Dokaz možete promijeniti sliku vašeg tela u bilo koje doba | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Dokaz možete promijeniti sliku vašeg tela u bilo koje doba

Dokaz možete promijeniti sliku vašeg tela u bilo koje doba

Susan Calman striktno iskustvo inspirativno dobar broj

Strogo Come Dancing zvijezda Susan Calman je candily govorio o emocionalnom uticaju biti u emisiji.

"Čitav život sam mislio da sam debela i ružna. Osećam prekrasnim po prvi put", napisala je na Twitteru. 

43-godišnji komičar je na Twitteru da objasni svoje ponašanje u emisiji - u kojem ona oborio u suzama nekoliko puta. 

Sve život sam mislio da sam debela i ružna. Osećam prekrasnim po prvi put. Schmaltzy možda. Ali istinito i krvav sjajan. Ne radi se samo o ples za mene. To je život menja. Http: t.co vvRc43ifli

load...
- Susan Calman (@SusanCalman) 10. Novembar 2017

Istraživanja pokazuju da ona nije sama u obavljanju negativnu sliku tijela i stereotipa od malih nogu. 

"Naše zvuči poznato istraživanje pokazalo je da su mlade žene iskusili rodnih stereotipa u školi i od malih nogu", kaže Sam Smethers, izvršni direktor u dobrotvorne svrhe za ženska prava u Fawcett Society. I istraživanju objavljenom u časopisu Science, Princeton University, New York University i University of Illinois slaže.

Prema nalazima studije, koji se zasnivaju na djevojčice i dječake u dobi od pet, šest i sedam i njihove reakcije na razne priče i igara, djeca su značajno utječu mediji, nastavnici, roditelji i druge djece do trenutka ne stignu do šest. Rezultati? Djevojke već sebe vide da su manje smartand manje talentovanih seks.

load...

"Ovo je masivan problem i to nas sve drži, a posebno djevojke, natrag", kaže Smethers. "To je teško za roditelje, jer su djeca okružena genderstereotypes od malih nogu." Ali prije nego što isključite i pitam se kako to utiče, stani. Prema Smethers, ne morate biti roditelj napraviti razliku u tome kako sljedeću generaciju djevojaka žive svoj život. "Mi svi mogu biti pozitivni uzori tretiranjem djeca jednako i usvajanje rodno neutralan pristup."

Komentari Suzanin pokazao se samo pozitivnu poruku neki potrebno da čuje.

Jedan korisnik je odgovorio: "Ti si, kao i uvijek su bili, prekrasan Sve djevojke koji su se smatrali i osjećati ovako (uključujući i mene) su sve toliko radosti gledajući živite san tako mnogi od nas, uključujući i gledati te shvatiti kako. Spektakularan ste. Hvala vam. "

Još jedna složili i dodaje: "kao 19 yo koji redovno osjeća kao da nije mršava ili dovoljno lepa, mislim da je ono što radiš je neverovatno."

A post Susancalman (@susancalmanofficial) dijele na

Pa šta možete učiniti ako niste na ples reality show? Povjerenje trenera Jo Painterexplains kako vaše akcije mogu pomoći usaditi veći osjećaj samopoštovanja u sljedeću generaciju:

KAKO INSPIRE poverenja u druge

1. Podijelite svoje neuspjehe kao i vaše uspjehe. Živimo u društvu koje nije otvoreno za otkrivanje naše slabosti, ali važno je da se pokaže da je u redu da se ne ponekad.

2. Razgovarajte o vašem uzori - postoji toliko fantastična žena tamo, koji mogu da inspirišu.

3. Razgovarajte s vlasti. Umjesto da kaže "mi" ili "samo", koje podrivaju svoju poruku, govori se za svoje mišljenje i ideje sa samopouzdanjem.

4. Pokažite kako bi proslavili svoj uspjeh bez "puhanje svoj truba". Mi smo naučili da to nije pristojno, ili lijepo, što znači da žene često ne slave svoju dostignuća. Prihvatanjem kredit za njih, mi pokazujemo poštovanje, ne samo za sebe, ali i druge osobe.

5. Uzmite rizike i podijeliti bilo osjećaja nelagode koje ste možda iskusili kada stajati izvan zone udobnosti. Objasnite kako ova osećanja prolaze, samo treba zamijeniti ponosa što je učinjeno.

Jedan od onih devojaka pogođeni nisko samopoštovanje? Nije kasno da se poništi obrasce loše razmišljanje. 'Promjenom vlastito ponašanje u korist kao pozitivan uzor i influencer povjerenja mlade djevojke, od vas će biti jačanje svoju veru u sebe, previše ", kaže slikar.

Bilo da je za fitnes, Weightloss ili da jednostavno osvoje svakodnevnom životu, ove jednostavne korake će vam pomoći da steknu pobednički mentalitet.

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

3 koraka za zaustavljanje yo-yo dietinga

Post Gubitak težine

Vodič za nutricionistu za najzdravije ugroženice supermarketa

Post Gubitak težine

Kako sam u formi sa 100 zdravih dana

Post Gubitak težine

Pročitajte ovo pre nego što naručite sledeće piće za piće

Post Gubitak težine

Ekskluzivna: ono što Kejt Hudson jede za nedelju dana

Post Gubitak težine

18 izgledaju bolje gole hrane

Post Gubitak težine

Objasnila je istinu o ishrani malo i često (aka snackanje)

Post Gubitak težine

Uzmi ravni stomak: tajno oružje za gubitak težine

Post Gubitak težine

Uzmite krajnji veganski komplet za preživljavanje mamurluka do vrata

Post Gubitak težine

Da li vas je sapun usredsređen, naglašen umoran?

Post Gubitak težine

Nova studija otkriva da je povrže povrće zdravije od ključanja

Post Gubitak težine

Detoksikacija ili opasnost - prava istina o tatoksima