6 žena deli jednoj grešci koja je godinama sabotirala svoja putovanja | BA.GlobalScienceCollaboration.org

6 žena deli jednoj grešci koja je godinama sabotirala svoja putovanja

6 žena deli jednoj grešci koja je godinama sabotirala svoja putovanja

"Najveća greška koju sam napravio nije dizanje tegova."

Pokretanje i pridržavanje plana gubitak težine nije lako. Čak i ako ste plaćati pažnju na svoju ishranu i dosljedno razrada, moguće je da je samo jedan pogrešan korak može te baciti naravno u potpunosti.

Bonnie Taub-Dix, RDN, autor Read It Before You Eat It kaže da postoje nekoliko manje nego očigledne greške koje mogu sabotirati bilo dobronamjerni dijeta. "Jedna greška vidim često kada klijenti misle da kalorija iz zdrave hrane ne računaju", kaže ona. "Iako jedu healthfully, preskakanje deserta, i ostvarivanje, jedu previše."

load...

Ali kada ima samo jednu grešku stoji između vas i vaše ciljeve mršavljenja, vi imate moć da to popraviti kada ste identifikovali problem. Samo pitajte ovih šest žena koje su si to uradio.

"Pojeo sam kad nisam bio gladan"

"Pokušavao sam da izgube težinu za najmanje devet godina, ali ništa nije činilo da rade. Radila sam stalno, jeli pravu hranu, i uzeo vitamine. Nikada nisam počinio u službenom programu mršavljenja, jer sam mislio sam znao šta Trebalo mi je da radim. Ali kad je moj poslodavac plaća za mene da se pridruže program mršavljenja bez naknade, saznao sam da sam jeo kad nisam hungryand moje tijelo nije imao vremena da obradi svu hranu sam stavljajući u.

load...

"Osim toga, jeo sam prebrzo. Dakle, ja uvijek nositi matice se sa mnom da jedem kad sam gladan, ali nemam vremena da sednem na obrok i opustite se. Mislio sam da je bilo suđeno da teži 230 kilograma, ali sada znam da sam jednostavno jedu previše hrane za moje tijelo za rukovanje. "

-Steffanie Rivers, izgubio 40 kilograma

"Nisam gledao MOJ KOJEG VELIČINE"

"Najviše oko otvaranja stvar za mene je shvativši da sam ja overeaterand hranu sam mislila da su zdravi bili daleko od toga. Shvatio sam prehrambene navike nisu radili kad sam kupio moju vjenčanicu i moje srce pao kada sam saznao šta veličina mi je bilo potrebno. Dakle, obrazovana sam na ono što zdrava prehrana zapravo izgledao. Ocenio sam ono što sam obično jedem i pogledao u nutritivne vrijednosti. Ja sam zbunjena kada sam sve saberu. Jeo sam dovoljno kalorija, ugljikohidrata, i natrijum za dvije osobe! bio sam zgrožen.

"Iako sam radio van često, moja dijeta sabotira moj napredak. Kad sam odlučio da je vrijeme da se napravi promjenu, bavili sam u Pinterest i počeo planira moju obroka za tjedan. Znao sam da prate dijetu preko aplikacije ili notebook nije bio nešto što će zadržati, tako da obrok priprema je ključ. Sam kupio veliki ručak torbu i napunio je svakog jutra sa zdravim grickalicama i obroka za taj dan. To me prisiljeni da se drže hranu donio sam sa sobom-ima bilo iskušenje da se prejedete. "

-Dina Jorge-Rogers, izgubio 67 kilograma

"Nisam diže tegove"

"Najveća greška koju sam napravio nije dizanje tegova. U prvih šest mjeseci ove moje fitness putovanja, izgubila sam 20 kilograma jedući manje i radi kardio, ali onda sam plateaued godinama. Koristio sam eliptične za jedan sat, pet dana u nedelje, i počeo sam radi tri do pet dana u sedmici, do osam milja u jednom trenutku. Čak sam se počeo baviti jogom i uzimanje biciklizam klase. Ponekad bih čak učiniti dvije klase leđa u leđa.

"Ali, kad sam konačno počeo dizanje tegova, posebno kružni trening, i ja stvarno gura da idem kao teška kao što sam mogao, izgubio sam još 15 kilograma. Bio sam zapanjen da moje tijelo može promijeniti. Mislim, stvarno sam mislio da sam imao pokušao je sve. "

-Kyra Williams, izgubio 35 kilograma

"Nisam razumjeti kako određene namirnice uticalo na mene"

"Moja najveća greška se događa na dijetu, iznova i iznova, bez razumijevanja kako hrane zapravo uticalo moje tijelo. Shvatio sam da dijeta nije radila kad sam vidio 4x6 fotografiju sebe, i izgledalo je potpuno drugačiji od onoga što sam vidio u ogledalu svaki dan. Počinio sam u edukaciji sebe o tome kako hrana utiče moje tijelo.

"U početku, počeo sam učeći što su masti i šećera i počeo sljedeće smjernice USDA za svaki dan. I ja sam test alergije na hranu da sazna šta sam bio alergičan na (gluten, žumanca, i mlečni proizvodi) i vodio hrane časopisa s reakcijama razumjeti kako ono što sam jeo uticalo na mene. Kada sam počeo jesti bez glutena i uklanjanje prerađene hrane, moj žudnje počeo mijenja. Počeo sam da samo jedem kad sam bio gladan, a ne iz dosade, a uključeni više voća, povrća, proteina i integralnih žitarica u moje dijete. " 

-Randi Dukoff, izgubio 30 kilograma

"Počeo sam dan sa šećerom"

"Moja težina stalno prikrada dok sam bio 202 funti. Kao medicinska sestra, znala sam da je ovo loše, ali jednostavno ne mogu shvatiti. Nije bilo kao da sam jeo strašno dijete. Odlučio sam pokušati eliminacije višak šećera i škroba iz ishrane. Tada sam shvatio da sam se sabotira strane svako jutro počinju sa šoljom jogurta za doručak. To malo kup imao nevjerojatnih 29 grama šećera u njemu. U American Heart Association preporučuje 25 grama šećer cijeli dan, tako da kada sam imao gotov doručak, bio sam već preko granica za dobro zdravlje i gubitak težine.

"Danas sam više svjestan koliko šećer se nalaze u hrani koja se reklamira kao zdrav. Prelaskom moje doručak od visokog šećera jogurt na jaja i doručak meso, ja postaviti moj dan za uspjeh."

-Mary Favia, izgubio 53 kilograma

 

"Nisam pročitao NUTRITION ETIKETE"

"Izgubio sam težinu konačno obraća pažnju na sastojak oznake. Čini se ludo da sam jeo hranu poput Oreos ili čak 'zdravih' žitarica, ne znajući šta je u njima godinama. Postao sam ovisnik o šećeru. Nakon pet godina što je izgledala kao nezaustavljiv težine, napokon sam napravio promjenu. Nakon osjećaj bolestan od pigging se preko praznika, konačno sam se složili da probamo čišćenja, nešto što nikada ranije nisam probao.

"Za dvije sedmice, nisam jeo mliječne, gluten, prerađene hrane, ili šećer. Čuo sam za šećer biti loše za vas, ali nikada nisam mislio da me je teže. Kada sam slomio šećer ovisnosti, osetio sam toliko bolje. Ja sam bio manje umoran, i počeo sam ponovo uživaju okus voća. Nakon dvije sedmice čišćenja, ja sam ostao fokusiran na samo jesti hranu sa sastojcima koji sam prepoznao. Izgubio sam više od 50 funti, fokusirajući se na jede cjelini, prirodni hrane i obraćajući pažnju na liste sastojaka. To je ono što me je dovelo da počne moja prirodna poslovne njege kože. Vjerujem da zna šta je u svoje proizvode ne bi trebalo da prestane u kuhinji. "

Rachel Delia, izgubio više od 50 kilograma

Ovaj članak je izvorno objavljen na womenshealth.com

Želite znati više? Ovih pet žena podijeliti svoja mjenjače mršavljenja igra

load...

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

8 model hrane koji prate instagram

Post Gubitak težine

Evo zašto bi trebalo da preskočite obrano mleko i idite na punu masu

Post Gubitak težine

To je koliko sam izgubio nakon što sam započeo svaki obrok sa 2 čaše vode u trajanju od 2 sedmice

Post Gubitak težine

5 stvarnih žena deli svoje najveće izmjenjivače

Post Gubitak težine

Zašto morate prestati s panikom da jedete biskvit s vašim čajem?

Post Gubitak težine

U slučaju da idete: koristi od kakao praha

Post Gubitak težine

Jedna velika prednost jedenja torte, i druge vesti

Post Gubitak težine

Jelo jedne usluge ove hrane dnevno može vam pomoći da izgubite masnoću

Post Gubitak težine

7 dana hrane + fitnes sa nutricionistom rosemary ferguson

Post Gubitak težine

8 usluga zdrave hrane koje vredi

Post Gubitak težine

Kompletan početni vodič za odlazak vegana

Post Gubitak težine

Otišao sam bez glutena i nije se osećao drugačije