Djevojka protiv teretana 7: nazad u naviku | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Djevojka protiv teretana 7: nazad u naviku

Djevojka protiv teretana 7: nazad u naviku

Ovaj tjedan, Anita bori postepeno puzanja loših navika.

Kada započnete dijetu ili program fitness ste mega oprezni za početak. Možete mjeriti sve. Vaš 'tačke', kalorija, proteina grama sve izračunati do savršenstva. Pišeš sve vaše ponavljanja i fitness napredak dole s preciznošću. I onda? Zatim, ti drski. Znate svoj dio veličine instinktivno i koliko intervalima ste juče radili na krstu trener. Ali dozvolite mi da vam kažem nešto - ne znaš. Ne baš.

Moje veličine porcija su prikrada, i želite da znate kako sam shvatio? Jer imam fotografske reference svega što sam jeo za posljednja dva mjeseca. Šaljem slike sa svog telefona na moje nutricioniste Sarah, i to mi je stvarno drži na pravom putu.

Nema razloga da ne možete samo Instagram svoje obroke (zadržati privatnim ako želite), Whatsapp ih u ishrani prijatelja ili samo držati ih u albumu na telefonu. Hell, čak ih tweet mi (@ItsMeAnitaB)!

load...

Kao i vođenje dijelove pod kontrolom, spot hrane fotografije je također sjajan pokazatelj boje. Obroke bi trebalo da bude u velikoj mjeri zeleni ali definitivno uvijek šareni. Gledajući kroz rudnik ove sedmice sam shvatila da je moj porcije treba smanjiti za četvrtinu. I da je vrijeme da se miješaju moj način ishrane malo.

Dakle, uz to na umu, evo zavirite u moj tjedan u hrani. Zato što je zanimljivo, jer želim to podijeliti s vama i jer nema većeg zadovoljstva nego znajući što je neko drugi jede. Sada se škljoca!
 

DO. IT-a. SADA: Dovedite fitness u svoj život

Moj društveni život je ozbiljno pikiranje. Ja sam trijezan svevideće oko i iskreno, ja više nisam u stranci raspoloženje. Dobra strana je da Pravim bolji izbor. Loša strana je da sam proveo posljednjih nekoliko tjedana ne vidim mnogo ljudi. Zato Pravim fitness datumi s prijateljima - to je način uklapanja drugih ljudi u vaš stil života (dođeš prvi, zapamti, razgovarali smo o tome da sebično). U nedjelju sam napravio spin Sesh slijedi komedija aqua aerobika da sustigne mojim Mate Emma. Dvije ptice ubijen jedan veliki kamen! Ja bih, međutim, da iskoristim ovaj trenutak da se izvini svima u Virgin Crouch End koji su vidjeli moje grudi dok sam skočio u zrak da uradi "vetrenjača. ' Halterneck kupaći kostim treba doći sa upozorenjem.

load...

U #girlvsgym situaciju sami? Tweet @ItsMeAnitaB!

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

Da li bi etiketiranje kalorija ekvivalentne aktivnosti promenilo vaš izbor za snack?

Post Gubitak težine

Ove male promjene su mi pomogle da izgubim pola moje telesne težine za 2 godine

Post Gubitak težine

4 savjeta za premlaćivanje

Post Gubitak težine

7 stvari koje doktori rade da nadju nadimanje

Post Gubitak težine

Radila sam 5 dana nedeljno, ali nisam izgubila težinu dok nisam počeo pripremati obrok

Post Gubitak težine

8 najboljih zdravih palačinkih

Post Gubitak težine

Pobegao sam 20 kg da bih dosegao težinu snova

Post Gubitak težine

Kako je ovaj bivši sportski koledž vratio svoje telo nakon što je imao dve bebe

Post Gubitak težine

Hoće li zamena jaja za belančevine stvarno pomoći da izgubite težinu?

Post Gubitak težine

6 brzi i jednostavni načini brzo mršavljenja bez dijeta

Post Gubitak težine

6 mitova mleka

Post Gubitak težine

10 razloga za otklanjanje organskih nećete čuti prije