Kako je jedan zaposlenik propuštao 6 kg bez kardio-a | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Kako je jedan zaposlenik propuštao 6 kg bez kardio-a

Kako je jedan zaposlenik propuštao 6 kg bez kardio-a

Saznajte kako naši viši menadžer projekta, Victoria Stephen dobio na sa reformator transformacije pilates tijelo.

Kada je u pitanju kardio, puno ljudi razvije odnos ljubavi i mržnje sa onim što može biti najviše mundain dio svog režima. 

Ako trideset minuta konstantnog kardio zvuči kao najgori dio svog treninga, nisi sama. Naša viši menadžer projekta, Victoria Stephen je neko ko se odnosi na ovo.

Stavili smo je do izazov transformacije njeno tijelo minus pokretnoj traci. Srećom, postoje neke alternative koje će se i dalje da te rezultate, ali ne će vas rodila na smrt.

"Uvijek sam našao diffcult držati režima, jer sam se tako dosadno sa kardio. Dakle, sve moje trener tražio od mene je 12.000 koraka dnevno, a ostatak posla je urađeno na reformator Pilates krevet. To je bio iscrpljujući, ali na neki način mi je zaista uživala Naravno to značilo morao sam biti pametan sa svojim ishranu kako bi se osiguralo da je još gori masti -. Ali bogate proteinima, mastima, malo ugljenih hidrata dietby Kristina Reiner, PT u Lomax , se pobrinuo za to.

load...

Otkako sam radila reformator pilates- struka je više definiran, ruke više zategnut i moje tijelo masti je manji. Radujem se svaki trening. Zajedno sa ditching mojim kalorija dijeta, to je transformisan moje tijelo daleko više nego divlji ga na pokretnoj traci ikada. " 

Ranije: Težina: 86.9kg, haljina veličine: 14, Body masti: 29.5%, struka: 88cm 

Nakon: Težina: 80.8kg, haljina veličine: 12, Body masti: 19.2%, struka: 79cm

Plan

Vježba: 4 - 5x reformator pilates sesija sa PT Dmitri Tkatchev na Epoha Fitnessper sedmice, a 15.000 koraka dnevno
Nutrition: A bogata proteinima, mastima i nisko ugljenih hidrata u ishrani plan doručak, ručak i večera dnevno, koju su osmislili Krystina Reimer na Lomax. Jutro treninga uvijek postio.

load...

Kardio-Free Tone Up

1. RETHINK CARDIO

Ne dobiju 'C' riječ znači predaju sati cross-trenera. Uzimajući pristup snappy, visokog intenziteta će vas koristi isto toliko - kao što zrak bicikl svoj sve u sred reformator pilates klase. Studija 2016. McMaster Universityfound da 60 sekundi sve-out vježba daje isti fiziološki učinak - povećanje od 20% u aerobik fitness - kao 45 minuta sporije, izdržljivost stilu znojenje.

2. Nemojte previše goriva

Dok pilates pružaju ozbiljne mišića opekotine, nećete izgorjeti onoliko kalorija kao HIIT classfeaturing intenzivan kardio. An American Council on Exercisestudy utvrdili da je 55-minutni sjednice povisio puls učesnika na maksimalno 62%, nije baš 64-94%, što predstavlja aerobni trening.

Tako da je moguće da tri hranjiv obroka dnevno će vam dati dovoljno energije. "Snacking mogli poslati u prejedanje teritoriju", kaže Tkatchev. Troše mnogo proteina kad jedem: "HIIT zahtijeva ugljenih hidrata za gorivo narezanog glikogena, ali nakon što pilates tijelo jednostavno mora nutritivne podrške i pomoći mišića oporavi", dodaje Rhiannon Lambert.

3. LIMIT dana odmora

Vi ćete imati više koristi od niskih udaraca vježba kao reformator pilates ako trening češće. "Redovni treninzi će omogućiti vaše mišiće da stalno raste i jača. Idi previše sesija i rizikovati poništavajući vaš trud", kaže Tkatchev. Norveški Studija je pokazala onima koji su obučeni šest dana u tjednu imao dvostruko dobitke u mišićne od onih koji su radili od samo tri puta.

VICTORIA'S IZVAJANA BUM WORKOUT

Hip lift jednu nogu

Da li: 1 set od 12 ponavljanja na svakoj strani

A. Lezite na leđa s rukama, sa strane, jednom nogom na podu, a druga noga u tabeli najviši položaj.

B. Produžetak kičme i angažovanje svoj core, uvuci karlice i roll up iz baze kičme do noža području ramena u most. Držite na trenutak, istovremeno osiguravajući lebdeće strani kuk ne uroniti ispod podržan strane.

Ramena most

Da li: 1 set od 12 ponavljanja na svakoj strani

A. Lezite na leđa s rukama, sa strane. Zatim oguliti svoj bum i donjeg dijela leđa od poda u rame položaj mosta, podizanje jednu nogu ravno u zrak kao što ukazuju prste prema plafonu.

B. Bracing svoj core, lagano spustite prošireni nogu prema podu samo ispod nivoa suprotnog koljena, da savijete gležnja istovremeno. Podignite nogu do plafona kao što usmjerite vaš prst.

Single noga hip puls

Da li: 1 set 10 ponavljanja na svakoj strani

A. Lezite na leđa s rukama, sa strane, jednom nogom na podu, a drugi nogu pokazao na strop.

B. Angažovanje svoj core i čuvanje kičmu neutralan, puls kroz podršku gluteusa do plafona. Nemojte koristiti svoj donji dio leđa da se podigne kukove, pokret bi trebao doći iz vašeg gluteus. Zagrli kolena na grudi za 15 sekundi prije ponavljanja na drugoj nozi.

Leg ekstenzija

Da li: 1 set od 12 ponavljanja

A. Lezite na stomak sa svojim kičme i karlice u neutralnom položaju, noge blago razdvojene i ruke ispod čela.

B. Držanje karlicu na terenu i zatezanje svoj core, podignite obje noge sa zemlje kao visok kao moguće i držite je nekoliko sekundi prije nego što ih spuštanja natrag na pod.

Također probati naš 20 minuta kod kuće treninga. Bez opreme potrebne, ali vam garantuje da se znoji i baklju masti!

load...

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

Istina o tome zašto neke žene mogu da jedu testeninu i izgube težinu

Post Gubitak težine

Ovo je kada treba da pojedete svoje najlakše i najteže obroke dana

Post Gubitak težine

Najbolji veganski restorani: London u Edinburgh

Post Gubitak težine

Pokušao sam jesti za svoj tip tela i to se dogodilo

Post Gubitak težine

Inspirativne priče: Uspješno sam s mojim telom izgubio blizance

Post Gubitak težine

Da li je ishrana mimična dijeta način kako izgubiti stomak?

Post Gubitak težine

Zašto ne bi trebali da jedete avokado kada ste pod stresom

Post Gubitak težine

Osobine ličnosti koje vas čine debelim i drugim vestima

Post Gubitak težine

4 leni zdrave kuvane hale od strane madeleine shaw

Post Gubitak težine

10 najboljih zelenih praškova za energiju, nadimanje i post-trening

Post Gubitak težine

Nutricionisti vode ka pijani hrani: šta jesti pre i posle noći

Post Gubitak težine

Ovih 5 popodnevnih navika će vam dati težinu