Ronda Rousey otkriva njenu omiljenu težinu: ne možete imati i abdominalni mišići i sise | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Ronda Rousey otkriva njenu omiljenu težinu: ne možete imati i abdominalni mišići i sise

Ronda Rousey otkriva njenu omiljenu težinu: ne možete imati i abdominalni mišići i sise

Ronda Rousey mogu postati plakat ženu za povjerenje tijelo, ali čak i ona zna žrtvu toliko teretanu ljubitelje suočiti - sise ili ABS?

Ronda Rouseyis jedna od rijetkih žena u javnosti s nekim ozbiljnim mišića, a ona je jasno o tome - njenu težinu, njenu snagu i njen oblik nisu dostupni za porugu.

Bez obzira na to, ona je sretna da bi mogli da predstavljaju drugačiju sliku i za žene i je priznao da je kao i mnogi od nas, njena težina fluktuira.

Dok su naši klizne i raste vage su često do koliko ured rođendane bilo nedavno, njen je rezultat specifičnog borbe dozvoljena težina 135 kilograma.

U razgovoru za The New York Timesshe je objasnio da je u 5ft 7in, 148 kilograma joj je omiljeno težinu ", pa čak i onda ponekad voli da bude malo veći zbog njene sise -" ne možete imati oboje "- ABS i grudi.

load...

Ako Instagram je suditi po postoje legije ženama koje se osjećaju bol...

Istorija pitanja tijela, pa čak i bulimija su joj dali još više požara pokazati drugačiji oblik mase, posebno druge žene.

Ona je rekla: "Ako mogu predstavljati tu vrstu tijelo žene koja se ne predstavlja toliko u medijima, tada bih bila sretna da to uradi.

'Kada žene kažu da je odlazak na publikacije usmjeren na ljude je nekako ponižavajuće, ja ne mislim da je to istina. Mislim da je to jedan jako efikasan način za promjenu društvene standard žene koje se drže do ".

Imajući to u vidu, nije sve mira i ljubavi za bilo koje i sve žene - moramo zaraditi svoje mesto u društvu, a ne oslanjajući se na tome mršav i atraktivan za čovjeka je dobro mjesto za početak.

load...

Ona dodaje: "Izgleda da smo mi u ovom konfliktnih doba za žene, gdje žene rade tako zapanjujuće i preuzimanju atletskom svijetu, ali mi smo također u vrijeme kada... Kako da to stvarno stavio?

"To žene bez ikakvog znanja da freeload se veličaju. To je nešto što sam odrastao da ne bude. To ti treba da doprinese svijetu, ne troši od toga. "

Oh i, 'Ako neko pozove [njen] masti još jednom u životu [joj], [ona je] da će ih ubiti. "

Povezane vijesti


Post Fitnes

Lorraine Pascale čini da se srce oseća molbom da zaustavi mišiće

Post Fitnes

Adele o pitanjima tela i zašto žene treba da prestanu upoređivati sebe

Post Fitnes

Barbie deli mišljenje sa 4 nova evoluirana oblika tela

Post Fitnes

Podignite snagu tegova

Post Fitnes

Gwyneth Paltrow-ova 2-satna no bum vježba treninga

Post Fitnes

Emili Blunt: misao o teretani čini da želim da plačem

Post Fitnes

Dan u životu velikih britanskih šest rugby kapitana

Post Fitnes

Gigi Hadid udari telo-hrabrosti sa srčanom porukom: imam stomak u mišićima, imam guzicu. Ponosan sam na to

Post Fitnes

Maria sharapova: nefunkcionisanje dopinga 14 godina karijere u brojevima

Post Fitnes

Rosie Huntington Whiteley: lice, telo, um

Post Fitnes

Ono što jedem za nedelju dana saturday una foden

Post Fitnes

Kako se glumci drže na putu