8 žena koje su izgubile težinu - i čuvale ih - otkrivaju koliko često zaista pada | BA.GlobalScienceCollaboration.org

8 žena koje su izgubile težinu - i čuvale ih - otkrivaju koliko često zaista pada

8 žena koje su izgubile težinu - i čuvale ih - otkrivaju koliko često zaista pada

Dokazivanje možete uživati ​​u omiljenim hranu bez vraćanja masti

"Uživajte u svojim omiljenim poslasticama, ali ih u umjerenosti!"

To je jedna od onih težine lossmantras ste čuli iznova i iznova. I naravno, to zvuči kao da ima smisla. Ali je isto tako nejasna do tačke da bude dosadno. Šta umjerenost zapravo znači?

Na žalost, nema jedna veličina odgovara svima odgovor. Ali uz malo prakse, možete shvatiti što to znači za vas. (Na primjer, da li ste vi noćne kvadrat tamne chocolatekind lica, ili je veliki sedmični cheat mealmore tvoja stvar?)

Sve ove žene su upravo to, i oni su uspjeli zadržati off čak 75 kilograma. Evo, oni otkrivaju svoje slatke spotove koji ih drže zadovoljan - dok je još uklapa u svoje skinny jeans.

load...

Jednom mjesecno

Prije nego što izgubiti 40 funti, nije bilo razgraničenje o tome šta je to razmetanje ili poslastica. Jeo sam ono što sam želio kada sam želeo. Sada ću razmetanje na dessertout - poput rastopljene čokoladne torte - jednom mjesečno. Ili, ja ću svojim jedan od mojih omiljenih višnje mora slani čokoladni kolačići ili čokolada prekrivena pereca. Ja ću imati komad tamne čokolade većina radnim danima dok sam na poslu, previše. - Suzanne W.

Kad god hoću

Moja težina yo-yo'd kad sam bio mlađi. Ali, nakon što je moj sin prije 25 godina, izgubila sam 20 kilograma i zadržali ga. Dakle, ja sam zadovoljan da se dio ili komad nešto ekstra ukusno, a kad sam bio mlad i višak kilograma, samo bih zadržati jelo i jelo. Sam sebe liječiti kad god hoću sad, ja jednostavno nemam želju da pijanka. Znajući da bih sebi dozvoliti da jede cijeli litra leda creamif sam želeo da se pomogne. Svi žele ono što ne mogu imati - to je u ljudskoj prirodi. - Jackie S. 

load...

Jednom sedmično

Izgubila sam 75 kilograma prije 5 godina, a zadržali ga od tada. U prošlosti, otišao bih do brzog restauranttwice hrane za jedan dan, a onda imaju veliku pizzu za večeru. Sada sam se tretirati jednom tjedno, ili svaki drugi tjedan u zavisnosti da li postoji neki događaj. Našao sam stvarno dobra poslastica poput alternative koje me drži od potrebe da se stvarno liječiti prečesto. - Amanda D.

Ja sam se naučio da se zaustavi vidi hranu kao nagradu

Pa sam izbacio prerađene hrane izgubiti 40 funti, što sam stalno isključen od aprila. Predomislio sam razmišljanja da se ne vide hranu kao nagradu ili liječiti, već nešto što sam jednostavno morao danas. Tri puta tjedno, ja ću imati svježe strawberriesand čokolade. - Querida L.

Mjesečno, ali ne i sa hranom

Jedan od bonusa od gubitka 48 kilograma je da ništa u mom ormaru odgovara, pa sam morao da počne ispočetka. Moja nagrada je da se prijavite sam se za terapeuta sliku, koji predaje žene kako da se izraze sa odjeće. Tako da sam se pod mentorstvom o tome kako da se oblači moje novo tijelo. Tretiram sebe na to, i čašu šampanjca, mjesečno. - Jennifer D.

Svakih nekoliko dana

Kada sam radila izgubiti težinu, ja sam samo jednom tretiraju sebe nedeljno. Sad kad sam 40 kilograma lakši (i po mom najzdraviji, najjači država), zapravo imam barem jedan slatki poslastica (poput šačice M & Ms ili keks ili dva) i čašu vina ili piva svakih nekoliko dana. Onda ću imati jedan veliki "nevaljali" obrok za vikend. - Bri T.

Povremeno

Nekada sam razmetanje ceo dan. Nakon što sam izgubio 26 kilograma, sam se tretirati jednom tjedno - obično sa manjim kremom kalorija leda ili pizzu. To je motivacijski alat. Osim toga, ako ne sebi dozvoliti da povremeno razmetanje, ja imaju tendenciju da se stvarno jake žudnje i ne može se kontrolirati oko čokolade. - Heather M.

U posebnim prilikama

Prije nego što sam izgubio 37 kilograma, ja bih žude slatke poslastice. Ali sada razmetanje na stvari kao što su guacamole, ili povremeno hamburger ili komad pizze. Ja ću te kad je to posebna prilika ili kad idem van jesti, obično jednom mjesečno. - Alyssa T.

Ovaj članak je izvorno napisan za prevention.com

Saznajte kako ta žena izgubila 90lbs bez ikada stajati u teretani.

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

Otišao sam vegetarijanac mesec dana i to se dogodilo

Post Gubitak težine

8 dokazanih načina bez kofeina da ostanu uključeni. stvarna grumpy mačka

Post Gubitak težine

10 zdravih hrane koja se pokazala smiješno nezdravo

Post Gubitak težine

Šta nutricionisti traže kada čitaju oznake hrane

Post Gubitak težine

Visoke proteinske testenine za večeru, kako ih je odabrao nutricionist

Post Gubitak težine

6 šokirajuća varljiva hrana s toliko masti kao kokosovo ulje

Post Gubitak težine

Zašto morate prestati s panikom da jedete biskvit s vašim čajem?

Post Gubitak težine

Osvežite i ponovo pokrenite energiju na našem najkvalitetnijim kafićima u Londonu

Post Gubitak težine

Pokušao sam jesti za svoj tip tela i to se dogodilo

Post Gubitak težine

Prestao sam da jedem zrno mesec dana - evo šta se dogodilo

Post Gubitak težine

Ovi veganski hacks su najbolje što smo videli

Post Gubitak težine

Najbolji makroi za gubitak masti, prema nauci