Kakav nutricionista bi naručio u gurmanskoj kuhinji | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Kakav nutricionista bi naručio u gurmanskoj kuhinji

Kakav nutricionista bi naručio u gurmanskoj kuhinji

Ako si pametan, ne možeš healthify 'svoj cheat obrok.

Njihova primamljiva, popustljiv, visoko zasićene oglasi su ono što su vam gravitiraju Gourmet Burger Kuhinja brže nego Kem Amber na Otok ljubavi. 

Ali onda sjesti i dati Gourmet Burger Kitchen Menu. "Kako na zemlji se ne mogu sabotirati sedmicu gymming ovdje?" pitate se. 

Kao prvo, neka nam uvjeravam vas da je to nije jedan obrok koji će slomiti zdravlje plan; to je tvoja ishrana ukupni se računa. Dokle god ste napravili pametan izbor tokom ostatka sedmice onda se opustite i uživajte u veče obrok prep. 

Osim toga, ne postoji ništa sasvim kao drzak hamburger i nema manjka govedine na meniju Gourmet Burger Kitchen.

load...

GBK mogu biti poznati po svojoj mesnati, hrana koma izaziva uživanje, ali ne i sve je meni pljeskavice. Postoji mnogo zdravih opcija za vas da zabiti zube. 

- DRINK - 

Gazirana voda ILI đumbira i LEMONGRASS

Gazirana voda je uvijek veliki piće naručiti jer je kalorija i bez šećera. To je najbolje da se drže podalje od slatkih gaziranih pića i alkohola, ako želite izbjeći nepotrebne kalorije - mogu prikradalj ako niste pažljivi.

Na primjer, tu je 19g šećera u Bazga Fizz, što je za oko 5 žličica i gotovo dvije trećine preporučene dnevne količine.

- MAIN - 

Superhrana salatu ili BUNLESS PILETINOM BURGER Slaw i kukuruz NA COB

Ovaj lanac restorana ne može biti sinonim za wellness, ali postoje zdrava opcija na Gourmet Burger Kitchen Menu. 

load...

Raspoložen za salatu? Naručite GBK Superfood salata. Ovaj uravnotežen jelo ima oko 9g vlakana i 23g proteina po obroku. To je otprilike istu količinu proteina kao pileća prsa, dokazujući možete dobiti dovoljno proteina bez mesa. Osim toga, možete kasnije zahvaliti quinoa za čuvanje osjećaš puno i sir koza za visokog sadržaja kalcija (oko 40 mg jednoj porciji).

Budite oprezni u Chilli Pileća salata na GBK, iako, jer sadrži 21g šećera, uprkos tome što je manje kalorija. Salate nisu uvijek nužno najzdravija opcija.

Radije hamburger? Izbjegavajte Stack ili The Mighty opcije kao što su najviše kalorija i zasićenih masti, koji je kasnije sadrži do 35.9g 100g zasićenih masnih kiselina u odnosu na piletinu satay na samo 5.7g po 100g. Umjesto toga, naručite Chicken Burger. Ovo je zdravija opcija i vaše tijelo je bolje u stanju da apsorbuje proteina * od bijelog mesa (oko 80% od toga u odnosu na 74% u crveno meso). 

Ako si jelo i želite da vaše hrane zdravije ne bojte se pitati za neke sastojke koji mogu dodati ili ukloniti iz jelo. Često sam fensi piletinu, i znam da mogu povećati moj unos proteina tako da će dodati ga u salatu ili varivo. 

- strane -

Sweet Potato FRIES

A strani slatkog pomfrit krompira komplimente bilo burger dobro. Slatki krumpir je visok u vitamin A i to je kompleks ugljikohidrata, oslobađajući energiju sporije od običnog krompira i stoga čuvanje ste puniji duže.

Ili, odlučuju za bunless oslobađa prostor za vas da uživate u stranu salata ili kukuruza na klipu. Ova kombinacija umesto lepinja će vam pružiti više vlakana i dodatni dio povrća pomaže da prema svojim pet dnevno. Sama lepinja sadrži 222 kalorija po 100g, koje bih radije da se od ostalih proizvoda hrane koja će mi ponuditi i povećanje ishrane.

- DESSERT -

SLADOLED

Ako ste ljubitelj sladoleda, odlučite se za GBK sladoleda dva ekskluzivu. Oni imaju različite neobičan ukusa od limete do banana u slani karamel. Zanimljivo je da sladoled ima znatno manje šećera nego milkšejk. Honeycomb Milkshake ima nevjerovatnih 96g šećera, što je više od tri puta preporučene dnevne količine. Sladoled lijepo pada u svoj džeparac između 11 i 15g.

Rhiannon predstojeće knjiga, Re-Njegujući je dostupna naručiti na Amazonu, i da će biti objavljen 28. Decembra do tada,

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

Vatreni stomak? Kako to smanjiti za nedelju, dan ili sat

Post Gubitak težine

Možete li poništiti štetu varati hranu sa ovom dijegom ostatak vremena?

Post Gubitak težine

Gastropub Božićni meni: kako jesti zdravo i još uvek uživa

Post Gubitak težine

Objasnila je istinu o ishrani malo i često (aka snackanje)

Post Gubitak težine

Plan proteina sa visokim sadržajem proteina: kakav je model pokrivača

Post Gubitak težine

Zašto ovaj šef wellnessa nije uzbuđen u vezi vežbanja

Post Gubitak težine

Prestao je da jedem posle 7 časova. svake večeri mesec dana - evo šta se desilo

Post Gubitak težine

Koliko je jaja sigurno jesti nedeljno?

Post Gubitak težine

10 najboljih zelenih praškova za energiju, nadimanje i post-trening

Post Gubitak težine

12 načina za nadogradnju jaja

Post Gubitak težine

7 načina da se pozabavimo jutrom nakon teške noći

Post Gubitak težine

Iskreno, šta radiš sa acaiom?