Izgubio sam preko 30 kg u godini | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Izgubio sam preko 30 kg u godini

Izgubio sam preko 30 kg u godini

Jess Carter, 22, dijeli kako je tanji od veličine 20 do 8 i zaljubio se u vježbi

Jess Carter, frizerka iz Teesside, bio je toliko nezadovoljan njenu težinu da je nekada ne ide van. Ona deli svoje neverovatno putovanje mršavljenja, gubi preko 5 kamen u godinu dana, a kako je zavolio njeno tijelo.

ONDA

Nešto više od godinu dana, u 15ST 12, bio sam masovno višak kilograma, ali nikad nisam mislio da je to problem. Tek kada se osvrnem da vidim kako loše je stvarno bilo.

Nekada sam se tako letargičan i stidljiv da nisam htio da ništa. Ako bih morao da odem, ja bih se pokrijem i izbjeći situacije sa ljudima koje nisam vidio u neko vrijeme, jer sam znao da sam se ugojila, a ne bi se mogla suočiti ih me primili.

load...

Moje jelo je bilo strašno. Ja bih započeti dan sa nekoliko komada tosta slijedi keks tokom jutra. Onda za ručak bih jesti više kruha - a Panini ili veliki sendvič sa čips i čokoladu i onda bih nastaviti grickanje sve popodne. Večera je obično nešto sa puno krompira ili za poneti s više čokolade i gazirana pića.

Bila sam tako nezdravo i nikad nije bilo vježba na sve, nikada.

KAKO

Uvek bih želio izgubiti na težini i, nakon što je moj prijatelj izgubio 2 kamena, pomislio sam: "Zašto ne mogu to biti ja?" Nakon što je na i off dijeta da ja nikada ne bi mogao držati, osjećao sam se kao da se nešto mora učiniti jer je moja težina je samo pogoršava.

load...

Pokušao sam u teretani, odlazak na pokretnoj traci za 20 minuta i malo na biciklu, ali ja ću završiti ostavljajući jer nisam znao šta radim. Onda sam odlučio da počne Rezultati Lucy, koja je postavljena planove da sam morao da se drži.

Isprva sam uradio tri ili četiri vježbe treninga nedeljno. Više od nekoliko mjeseci sam pao oko 3 kamena i, nakon što je vidio moje promjene tijela, bio motivisan nego ikad. Ja povećao moje vježbe na oko pet puta tjedno, pokušavajući da to barem sat vremena - ali ako bih imao vremena da ću učiniti više.

Vidjevši stomaku skupljanja je bio jedan od glavnih stvari za mene, jer sam mislila da sam pogledao trudna i da je samo grozno. Ustaje rano, u 5:30 prije posla, da to vježba je lako, jer sam znao da je to sve vrijedno.

Kada sam gubljenje težine tipičan dan jede bio jogurt i banana za doručak, zatim piletinu i salatu za ručak. Na večeru bih imati više piletine i salata, ali sa krompirom i onda neko voće tokom dana, ali ne puno grickalice.

Uvijek sam bio kalorija, stvarno mi pomaže da se fokusiraju i razumjeti ono što jedem. Prije nego što, ja bih spasiti sve moje kalorija dodatak za čokoladu, ali sada sam ih jesti u voću i povrću umjesto toga.

SAD

Ja sam 9st 12 i nužno ne žele da izgube više na težini, samo da ton i zadržati povećanje moje fitness i zdraviji.

Od ponedjeljka do petka ću ostvariti najmanje 45 minuta dnevno, ali ako imam više ja ću sat i pol. To je puno HIITand snage i težine obuku i ABS u ovom trenutku. Loving vježba nikada nije nešto što sam mislio da će se desiti, ali ja se radujem buđenje rano!

Nakon jutarnjeg treninga ću imati proteinski šejk za doručak, a onda sredinom jutra ću jesti voće. Moje ručkove i dalje piletina i salata, a za večeru ću se kajganu i više piletine.

Subotom poslije posla bih mogao dobiti za poneti ili kuhati nešto malo više nestašan s krumpirom i imaju čokoladu kasnije. Nedjelja je dan gdje sam jesti sve što želim - Radujem se sve to danas! Nakon što sam odmor od mojih stroge zdrave ishrane, na nedjelju navečer ne mogu čekati da počne dobro jelo i ponovo raditi van. Sve loše žudnju su iz svog sistema i dobili ste cijeli tjedan pred sobom.

Moje putovanje mršavljenja je učinio da se osećam kao potpuno druga osoba. Voleo bih da sam to ranije počela. Shopping je tako lako sada, jer mislim da odjeću koja stane. Ja sam mnogo zadovoljniji gomilama više energije i puno bolju kvalitetu života.

FITSPIRATION

Mantra?

Nikad ne osvrne na ono što ste bili.

Dobro gorivo?

Moja čokolada proteinski napitak. Uvijek sam bio chocaholic.

Killer potez?

Burpees, to je odličan potez. Mislim da sam jedina osoba koja je ikada reći da je! Oni su toliko teška i da vježba toliko mišića u kratkom vremenu.

SOUNDTRACK?

I vrlo često to u tišini, jer mi se to malo headspace da zaista koncentrirati.

Fit Kit?

Volim Nike, ali i New Look je stvarno dobro za cijene i kvalitete.

Credit: Rezultati Lucy

Liked this? Zašto ne imati pogled na našu druge priče iz stvarnog života?

load...

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

7 hrane za jelo koja vam štite od oštećenja od sunca

Post Gubitak težine

Da li vam soja sprečava gubitak težine i izgradnju mišića?

Post Gubitak težine

Može li hipnoza pomoći da izgubite težinu?

Post Gubitak težine

3 načina za toniranje bez radnje više

Post Gubitak težine

Kako napraviti vrhunsku akajnu posudu za glodanje iz najkružnijeg sokovog bar-a

Post Gubitak težine

To je najbolji trening za gubitak težine, prema nauci

Post Gubitak težine

Otišao sam na terapiju da bih izgubio težinu - evo šta sam naučio

Post Gubitak težine

Zašto živjeti blizu prometnog puta povećava debelu količinu stomaka i druge vesti

Post Gubitak težine

Vaša 20-minutna lista za kupovinu obroka

Post Gubitak težine

Kako gledanje televizije može vam pomoći da izgubite težinu

Post Gubitak težine

Plan proteina sa visokim sadržajem proteina: kakav je model pokrivača

Post Gubitak težine

Koji 3 nutricionista bi naručili u pokretu na starbucksu