Upravo kako je Brooke Vincent transformisala svoje telo - vodič za sedam dana | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Upravo kako je Brooke Vincent transformisala svoje telo - vodič za sedam dana

Upravo kako je Brooke Vincent transformisala svoje telo - vodič za sedam dana

Boravak u obliku ne mora sisati zabavu od svog društvenog kalendara kao Coronation Street - i Dancing on Ice - zvijezda Brooke Vincent emisija

Brooke Vincent - ona je Mancunian glumica koja, kao Sophie Webster, uzeo Coronation Street na juriš sa prvim lesbian pričom sapuna - je uživao ozbiljno impresivnu transformaciju.

Rad sa ličnim trenerima iza Gemma Atkinson fitnes, Dancing Na Icecontestant je sama dala zdravlje remont.

Sapun zvijezda delili prije i poslije fotografija sa prekrasnim i iskren natpis o putovanju ona je na. 

A post by Brooke Levi Vincent (@brookelevivincent) dijele na

Ona je napisao: Ovo je neki Long Asi Status - sa grafičkim Sadržaj: Evo ih !! Prethodne slike koje sam plakala radi, negirao je da nikada nisam izgledao kao i da želi izbrisati ili da ponovo !!

load...

Činjenica je, ove slike se osecam takav neki način da ja ne mislim da sam bio dovoljno hrabar da pokaže ove prijateljima i porodici a kamoli za cijelu društvenih medija, ALI. Sredinom krik jednog dana sam sjedio i shvatio razlog zašto?

Wasnt Ja U najboljem zdravlju, i da rasvjeta nije bila laskava ili odijelo izbor stav nije bio sjajan.

I iskreno zašto stavio laskave "FAT" sliku sebe ?.

Ne morate da se zbog "društvenih medija" je mjesto gdje svako ima svako čini se da je sve tako savršeno.

To je u udobnosti imaju filtera, efekata Airbrushing alate koji nekako smo najviše osjećaju kao kod kuće, o svima pokazivao kako izgledamo, kada u stvarnosti je mnogo drugačije.

load...

Mnogi od nas su slike snimljene nespremnog i molila naš prijatelj da ih izbrišete, iako oni izgledaju u redu, uvjeren možemo dobiti bolji one.Instead mijenjanja sebe možemo promijeniti sliku!

So. To je upravo ono što sam učinio. Promijenili sliku, da se zdravije, zategnut bolju verziju sebe.

Ova slika je noway gotovog proizvoda. To je upravo ono što se događa kada izbaciti sve gluposti koju jedete. Neću da lažem sam nije bio savršen, ali uzimajući moju pušenje je bio najveći unapređenju zdravlja nisam mogao imati done.I nikada nisam mislio da bih mogao da se odrekne stvarno trebalo nešto da se obratim.

Tih 12 sedmica navike počela mijenjati i zdravlje poboljšava.

I sada kada sam zapravo završen, tako sam ponosna na sebe, uglavnom iz aspekta pušenja, ali više zato što nikada nisam mislio da sam dovoljno jak da se nešto tako ozbiljno i držati ga. Ovo je moj 12 tjedan transformacije.

Dakle, evo ja sam kamen lakši dima i u toj haljini sam kupio u 19 izrastao iz i čuva "za svaki slučaj". [Sic]

Dakle, osim ditching nje nezdrave navike poput pušenja i brze hrane - kako je to uradila? 

Razgovarali smo sa Ultimate Performance Fitness dobiti ekskluzivu.

Ponedjeljak

"Kada sam trenirati, fokus je na kvalitetu, u odnosu na kvantitet, tako da tri jednosatna teretanu sesije svake sedmice. Ja ću do 45 minuta težina rada, kao što su mrena čučnjevi, iznad glave prese i natrag ekstenzije, koji volim, plus 10 -. 15 minuta od staze rada sa sankama i provalnik, što je teško, ali veliki kardio Moj trener me uvijek gura - možda podiže težinu ili dobiti od mene tri, a ne samo jedan, ekstra ponavljanja ".

Utorak

"Dan za odmor. Podržavam treniranja sa zdravom ishranom. Nekada sam žive McDonalds, Nandos i takeaway pizze ali pošto radim svoj 12-tjedan Ultimate Performancetransformation (isti teretana koja je radila na Gemma Atkinson treninga), predomislio sam. Stav prema hrani Sad sam započeti dan sa omlet od dva jaja sa smeđim umakom od - jer ja ne volim jaja; razbila avokada na kiselo tijesto, ili pileća salata za ručak i jesti losos ili odrezak s povrćem za večeru. Ako sam gladna između obroka, ja ću snack na voće ili imate čokolade proteina sirutke podrhtavanja ili Grenade bar. "

Srijeda

. "Još jedan dan teretana Svaka sesija ima pristup cijelog tijela, ali uvijek uključuje puno vježbe za ciljanje gluteuse i jezgra izađem daha stvarno brzo -. Onda kažem sebi da to ne mogu i zaustaviti - tako volim rad sa težinama, što je više od sporog plamenika. Mogu osjetiti, ali ne dobijem bez daha ili prevruće. "

Četvrtak

"Dan za odmor. Ponekad bih mogao dodati u dodatnom treninga, kao što su 20-ak minuta sjednice na Wattbike. To je vrijeme da se gdje mogu skupiti moje misli. U ovom trenutku, ja sam obuku za ples na Iceso moja rutina je prilično. Napornog Imam klizati deset sati nedeljno - tako da sam obično radim svako jutro prije posla dva sata to nikad ne prestaje da me zapanjuje da ja zapravo mogu kretati na ledu -. A kamoli liftova - tako da je svaka sjednica, to je kao ' Da! '. Dostignuće. "

Sve slike @Brookelevivincent @upfitness 

Petak

"Konačna teretani sjednici nedelje Ako mi zatreba motivacija, mislim da je o tome kako velike ostvarivanja i jesti dobro da se osećam -. Ne osećam se više tromo ujutro, ali umjesto toga, ja sam spritely cijeli dan, a moja koža je dewier. Uvijek sam mislila noge su masivne, ali sada imaju definicije i jake ponosan sam na njih imati ću i napumpati melodije -.. Feel-good numere sa Beyonce, Ellie Goulding i Stormzy keep me odlazak u toku treninga. "

Subota

"Dan za odmor. Sam našla transformacije tako anti-socijalni. Sam prestao piti, prestao sam pušiti i ja prestao da jede smeće. Umjesto stavljanja sebe u situacijama kada bih bio u iskušenju, ja bih ostati kod kuće. Ali to me je shvatiti da to nije bila hrana sam propustio, ali je društveni događaj oko nje. Dakle, sada, kada sam se liječiti, ja se prilika za to. I ne samo da idu u McDonalds na svoju ruku, ali, umjesto toga, plan G & T i lijep obrok s prijateljima. Radujem se moje noćne izlaske. Radi se o ravnoteži. "

Nedjelja

. "Dan za odmor Kada je u pitanju moja go-to treninga kit, Adanola je stvarno dobar za uparivanje tajice i na vrhu - i volim da se odgovarajuće radim teško dobiti rezultate tako da sam mogao, kao i izgledaju dobro dok radim. To. "

Obuka ove nedelje? Pročitajte pravila 7 obuku koja je izgradila Gemma Atkinson tijela ili pogledajte ove bučicama vježbe.

load...

Povezane vijesti


Post Fitnes

Engleska fudbaler Casey Stoney na hranu, fitnes i ženstvena tela

Post Fitnes

Demi Lovato dolazi u vatru zbog poverenja tela u skoro golu kompleksu

Post Fitnes

Jennifer Lawrence otkriva da joj je rečeno da izgubi preko 6 kg za nedelju dana nakon gole linije

Post Fitnes

Fed dnevnici: dan hrane sa Heather Watsonom

Post Fitnes

To se dešava na dan molli kralja, prema njenoj obuci

Post Fitnes

Radila sam na treningu Hloe Kardashian-a za osvetu 2 nedelje - evo šta se dogodilo

Post Fitnes

Whs Eurovision fitnes gubi igru

Post Fitnes

Bella Thorne ide gola i ne-retuširana: nisam savršena, ja sam čovek

Post Fitnes

Zašto Sofía Vergara ne čini čučnjaka da tonira

Post Fitnes

Jenna Dewan-tatum otkrivena debljina masti, otkrivena je trening snage

Post Fitnes

Online trening nasuprot angelu alessandra ambrosio se oslanja na

Post Fitnes

Zara martin nas vodi iza scene na ibiza fitnes retreat