Istina o biljnoj biljci za gubitak težine | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Istina o biljnoj biljci za gubitak težine

Istina o biljnoj biljci za gubitak težine

Više kardio = više ugljenih hidrata.

Evo problem sa UH: Moraš ih na vlast kroz izgradnju mišića treninga, ali jede previše može doprinijeti skladištenje masti i višak kilograma.

To je razlog zašto neki stručnjaci kažu da ugljenih hidrata bicikla ili povećanje unosa ugljenih hidrata na nekoliko dana i smanjuju na druge, može biti sretan medij koji smo svi u potrazi za.

Evo, mi udubi u da li je ovo trendi način ishrane zaista može pomoći da padne kilograma bez odustajanja najbolja grupa hrane.

PROČITAJTE: Vaš vodič za ugljenih hidrata i ravan stomak

Postoji mnogo ugljenih hidrata-biciklističkih režima tamo. Na primjer, neke ozbiljne sportaše, kao bodibildera, koji znaju točno kada i koliko dugo oni će razraditi svaki dan prate nedeljni obrazac, kaže Brian Murray, što je certifikatom ACE-lični trener i certificirani nutricionista.

load...

To bi moglo uključivati ​​dnevno visoke ugljikohidrata slijede tri dana jesti vrlo malo ugljikohidrata. Za ove vrste planova, dijeti pratiti svaki gram ugljenih hidrata troše, kaže Murray.

Tačan iznos od ugljikohidrata jedu potpuno ovisi o njihovoj težini, mišićne mase, ciljeve, i nivo aktivnosti, kaže on.

Ali za prosječnog aktivne žene u potrazi za izgubiti težinu, najbolji način da se na ugljikohidrata biciklizam je na osnovi dana u dan, kaže Murray. 

Na dan kad drobljenje je u teretani ili obuku na utrku, ugljikohidrata su ti BFF. Vaše telo gori preko njih (zajedno sa masti) za energiju umjesto proteina.

Koji omogućava nutrijentima izgradnje mišića da se fokusira na radi svoj posao.

load...

Ali na dane kada ne ostavljaju kauču, jesti dodatnih ugljikohidrata moglo potaknuti vaše tijelo za čuvanje da neiskorišteni glukoze u masne ćelije.

Jedući manje ugljenih hidrata na dan odmora, vaše tijelo pretvara u masti za energiju umjesto slatkih i uštogljeni hranu obično guta, kaže Georgie Strah, RD, autor Lean navika za cjeloživotno mršavljenje.

PROČITAJTE: Zašto se uštogljeni Ugljikohid At Night pomoć sa Fat Loss

Za one dane kada igrate stolu džokej ili couch potato, tu su definitivno prednosti mršavljenja u chowing na manje ugljikohidrata.

"Ne morate biti gomilaju sve ove dodatne kalorije, ako oni neće koristiti", kaže Strah.

"Za razliku od masti i unos proteina, vaše potrebe ugljenih hidrata variraju od jednog dana u dan."

Isto tako, kada se zamijeniti ugljenih hidrata proteina i povrće, postaje teže prejedanju (većina nas ne pijanka na brokoli i piletina), tako da pomaže struk.

Dok ne postoji ništa opasno, uključivanje način na koji troše ugljenih hidrata ", mjerenje stvari sve do grama stavlja vas na restriktivan način razmišljanja, što može ostaviti žudnja onu hranu propuštaš na", kaže Strah.

Carb biciklizam bez set smjernica gram izgleda kao da će biti manje efikasan (posebno u odnosu na planove bodibildera pratiti).

Ali s obzirom na svačije potrebe su različite, držeći se jednom veličina odgovara svima plan nije najbolji način za ispunjavanje svoje ciljeve mršavljenja, kaže Strah.

Uz to se, rekao je, Strah navodi kako napraviti ugljenih hidrata-biciklizam dijeta posao za vas.

U prosjeku dnevno, oko 60 posto kalorija treba doći iz kompleksa ugljikohidrata. To je oko 900 kalorija ako jedete 1500 kalorija dnevno.

Na visokim-carb dana, kada ste planirali visoke energije treninga, kao što su metabolički uređaj, intervalni trening, sprint, ili na daljinu staze, dodavanje dodatnog porcija ili dva integralnih žitarica, voća, ili mahunarke.

"Ako se osjećate uništio u svoj trening od 10 minuta, treba probati dodajući još jednu porciju", kaže Strah.

PROČITAJTE: 5 Zdrava hrana s više ugljenih hidrata nego komad hljeba

Na dane kada ne radite nešto na sve ili učiniti nešto nisko ključ, kao što je trčanje u trajanju od 30 minuta ili uzimanje hatha jogu, pokušajte zamjene porciju ili dva od vaših redovnih unos ugljenih hidrata sa lisnato povrće, bogata proteinima, ili zdrav masti.

Na primjer, ako obično imaju purana sendvič integralnog za ručak, pokušajte purana i spanaća salata sa sirom umjesto toga, kaže Strah.

The Bottom Line: Važno je da se izbjegne transakcijske način razmišljanja o hrani, kaže Strah. Misli poput: "Ja ran dodatni milju, tako da mogu jesti ovo," su klizav teren na nezdrav odnos prema hrani.

To je rekao, "ima viši ugljenih hidrata na nekoliko dana i niže ugljenih hidrata i drugim danima je kako tijelo prirodno regulira sebe", kaže Strah. "Dakle, sve je u redu sa iskorištavanjem neke od prednosti smanjenja ugljenih hidrata."

Ovaj članak izvorno pojavio na womenshealthmag.com

Čitajte dalje. Nutricionista vodič supermarketa Ugljikohid

load...

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

Osvežite i ponovo pokrenite energiju na našem najkvalitetnijim kafićima u Londonu

Post Gubitak težine

Veliku proteinsku grešku koju verovatno stvarate

Post Gubitak težine

Dijetetičar je vodič za masti (dobar, loš + avokado)

Post Gubitak težine

Najvažniji trendovi zdrave hrane 2018

Post Gubitak težine

Kako se nositi kada se suočavaju simptomi povlačenja šećera, masti ili detoxa

Post Gubitak težine

Daješ sebi metabolički džet lag?

Post Gubitak težine

Da li je to ne jedete posle 6 časova pravno ili ne?

Post Gubitak težine

7 namera za zdravu hranu za vašu nedelju

Post Gubitak težine

Šta jesti i piti za detoksikaciju nakon festivala

Post Gubitak težine

4 razloga za odabir vrućeg sosa nad Tommy K

Post Gubitak težine

18 najboljih vegetarijanskih restorana u Londonu

Post Gubitak težine

18 izgledaju bolje gole hrane