5 saveta da ostanu mršavi na festivalu | BA.GlobalScienceCollaboration.org

5 saveta da ostanu mršavi na festivalu

5 saveta da ostanu mršavi na festivalu

Festivali ne moraju biti dodatak katastrofa. Uz ove jednostavne trikove možete ostati na pravom putu, pa čak i izgubiti težinu, previše! Vještine.

Kada smo se vratili iz festivala, uz našu krvi jabukovače i dalje visoka neba, mi smo češće razmišlja o tome koliko san da smo izgubili, a ne na težini. Međutim, prema studiji koju teretanu lanac Fitness First, prosječna ženska festivala goer će izgorjeti 7.200 kalorija preko blatnjave vikenda, zahvaljujući oko osam sati pleše svaki dan. To je ekvivalent radi se i niz stepenice za sedam sati - ali mnogo više zabave.

To znači da u kombinaciji sa dnevnim preporukama prosječna žena od 2.000 poziva, možete otići na festival i tonus, ostati zdrav, pa čak i izgubiti težinu - bez napuštanja pozornici ples! Evo kako:

1 Pobrinite se da ostanete hidratizirani

Naravno da ćeš žele da uživaju svoj omiljeni tipple ali imajući bocu vode na vas u svakom trenutku znači da možete uzeti gutljaj između bar posjeta ili svaki put imate malo pauze za alkohol. Ovo će osigurati pijete manje loše, visoko-cal pića, plus pomoći u ublažavanju da mamurluk sljedećeg jutra. Provjerite što drinksto red na pivo šator da zadrži svoj unos kalorija što je moguće!

load...

2 Get vitamine

Samo zato što si na festivalu ne daje vam izgovor da zanemaruju vitalne vitamine. Misliš ne možete jesti zdravo na festivalu? Razmisli ponovo. Festivali su puni mjesta za kupovinu organskog voća krovom smrznutog jogurta, svježe prešani sokovi i zdrav smoothies- savršen način da ostanu na vrhu gore.

3 Budite informirani

Dok je u iskušenje da zgrabi najbližeg hamburger, mesnih prerađevina i ugljenih hidrata će vas pamtiti punu toliko dugo - tako da ćete završiti troši više novca i imaju manje energije za ples. Izaberite breakfastwith kompleksa ugljenih hidrata i energije sporo oslobađanje kao kaša i bobica ili wholemeal pecivo. Za ručak, odlučiti za željezo hranu bogatu, kao što su odrezak ili impulsa poput humusa i kus-kus, za dugotrajnu energiju.

load...

4 Uvijek biti na gotovs

Redovi su uvijek dugi i hrana je obično potpuno precijenjen, tako dodajući nekoliko zdrav snacksinto ruksak je win-win situacija. Voće, riža kolača, sušeno voće, organski granola i sjemenke su odličan način vođenja nivo energije visok i glad u uvali - što vam omogućava da držite ispred pozornice mjesto za maksimalno vrijeme.

5 Get ples

Najzabavniji dio biti na festivalu udvostručuje se kao jedan od najboljih načina da se spali masti i tonus mišića. Ali strah ne ako ste manje koordinirani od Ann Widdecombe - moshing nedvojbeno zahtijeva najmanju količinu vještina, ali koristi tonu energije; postoje između 400-750 kalorija moshing, tako da u tu jamu! Samo pazi na ostale navijače.

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

Koliko je jaja sigurno jesti nedeljno?

Post Gubitak težine

4 jeftina načina da pojedete pet dana dnevno

Post Gubitak težine

Zašto ne bi trebali da jedete avokado kada ste pod stresom

Post Gubitak težine

Mi nemamo kokose: da li previše hranite?

Post Gubitak težine

Vodič nutricionista za najzdravije proteine supermarketa

Post Gubitak težine

Očistite i opustite se za otvaranje u Londonu, plus više zdravih hangouta

Post Gubitak težine

Nauka koja stoji zašto započinje dan sa pečurkama pomoći će vam da izgubite masnoću

Post Gubitak težine

7 razloga za jelo više avokada

Post Gubitak težine

Veliku proteinsku grešku koju verovatno stvarate

Post Gubitak težine

4 sastojka bez glutena koji sabotiraju gubitak težine

Post Gubitak težine

Sve što treba da znate pre nego što odete na dijete sa niskim sadržajem karboma

Post Gubitak težine

Iskreno, šta radiš sa acaiom?