Tajna kako je flek istok x faktora dobila te abdominalne mišiće | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Tajna kako je flek istok x faktora dobila te abdominalne mišiće

Tajna kako je flek istok x faktora dobila te abdominalne mišiće

U prvom live show ovog vikenda, bio je jedan natjecatelj nismo mogli uzeti naše oči off... I to nije bilo Stevi Richie potopiš. Razgovarali smo sa Fleur East kako biste saznali kako je ona oblikuje da ubojica tijelo

Ja nemam u prosjeku tjedan sada, ali normalno udario sam u teretanu pet puta week.I imaju tendenciju da rade pola sata kardio - na pokretnoj traci ili spin klase - otići za težine. Radim puno osnovnih rada, očito!

Nekada sam imao PT, ali nisam mogao priuštiti da nastavim, pa sam počeo da trenira sam. Otišao sam online za trening videa, i kupio DVD kao Insanityand Jillian Michaels. Kao što sam shvatio više o radu svim različitim područjima tijela, počeo sam miješanje i odgovarajuće vježbe iz DVD kako bi svoje treninge.

load...

Voila, rezultat tih treninga:

Uvijek sam voljela treninga. Kad sam bio mali moj tata koristi za mene i moju sestru učiniti 10 sklekove svaki dan, prije nego što smo oprali zube ujutro. Bilo je to kao znanost kamp! Onda sam učinio mnogo atletike u školi, a bio je i plesačica... Odustao sam plesala prije oko četiri godine da se fokusiraju na muziku, i brzo shvatio da mi treba ga zamijeniti s nečim!

Radio sam dijete, uradio sam se spremaju sokovi... Sve se vraća u jesti prave stvari u umjerenosti. Volim hranu previše da budem iskren. Ako nisam dobio u teretanu ne bi izgledala ovako nešto! Ja sam sretan da nemam slatko iako - Ja ne pijem gazirana pića ili jesti slatkiše. To je samo o svemu u umjerenosti, a kad jedem kruh da je crni hleb, kad jedem rižu da je smeđa riža.

load...

Moje snack popraviti? Mješoviti voće i orašasti plodovi. To je tako jednostavno! Uvek nosim voće oko previše - paket od ananasa u komadima ili neke svježe voće.

Ima mnogo iskušenja u X Factor kuću. Sve devojke imaju slatko - vole slatkiše i čokoladu. Tako da pokušavam pretvoriti ljude! Steph hoće malo ABS pa sam radila s njom, a ja sam pogodio kuću teretanu sa Lola previše. Ja sam motivator!

Jake Quickenden je pokušavao da ukrade moje poteze. On dolazi u teretanu, od mene za ABS treninge i savjete [Fleur radi neverovatan utisak Jake]. Moram reći 'Jake, prestani da uzmem pokrete!'

Imamo privatni kuhar koji nas drži na ravno i uski. Ona kuha stvarno zdrave hrane - to je žitarica, kaša i jaja za doručak, onda je ručak tanjir salate, supe i voće. Ne moramo brinuti o dobro jesti - Mislim da je rečeno kako bi bili sigurni da jedemo u pravu!

Moje trening playlist? Dance Dance Dance. Meni Uptempo glazbu gura da radi brže i ići teže. Volim drum and bass, DJ Fresh, i Bang Bang je na neko vreme... [pa zato svoju verziju na kuće sudija je bio toliko neverovatno] Toliko je ples na listama u trenutku tako da je većina od 10 najboljih je tamo.

Gledajte Fleur peva Bang Bang:

Fleur ubica kolo - 6 seli u udarnom terminu tijelo

Planinari

Daske (ne mogu ga držati oko dvije minute)

Press-up. Da, oni su u gornji dio tijela potez, ali vaše jezgre bavi sve do kraja

Čučnjevi sa mrene

Swiss lopta Pikes

Nogu presa. Počnem svjetlo zatim dodajte veću težinu kao ja idem. Počnem sa 4 x 10 ponavljanja, onda samo držati dodajući težine i vidjeti koliko daleko mogu da se gura.

Povezane vijesti


Post Fitnes

Model i bivši sportista rekli su da izgube mišićnu masu i zaustavljaju vežbanje

Post Fitnes

Sklonite leđa Zoe Hardmana

Post Fitnes

Jessie J: zašto neću označiti svoju seksualnost

Post Fitnes

7 sekretarica o zdravlju i fitnesu iz megan marke

Post Fitnes

Zdravstveni rituali dva Engleska fudbalera

Post Fitnes

Konačni unutrašnji tonovi beba se kreću, prema treningu Jennifer aniston

Post Fitnes

Barbie deli mišljenje sa 4 nova evoluirana oblika tela

Post Fitnes

Gb teniska zvezda Heather Watson zbog čega je uvek u beta verziji

Post Fitnes

Šta jedem za nedelju dana od strane Jessica Ennis-hill

Post Fitnes

Beyonce-ov vrhunski zdravstveni hack

Post Fitnes

Napad sa 8 poteza

Post Fitnes

Uzmi mačko tijelo u 6 poteza