Studija Harvarda otkriva najbolji način za smanjivanje masti stomaka | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Studija Harvarda otkriva najbolji način za smanjivanje masti stomaka

Studija Harvarda otkriva najbolji način za smanjivanje masti stomaka

Ako je trbuh masnoća je vaše bojno polje, imate sreće - istraživači Harvard University su otkrili iznenađujući novi način da ukroti pseto.

Ako je trbuh masnoća je svoj osobni bojno polje, imate sreće - istraživači Harvard University su otkrili iznenađujući način da ukroti pseto: trening težine.

"Uključivanje u treningu snage ili, idealno, kombinirajući ga sa aerobne vježbe, mogu pomoći starijim osobama smanjiti abdominalne masti, a povećanje ili očuvanje mišićne mase", rekao je glavni autor Rania Mekary dr.

Studija, objavljena u medicinskom časopisu Obesity, tvrdi da udaraju po podu trening tokom redovnog kardio rutinu može značajno odbiti stomaku. Ali ono što je teorija iza toga? Pa, rad s utezima gradi mišiće i smanjuje masnoća preko cijelog tijela, dok istovremeno nogama vaš metabolizam u brzinu - idealno jedan-dva scenarija za ubistvo koje neželjene ispupčenje. Prijavi nas!

load...

Ne brinite, prevareni ne mora da znači pumpanje ruke na Schwarzenegger stilu proporcije, pljuvanje u kante ili zalihe proteina u prahu da bi izgledala kao kod kuće u giganta ostava. Postoji mnogo jednostavnih resistanceroutinesyou može početi utakmicu, i ova studija 12 godina reklamira više, uvjerljivi koristi za dodavanje malo lift do treninga.

Kao i dajući vam elegantniji silueta, rezanje stomak nagomilavanje smanjuje rizik od dijabetesa i bolesti srca. U osnovi, u borbi protiv masti sada je vjerojatno da vam dati zdraviji nekoliko godina pred nama.

Da svoje tvrdnje, Harvard istraživači su u prethodnoj studiji 10.500 muškaraca u dobi od 40 plus 12 godina. Pokazalo se da oni koji je dodao 20 minuta treninga težinu svojih redovnih kardio rad-out ostvario manje pseto od muškaraca koji su ispunili u isto vrijeme radi kardio, rad na otvorenom ili odmor bez udaranja sekciji težine.

load...

I ok, tako da dok su podaci za ovu studiju je došao iz frajera u srednjim godinama, i dalje mislimo svojim nalazima su vrijedno oružje za borbu protiv dobra borba protiv trbuh ispupčenje. 

Vidimo se u sekciji težine, brate.

Povezane vijesti


Post Fitnes

Maria Sharapova: fitnes, lice, fokus i osnaživanje žena

Post Fitnes

Kako je vegan pokrenuo ovu ortoreksiju ove instagramove zvezde

Post Fitnes

Gigi Hadid je bio zdrav model, imao je lude mišiće i jedo kao čovek

Post Fitnes

Upoznajte najnovije dodateke slavnom svijetu bebe

Post Fitnes

Nedelju dana hrane, bolje se sa ukusnom Elom

Post Fitnes

Myleene klass jezgro trening

Post Fitnes

Zašto se jedan fitness bloger dokazao da možete podizati abdominalne mišiće na instagramu

Post Fitnes

Vežbe za donje abdominalne mišiće: 5 načina da ojačate svoje srce

Post Fitnes

10 načina za dobijanje ravnog stomaka

Post Fitnes

Fitnes, hrana i wellness Viktorijinog tajnog anđela Irine Šejk

Post Fitnes

Svakodnevno sam trenirala Louise Thompson-u na dve nedelje - evo šta se desilo

Post Fitnes

Ronda Rousey se izvinjava zbog instagrama fotografiranja