Govorimo o mamurnoj hrani, zdravim grickalicama i treningu sa Hemsley-om i Hemsley-om | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Govorimo o mamurnoj hrani, zdravim grickalicama i treningu sa Hemsley-om i Hemsley-om

Govorimo o mamurnoj hrani, zdravim grickalicama i treningu sa Hemsley-om i Hemsley-om

Mi chat na Hemsley sestre i ukrasti njihove zdrave ishrane tips

Autori bestselera, blogeri za Vogueand mozak Hemsley + Hemsley, ima li nešto sestara Melissa i Jasmine ne može učiniti? Popričali smo sa talentovanim duo i ispitivala ih o svojim zdravim prehrambenim navikama i kako oni vole da dobiju znoj na.

Šta vi radite kad si mamurna?

Melissa: "Muffin Frittatas ću napraviti da kad se probudim, stavi u rernu, ulazi u tuš i do trenutka kada sam se da su spremni Perfect da ih zgrabite i otići Ima hrpe povrća.. U njima, kao i, tako da imamo sve protein jajeta i koristi od povrća u isto vrijeme. Oni su stvarno dobar za doručak, ali ja bih ih bilo koje doba dana za užinu, oni su lijep i promijenite ih kako god povrća. "

load...

Šta bi ti da na sastanak? Neko dolazi?

Melissa: "Pa, odrezak i karfiol pire je uvijek pobjednik Steam karfiol sa belim lukom u pan onda stapa ga s maslacem ili kokosovo ulje, možda malo hrena ili senfa Ili uljem od tartufa..!

Jasmine: "Nisam od 12 godina, ali ako moram ljude preko ja ću pizze Imamo dvije vrste pizza, naš" flower power pizzu 'koji je napravljen sa karfiolom, heljda i badema i onda drugi. Je 'Socca pizzu,' napravljen od leblebije i voda mogu imati sve preliva želim -. Inćuni, lijepo mozzarella, kako god želite, ali baza je drugačiji i mnogo više hranjiv od običnog pizzu, a ti ne samo da jedu prazan glutenous. Vrsta hrane za desert, mislim da ću morati da služe kolače Oni su s kokosovim uljem, crni pasulj, avokado i kakao -.! tako lako i možete dodati kap amaretto ili ruma u, previše "

load...

Koja je tvoja omiljena zdrava grickalica?

Jasmine: ". Stvarno mi se sviđa naš lana krekera - možete ili jednostavno koristiti rendanu šargarepu ili koristiti ostatak spremaju sokovi pulpe poput cikle i mrkve Pomiješajte ovo sa tla bademima i podzemnih lanenog da krekere i poslužite uz malo lonac hummus - naša mung bean humus je super! volim i naše tahini blaženstvo jaja. Oni su s mješovitim tahini od krem ​​kokos, sirovi med, i malo morske soli kako bi se slatkoću i onda ih valjanje u kuglice ili samo miješati i sipajte u ladicu, onda prekini kao palačinka Ljudi ne mogu da vjerujem da nema zaslađivač u tome, i zato što je dobio krem ​​kokosa i kokosovo ulje, to drži stvarno čvrste tako Osim ako je stvarno vruće dana -.. Ako je to vrelom danu zaboravi! "

U pogledu radite out to, šta je tvoja omiljena studija?

Melissa: "Volim okvir u Shoreditch i subotu plesa, poput Beyonce radionicu i oboje smo ljubav joge Jedan od naših stvarno dobri prijatelji, Firenca, da li nastavu u Body Wellnessin Vauxhall I onda, ako ne možemo dobiti na... Joge, onda ćemo jogu kod kuće sa Tarom Stiles. "

Jasmine: "Lovili smo je kad smo otišli u New York i sam bio u back to back klasama sam takav ventilator djevojka, čujete njen glas iz vašeg laptopa - ona izgleda 6ft pred kamerom, ona je sićušna.!"

Što se tiče rada od kit - imate li omiljene?

Jasmine: "Hip i Healthyhave neke sjajne vrhove i sam nosio Sweaty Bettyfor godina - njihove tajice zaista čvrste i super laskave I Lucas Hughdoes stvarno cool stvari, stvarno što vježba mode nešto divno.".

Hemsley + Hemsley su se udružili sa Vita Coco kokosovo ulje da se stvori izbor ukusnih i hranljive recepte, ovako cikle i cimeta smoothie.

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

7 stvari koje možete učiniti ujutru da biste promovisali gubitak težine

Post Gubitak težine

Zdrava namera za vašu nedelju

Post Gubitak težine

Djevojka protiv teretana 14: teže, bolje, brže, jače

Post Gubitak težine

Gastropub Božićni meni: kako jesti zdravo i još uvek uživa

Post Gubitak težine

Naše najbolje 6 prehrambene navike ikada

Post Gubitak težine

Radila sam 5 dana nedeljno, ali nisam izgubila težinu dok nisam počeo pripremati obrok

Post Gubitak težine

Zašto stvarno ne bi trebao izabrati mcdonald-a kao svoju pijanu hranu

Post Gubitak težine

Prepolovio sam moju veličinu tako što sam zaustavio jedenje i sranje u teretani

Post Gubitak težine

Očistite i opustite se za otvaranje u Londonu, plus više zdravih hangouta

Post Gubitak težine

Problem bez šećera: hipnoterapija

Post Gubitak težine

Tačna rutina treninga koja mi je pomogla da izgubim 28 kg

Post Gubitak težine

Pravi put - i pogrešan način - da koristite prekinut post na gubitku težine