Zdravstveni rituali dva Engleska fudbalera | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Zdravstveni rituali dva Engleska fudbalera

Zdravstveni rituali dva Engleska fudbalera

Nike otkrivaju nove Engleske fudbalske kit, razgovarali smo sa Stephanie Jayne Houghton i Toni Duggan o njihovom krajnji zdravlje pravila.

Stephanie Jayne Houghton i Toni Duggan redovno baklja prekomjernu količinu kalorija na terenu, ali to je daleko od stadiona da je pravi naporan rad se događa.

Evo ih dijeli treninga, žudnje hacks, Whats App grupe i potrebno zatvaranje očiju što je potrebno da bude u Engleskoj momčadi.

6: 1 pravilo

Kao i svi profesionalni sportisti Steph i Toni prati pažljivo osmišljen plan treninga. Svake sedmice oni će trenirati za šest dana i odmora za jedan, koji su na umu im je potrebno uzeti.

load...

'A trening nedeljno može biti vrlo naporan tako da je potrebno mnogo oporavka ", kaže Toni. 'Na moj ostatak dana ću učiniti mnogo istezanja i masaže.

Međutim, da bi se suprotstavili dosade sati istezanja - sporo tempo joge može biti mentalni izazov - često djevojke uključuju aktivne sesije oporavak u njihov raspored.

"Ponekad mi radimo led kupelji, kaže Steph, 'ali često igramo malo glave tenis i ići na bazen.

Aktivni oporavak nije neuobičajeno za sportaše - kada je International Journal of Sports Medicinelooked u efektima koje swimminghas na upale mišića, kao rezultat trčanja, on je otkrio da je cool-down bazen sesije smanjuje upalu tkiva uzrokovane napora.

load...

Savjet: Osposobljavanje za marathonor triatlon? A dip na sljedeći dan odmora je ono što trener naredio.

Snage za više od brzine

Trening snage je pametan dodatak na bilo fudbalera danas, bez obzira na godine ili klub. Međutim, standardni teretanu publici rutina - benc, biceps curls, i ekstenzije nogu - ne čini bolji nogometaš.

Djevojke prate težine program prilagođen koja cilja ključne grupe mišića i neravnoteže.

'Iskreno, ja ne uživaju težine gymand,' priznaje Toni. "Volim nogomet i žele da igraju cijelo vrijeme tako da je klub je stvarno dobar na pronalaženje različitih načina si me radim posao snagu. Često ću se fokusirati na tjelesne težine čučnjeva i Iskorak, koji su vrlo važni za prevenciju povreda, i boks.

Snagu sesije steph su malo drugačija.

'Za mene, to je vodeći računa da radim na mom glutesand hamstringsand četvorki, jer sam imao prethodne povrede kolena,' dijeli ona. 'Ja ću teretanu nekoliko puta tjedno, obično na dane kada imamo kraći sesije na terenu ujutro.

Toni Duggan nosi Engleske novi 2016 dom kit, izgrađen za brzinu s revolucionarnim Nike Aeroswift inovacija. Posjetite nike.com za više informacija.

PROČITAJTE: Šta jesti Na Fitnes + Ostatak dana za Supercharge Fat Burn

Unutrašnju snagu

Pored toga što je fizički u formi, što psihički oštar bitan za svakog profesionalnog nogometaša. Kao kapetan tima Steph zna da ponekad to znači dajući Lavice prostor da svoje odluke.

'Svi žele najbolje jedni za druge, ali je važno da neka ljudi rade ono što moraju da rade i ono što im je potrebno učiniti ", kaže Steph. "Ne radi se o nekom dobiti jedan više, ali to je kako njihova tijela osjeća i ono što oni misle da treba da urade za nedelju.

Svaka od djevojaka ima drugačiji pristup balansiranje svoje sportski život sa svojim društvenim životom.

Steph smatra da "imajući u kontaktu s prijateljima iz kod kuće, da li je to noćni izlazak ili obrok i nekoliko pića, 'joj pomaže opustiti.

Toni ne pobijediti sebe za prepuštanja.

'Nakon igre volim imati kineske ", kaže ona, smeje. 'U moderiranje liječenju sebe je u redu, reći nakon utakmice imaju hamburger ili čokoladu. Ali sutradan ste se vratili na svoj režim, ne može ići na dva ili tri dana. Imaju cheat obrok mora biti varalica mealnot varalica dan '.

PROČITAJTE: 3 Healthy kineski Recepti 

Timski duh

To nije sve kiparstva mišiće i taktičke treninge, iako postoji mnogo toga. Nab jedna od djevojaka telefona i da je odgovoran da vibrira sa WhatsApp obavijest ili deset.

"Mi i dalje imaju WhatsApp grupa iz The World Cup, a mi imamo jedan za Englesku svaki put kad se sretnemo gore, tako god da se desi tokom sedmice ili prije utakmice smo provjeriti u jedni s drugima i bismo bili sigurni da su svi u redu, ' kaže Stef. 'Za Man City imamo i jedan. Imamo dosta šale, njegova deo biti u timu.

Stephanie Jayne Houghton nosi novi Engleske 2016 Dres, izgrađen za brzinu s revolucionarnim Nike Aeroswift inovacija. Posjetite nike.com za više informacija.

Držanje na pravom putu

Ponekad čak i kada je njihov um i tijelo je na lopti, performanse možda neće biti. Za ova vremena, tu su tragači.

"Imamo otkucaja srca monitorsand tijekom igre nosimo GPS prsluke, što pokazuje koliko ste pokrenuli u igri ili ako ste udario mete 'akcije Toni. 'Oni mjerenje brzine na početku sezone, a onda tokom utakmice i oni će znati ako ste stavljajući u koliko god možeš ".

I učinak je prioritet zadržati podizanje vidljivosti i povećavajući uticaj ženskog sporta.

'Osjećam da očigledno muške ekipe dobiti veći publicitet i ekspoziciju, "slaže Toni. 'Kako su godine je prošlo, iako smo uzimajući primijetio više.

'Što više možemo zadržati učinkom i više ne možemo držati kao uspješan, više će doći. Mislim da ne treba da se bore za to, mislim da je potrebno da samo raditi dobro i zadržati dobra uzora a onda će doći ".

U potrazi za više zdravstvene savete? Zašto ne bi provjeriti od 3 suplemenata da bi dan noge easieror probati jedan od naših 3 jednostavna quinoa recepti. 

 

load...

Povezane vijesti


Post Fitnes

Ekskluzivna: Naomie Harris na Džejmsu Bondu, girotiki i njen čudesni doručak

Post Fitnes

Podignite snagu tegova

Post Fitnes

Ono što jedem za nedelju dana od Louise Hazel

Post Fitnes

Trening Marilyn Monroe

Post Fitnes

Ronda Rousey otkriva njenu omiljenu težinu: ne možete imati i abdominalni mišići i sise

Post Fitnes

Uzmi mačko tijelo u 6 poteza

Post Fitnes

5 glumaca koji dokazuju da zaista možete dobiti rezultate za godinu dana

Post Fitnes

Ekskluzivno: 6 pravila hrane hrane Millie Mackintosh

Post Fitnes

Viktorija Beckham otkriva kako ostaje u obliku

Post Fitnes

Ronda Rousey saznaje o tom mma gubitku: zaista verujem da sam i dalje neporažen

Post Fitnes

5 ishrana i vežbanje tajni od nicole scherzinger

Post Fitnes

Lena Dunham na retuširanoj maski: zašto ne bi bili iskreni sa vašim čitaocima?