Svakodnevno sam trenirala Louise Thompson-u na dve nedelje - evo šta se desilo | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Svakodnevno sam trenirala Louise Thompson-u na dve nedelje - evo šta se desilo

Svakodnevno sam trenirala Louise Thompson-u na dve nedelje - evo šta se desilo

Sve je ABS i ne igra

Možda sve njene znamo iz Made In Chelsea, ali fitnes svijet zna Louise Thompson za jednu stvar: Njeno ABS. Stoga, kada je jedan WH službenik dobio svoje ruke na jula pitanju treninga su morali da ga probati. Čitajte za trening pregled Louise Thompson ab.

A Instagram pun idilične fotografije sa putovanja (Mykonos, zadnji put kad smo checked- ugh), 'nekoliko ciljeva "i teške tjelesne transformationhave stekla je preko 1 milion Instagram sljedbenika.

Louise počeli da izlazimo dečko Ryan Libbey prije godinu dana - osobnog trenera koji je vlasnik tima Roar fitness, kompanija koja nudi 12-tjedan treninga kurseve sa prilagođene trening i dijeta planova. 

load...

Dakle, to je ne čudi da u to vreme Louise instant-poznati ABS počele da se pojavljuju. 

Nakon što je vidio njen pušenje vruće ženska Healthcover, sa samo 3 nedelje dok bi vrhova usjeva izaći na Glastonbury sam bio spreman na suđenje joj ab-fantastično torzo treninga.

Bio sam da radim tri runde jednog treninga za dvije sedmice, svaki dan. To ne može biti tako teško, zar ne?

Ja nisam nesposoban, ali ja sam trkač, i kardio koristi vrlo različite grupe mišića na većinu jezgre treninga. Ti si mnogo veće šanse da me vidi kako pokušava da savlada svoju polovinu maraton PB od tegova u teretani. 

Dakle, evo šta se desilo kada sam na meti sve one musclesI je prethodno ignoriše.

load...

Treninga:

1. Commando Plank - 60 sekundi

2. Dolje Facing Dog - 10 sekundi čekanju

3. Flutter Kicks - 3 od 20 sekundi ponavljanja

4. Cross Crunch - 10 ponavljanja po strani

5. Ruski Twist - 20 ponavljanja koristeći 5kg težine ili teža

- Da biste vidjeli poteze 6-10 pokupiti julskom izdanju, u prodaji -

WEEK ONE

Probudio sam se potpuno strepeći vežbanja, ali nakon 5km zagrijavanje trčanje, spreman sam da idem. Rutina koristi minimalne Equipment- sve što vam je potrebno je težina (5kg ili teži, u zavisnosti od vaše sposobnosti), švajcarski loptu i tepiha.

Nakon rasprave između jednog i čak pet kola, odlučili smo se na tri.

'Polako, "mislim. Ne toliko.

Pet minuta u prvoj rundi i po prvi put u životu, uhvatim sebe čineći glasno gunđanje češće čuje iz uglova niz-povjerena teretane. I ja radim samo tjelesne težine cross trbušnjaka.

To možda ne izgleda kao puno, ali ako se uključe svoj core i iskoristi pravo grupe mišića, tri kola je više nego dovoljno. Sve zajedno to je upravljati pola sata treninga. 

Da gura sebe kroz ab DOMS na dan četiri, ja konopa dečka u da trenira sa mnom, uz neke nejasne nadi da će biti Ryan mojoj Luiz i inspirisati kickass treninga. U stvarnosti, od oko dva on samo ležao na teretanu podu kretanje kroz Facebook, kao što sam se znojimo preko 20 8kg ruski Twists. Toliko za motivaciju.

JESTI ZA ABS

Vremena za prebacivanje taktiku. I odlaze u supermarket zalihe na ono što bi Louise jesti za nedelju dana. Trag: protein, protein, proteini. 

Prema Louise WH hrane dnevnik, jede kasno doručak voća salatu ili dimljeni losos, visoko proteinska ručak i manji večera gazpacho juha ili tri kajgana. Ona je također pije gore od dva litra vode dnevno.

Ja sam ukupno dobre hrane (krivim svoju hranu stilista majka), tako da sam brinuti o izgledima zelenog čaja za doručak u nedjelju ujutro (sigurno nisam jedina osoba koja misli Nedelja je sinonim za palačinke gomile i francuski tost ?).

TJEDAN DVA

Tjedan dva kamena oko iznenađujuće brzo, a ja sam već više navikli na visoko proteinska dijeta. Takođe mislim da sam prilično uživa u trening rutinu, osjećaj mišiće dobiti da malo jači svaki dan.

Ustajanje pola sata ranije svaki dan se ispostavi da je pozitivan. Osećam primjetno više fokusirani, energičan i produktivan za to. Ja sam uživajući moj novootkriveni gornji snagu tijela.

Čak u nedjelju - kad sam previše lijen da bi u teretanu - ja završim trening kod kuće, sa pet sweatily sklopljenim Jamie Oliver kuharica u mjestu od 5kg kreten. Ništa radi. 

Osjećam se kao da sam ovladao komandosa dasaka (to je bitno da bi kukova kao stabilna kao što je to moguće, ne puštajući ih rock od jedne na drugu stranu), flater udaraca (I pobrinuti da moj donji dio leđa je uvijek u kontaktu sa podom) i cross trbušnjake, osećam AB spali bez osjećaja iz moje zone udobnosti.

Međutim, strani dasku propada i dalje prave me da plačem. Jasno je moja oblikusi potreban neki posao.

To je rekao, sa dva dana da idem, da proverim timer i saznajte sam prošao drugi znak 60 bez primeti!

Ja konopac moj cimer u koji dolaze u teretanu sa mnom o konačnom subotu i iskreno mogu reći buddying se je najbolja motivacija. Svako bi se bore kada je 26 stepeni napolju a ti si u teretani na vikend. 

Konačna presuda?

Mislim da sam pri kraju dva tjedna jedva svjestan da sam radio svaki dan (ne norma za mene). Volim vježbanje, ali sigurno nikada nisu bili u dnevnu rutinu.

Uz jednu rundu uzima samo deset minuta, ne trebate osobnog trenera dečka ili Equinox teretanu članstvo za postizanje neke ozbiljne rezultate.

Jer su potezi su toliko fokusirani na jedno područje, našao sam vidio sam stvarne rezultate u samo dva tjedna. 

Šokiran sam da bih saznala da sam otišao dole veličine u festival kratke hlače i kad sam se vagati sebe, tvrdoglavog 5 funti koje su visi u proteklih godinu dana su otišli.

Teško je znati koliko su ovi rezultati do specifične 10-potez treninga, ali ono što mogu reći je disciplina je doveo do moje svakodnevne rutine i dijeta će sigurno pomoći. 

Ja ne mogu imati one ABS još - hej Louise ima godišnje na mene - ali moj želudac je blaža nego što je bio u dugo vremena i, što je više, osjećam se sigurniji u sebe.

load...

Povezane vijesti


Post Fitnes

Kayla Itsines 7 minuta treninga abdominalnih mišića

Post Fitnes

Šta Kayla Itsinesova bikini tužno telo predstavlja za njene planove?

Post Fitnes

Kako je vegan pokrenuo ovu ortoreksiju ove instagramove zvezde

Post Fitnes

Vegan Nathalie Emmanuel otkriva njeno omiljeno gorivo nakon treninga

Post Fitnes

Podignite snagu tegova

Post Fitnes

Istina o tome da li su modeli plus-size zapravo nezdrave

Post Fitnes

Radila sam sa Džilijan Michaels-om, evo 9 stvari koje me je naučila

Post Fitnes

Daisy ridley naglašava istinu iza treninga instagrama

Post Fitnes

Tara stili dolaze na hranu, fitnes i weirdo kremu za lice

Post Fitnes

Viktorija Beckham otkriva kako ostaje u obliku

Post Fitnes

Legenda o ragbiju Maggie Alphonsi govori o hrani, fitnesu i njenom iznenađujuće sličnom solo sportu

Post Fitnes

Kako to učiniti: ys and ts