Inspirativne priče: Uspješno sam s mojim telom izgubio blizance | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Inspirativne priče: Uspješno sam s mojim telom izgubio blizance

Inspirativne priče: Uspješno sam s mojim telom izgubio blizance

Kada stambeni oficir Helen Bulkeley 38, je ostao sa tri kamene bebe težine nakon što je izgubila blizance, našla utjehu u ostvarivanju da se pomiri s njom tijelo.

Ako ste se bore za trening motivacije, dozvolite nam da se uvede jedan vrlo inspirativno žene koje usmjerava svoje nedaće u nokaut fizičke motivaciju.

HELEN PRIČA

Da je trudna s jednim djetetom, dok tuguje za dva ste izgubili je zastrašujuće, zbunjujuće mesto. Ja sam bio pet mjeseci otišao kad srce moje sinove blizance 'stalo. Bio sam prisiljen da im dostavi kroz punu rada.

Tri mjeseca kasnije, ponovo sam očekivao. Možda je neistine da zatrudni tako brzo nakon, ali sam bila očajna da leči bol. Fizički, moje tijelo kao da je eho emocionalne traume. Sam otišao u ovu trudnoću i dalje nosi 3st da sam stekao sa blizancima. Sam se toliko krivim za koje žele izgubiti ništa od toga, kao da bi sebi oslobađajući prošlog znakova od njih.

load...

Tek kad je moj sin Edward bezbedno stigao skoro godinu dana u dan nakon što je izgubila blizance koji je konačno počeo proces ozdravljenja. Do vremena kada je bio četiri mjeseca, bio sam spreman da se pomiri s moje tijelo i početi izgubiti težinu sam se držao za. Jednog jutra, samo sam izvukao na moje patike i otišao za trčanje. Dobio sam bez daha brzo, ali sam takav nalet. Prije nego majčinstvo, sam otišao u teretanu tri puta tjedno za održavanje moje trim veličina - 12 figura (Ja sam 6ft). Po prvi put nakon dugo vremena, osjećao sam se vratio u kontaktu sa mojim starim - happy, pozitivni - um-set. Prijavio sam se na lokalnu boks klub teretanu i počeo težina obuku pet dana u tjednu.

load...

Bilo je potrebno tri godine da ode iz 14st do 11. 7lbs - moj trenutni težinu. Sada treniram šest dana u tjednu (ja mogu bench press 20kg i učiniti hodanje Iskorak drži 40kg).

Siguran sam da na vanjskoj bih izgledala kao i svaka nova mama želi da se oslobodi težine beba. Ali, bilo je o mnogo više od toga. Radilo se o puštajući tuge, napreduje i postaje kao fizički jak kao da bih postao unutra.

Helen mantra- 'Adversity mogu vas odvesti naprijed. "

PROČITAJTE: još inspirativna priča da ti dam motivacijski poticaj

 

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

7 hrane za jelo koja vam štite od oštećenja od sunca

Post Gubitak težine

Kakav nutricionista bi naručio u gurmanskoj kuhinji

Post Gubitak težine

Ispustio sam 5 veličina haljina da bih dobio abdominalne mišiće mojih snova

Post Gubitak težine

Sok detoks koji stvarno radi

Post Gubitak težine

24 božićnih haljina činjenice za zdrav sretan praznik

Post Gubitak težine

Kakav nutricionista bi naručio od zizija

Post Gubitak težine

5 stvari koje treba uraditi popodne ako želite izgubiti masnoću

Post Gubitak težine

Da li uzimate ili izbegavate aktivni ugalj?

Post Gubitak težine

Zdravstvene prednosti ljubičaste hrane + koliko treba da jedete

Post Gubitak težine

Koliko brzo šećer uništava mišićnu masu i druge vesti

Post Gubitak težine

Prestao sam da jedem zrno mesec dana - evo šta se dogodilo

Post Gubitak težine

Najvažniji trendovi zdrave hrane 2018