Talking trening: Maya Jama postaje stvarna o njenim treningima | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Talking trening: Maya Jama postaje stvarna o njenim treningima

Talking trening: Maya Jama postaje stvarna o njenim treningima

7 dana zdravlja chat.

Ko bolje početi WH ima nove mogućnosti serije Self-zdravstveno- dnevne, sedmične i mjesečne zdravstvenih navika žena koje nas inspirišu - od Maya Jama. Ali zašto? Pa, WH je u misiji za promjenu razgovor oko zdravog života. To je vrijeme da uživamo u malim trenucima u zdravstvu koji zajedno stvaraju prekretnice. Imajući to na umu, mi ćemo biti profiliranje zdravlje dnevnike žena koje čine wellness dogoditi, bez obzira na vrijeme njihova alarm se isključuje ili kako kasno su otišli u krevet. 

Radila je za MTV, ko-domaćin ITV serije Cannonball, lijepo sjedi na London Evening Standard je na prestižnu listu influencer, a njen dečko je grime umjetnik Stormzy - oh, a ona je samo 23. Tako je, kada je u pitanju ima sve , Maja Jama ima prilično dobro dosta. Ona također radi naporno na njeno zdravlje da se osjećaju sigurni bez odeće. Kako znamo? Jedan pogled na promo Slika svog najnovijeg projekta - serija inspirativnih podkastova sa Freya Lingerie. Ali kako je neko "ko je toliko zauzet da ne mogu ni" fit treninga u stalno mijenja raspored a? WHcaught sa Maja, plus njen fitnes tima (Alice Liveingand Bradley Simmonds) govoriti o onome što ona week-u-tjedan-out da bi njeno tijelo-um u ravnoteži. 

load...

Započnite dan Sunrise

"Kada sam daleko snimanja, trudim se da se probudim rano, tako da mogu stati u trening prije dolaska na setu. Pomaže me u zoni".

HIIT THE GYM 

"Prije nego što moj put u Australiji sam Celeb, počeo sam snažan plan leta treninga, koji se sastojao od tri seta burpees, skakanje čučnjeva i dasaka (non-stop za 20 sekundi, a zatim 40 sekundi odmora), a zatim sede rame prese (tri grupe od po deset ponavljanja), čučnjevi (tri grupe od po deset ponavljanja), trbušnjake (tri runde od 20 sekundi non-stop plus od 40 sekundi odmora) i sklekove (tri grupe od po deset ponavljanja).

Iako, volim trening težina na mašinama i ja i dalje radim neke kardio. Ja obično olakšati sebe u sa staze ili brzog hodanja na pokretnoj traci. "

load...

A post Maya Jama (@mayajama) dijele na

KEEP rutina 

"Imam opterećenja energije, tako u zadnje vrijeme sam pokušavao da kanališu da u vežbe. Ali, ja sam i dalje veoma početnik. Sada radim trojicu do četiri dana nedeljno, jer znam da je to važan dio vođenja.. Zdrava sam zapravo pronalaženje sasvim zabavno jednom nedeljno, radim jednosatni boks trening sa svojim trenerom Bradley Simmonds, koji me motivira, ako sam sama, ja ću se napumpa visoke energije pjesme poput bicikla po Kartel da me kroz trening. "

CHECK sa mnom 

"Dio tijela najviše ponosni? To mora biti moja struka."

A post Freya Lingerie (@freyalingerie) dijele na

Fleksibilnost u moje razmišljanje 

"Nedavno sam uradio Južnoafrički putovanje s Alice Liveingfor rad i naučila me je da je kvalitet u odnosu na kvantitet je ključ. Stvarno sam zauzet u ovom trenutku, tako da je lako samo reći:" Ja nemam vremena da shvati i otkaz. "Alice mi je pokazalo da to nije koliko dugo trenirate za, ali kako trenirate da se računa."

MAKE vremena da slušam 

"Nedavno sam završio predstavlja niz besplatnih podcaste za Freya Donje rublje zove kada je život vam daje Dinje. Moram da radim sa zadivljujućim ženama, uključujući Dolly Alderton, Katie Piper, Kimberley Walsh i Hemsleys. Naučio sam mnogo od svih uključenih i Mislim da je to važno za nas kako bi razgovarali o raznim temama koje nas sve utjecati, otvoreno -. Kao što su damping i sutnuta, koje su bile obrađene teme u epizodi ja stvarno volio raditi na možemo učiti od drugih žena i svoja iskustva, i naći podršku u druge kao oni prolaze kroz istu stvar. "

A post Maya Jama (@mayajama) dijele na

When You Life Daje Dinje, podcast Freya Donje rublje, dostupan je za preuzimanje na freyalingerie.com dinje.

Liked this? Pročitajte o Gemma Atkinson navikama obuke ili Montana porasla smeđu nedeljnog jede.

Povezane vijesti


Post Fitnes

Viktorija Beckham otkriva kako ostaje u obliku

Post Fitnes

Ono što jedem za nedelju dana Leona Lewis

Post Fitnes

12 pred-turnirskih sati sa Heather Watsonom

Post Fitnes

Probao sam tjelesni trening koji je rita ora instagramirao

Post Fitnes

Fitnes bloger otkriva visoku kaloričnu ishranu je razlog zbog čega joj leži mišiće u abdomenu

Post Fitnes

Lena Dunham na retuširanoj maski: zašto ne bi bili iskreni sa vašim čitaocima?

Post Fitnes

Fed dnevnici: trening sa Heather Watsonom

Post Fitnes

Ono što ja jedem za jedan dan od strane profesionalnog igrača NBA

Post Fitnes

Instagram fitness otkriva istinu iza njenog poverenja bikinijskog tela

Post Fitnes

Ove 10 veganskih poznatih ličnosti podržavaju ishranu zasnovanu na biljci

Post Fitnes

25 poznatih osoba govori o goli istini s ljudima

Post Fitnes

Svakodnevno sam trenirala Louise Thompson-u na dve nedelje - evo šta se desilo