Bio sam težak 6 i sada mogu da stignem do 24 kg | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Bio sam težak 6 i sada mogu da stignem do 24 kg

Bio sam težak 6 i sada mogu da stignem do 24 kg

Nakon što je proveo godina pothranjeno, a dobro, Elena Gad, zamenio kardio za dizanje tegova i našao je povjerenje

Sa sjedištem u Londonu Elena Gad, 33, akcija sa WH njom transformaciju iz stidljiva devojka gledanje treninga video sam u svojoj sobi na zategnut, uvjeren žena je ona danas.

ONDA

Do prije četiri godine sam imao malo povjerenja. Sam osjetio pritisak da izgledaju mršavo, kada sam bio mlađi, pa do trenutka kada sam napunio 29 imao sam oko samo 7st i mogu spasti u veličini 6 farmerke.

Tada bih vršiti svaki dan u trajanju od 30 minuta. Išla sam online i upišite u 'Kako dobiti šest paket "i" kako da biste dobili tanki ". Suviše stidljiv da ide na časove Ja bih to intenzivan kardio sesije u mojoj spavaćoj sobi.

Dok je radio od bio veliki dio mog načina života, zdrave prehrane nije bilo. Moje ishrana sastojala od sendviča od Subway i slatkiša - potpuno nedostajalo u ishrani. Ja naprosto ne razumije važnost podstiče moje tijelo u pravu.

load...

Odrasla sam da ne vole moje mršavo telo, i znao sam da su drugi bili zabrinuti zbog moje sićušne veličine. Bili su u pravu da nisam bio zdrav. Krajnika i drugih bolesti mene muči, a ja sam se stalno pozivaju u bolesna na posao. To je zaista pogodila kad mi doktori rekli da moram imuni sistem od 80 godina.

Elena pred njom transformacije

KAKO

Jednog dana naišao sam na video online muškarca radi mrtvo dizanje. Izgledalo je kao neverovatno moćan i jak stvar, i sam postao stezale. Nakon istraživanja dalje u obuku definicija i masa mišića sticanje odlučio sam da želim da izgledam jaka previše.

Zamjene dom za teretanu, počeo sam da vidim promjenu čim sam počeo da diže tegove. Moje tijelo je postalo više ženstven, i sam razvio prirodne obline koje su prethodno potisnut loša ishrana i previše kardio.

load...

Transformisala sam dijetu previše. Tipičan doručak bi se fritaja sa puno crnog papra, ili grčki jogurt preliven sa jagodama ili grejpfruta. Ručak i večera su obično protein-upakiran - a pileća prsa, sa puno zelenila povrća, kao što su brokule ili boranija, i slatki krumpir.

Moje napredak i strast bila takva da je trener u teretani Predložio sam pokušati dizanje tegova kao karijeru. Počeo sam da predajem nastavu, a zatim je studirao za moj lični kvalifikacije trening prije tri godine.

SAD

Kao zdrava veličine 10 i težine 9st.4, ja ne mogu dobiti jednu nogu u bilo koji od mojih veličine više 6 farmerke! Sada sam mnogo sretniji jer volim svoju krive, i osećam više samopouzdanja nego ikad.

Na tipičan tjedan ja ću pet težina obuku sjednice sa dva dana odmora. To je tri noga dana, a dva gornji dio tijela i jezgra dana. Ja ograničiti moje kardio, jer ja to ne uživaju toliko - ali to je sprint kad radim.

Postala sam pravi ljubitelj hrane, toliko da imam savršenu nakon treninga recept za zadovoljavanje moj slatki zub i prestani da me pasu na gluposti: Noćenje zob natopljen bademovo ili kokosovo mlijeko sa proteinima surutke i tamne čokolade. Ali imam cheat obroka - u nedjelju da je pečenje večeru sa porodicom, i pića u posebnim prilikama.

I dalje sam još nikad nije tamo - moj krajnji cilj je da se zategnut, ali ne previše ripped. Uz pravi smisao Osećam se kao da sam pronašao moj poziv i samo želim da inspirirati i druge žene da idu na svoju zdravu putovanja.

FITSPIRATION

Mantra?

Ako to ne osporava, to ne promijenite.

Killer potez?

Mrtvo su moja omiljena vježba - oni vrlo snažna.

SOUNDTRACK?

To mora biti agresivan, stvarno hardcore hip-hop!

Fit Kit?

TK Maxx rade stvarno dobar trening odjeće, a ja sam imao najbolju treninga opremu od tamo. Takođe volim SAD Pro tajice.

Liked this? Zašto ne imati pogled na našu druge priče iz stvarnog života

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

Icymi: upozorenje o bezbednosti od avokada

Post Gubitak težine

Što je važnije za spaljivanje za mršavljenje: masti ili kalorije?

Post Gubitak težine

Jedan savet koji će vaši krompir manje gajiti, i druge vesti

Post Gubitak težine

Najdovoljniji carb, prema nauci

Post Gubitak težine

Koliko kardio treba da uradite da biste izgubili težinu?

Post Gubitak težine

5 naučno podržanih saveta za sagorevanje više kalorija nego što ulazite

Post Gubitak težine

Da li je c-reaktivni protein tajno čineći težinu?

Post Gubitak težine

5 hrana koja uzrokuje upalu i uznemiri svoj stomač

Post Gubitak težine

10 hrana koju izbjegavate, to ne znači da ste uvek postali masti

Post Gubitak težine

5 načina da se izgubi težina u restoranu

Post Gubitak težine

8 iznenađujuće načine kako usporavate svoj metabolizam

Post Gubitak težine

11 načina za nadogradnju vaših receptura tofu