natalie lowe

Post Fitnes

Hahland sarah moderne porodice udara natrag na telo: Snaga je sve

Post Fitnes

Kako jedem i radim za jedan dan, od strane Jenna Dewan tatum

Post Fitnes

Podignite snagu tegova

Post Fitnes

Serena Williams umanjuje kritike tela s ultimativnom kućnom porukom