Najbolje nove proteinske šipke | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Najbolje nove proteinske šipke

Najbolje nove proteinske šipke

Stavili smo pet barova na probu da onaj koji ne samo da ima dobar ukus (čitaj: ne kao karton), ali i krpelja sve prehrambene kutije. Mi možda nije dobila savršenu utakmicu, ali nismo dobili prilično blizu.

Ovde u WH HQ, mi smo sve o proteina. Ona drži puna nam pomaže naši mišići oporaviti nakon sjednice ubojica teretana i radi gotovo kao teško kao i mi do naše ciljeve mršavljenja.

Dakle, kada smo čuli o tim novim protein barovi udaranje naše police, bili smo jako uzbuđeni. A degustacija sjednice bilo u redu!

Ali evo u čemu je stvar - nisu svi proteini barovima stvoreni jednaki. Mnogi (obično više ukusna one) su puni skrivenih šećera, ugljenih hidrata i kalorija.

Ali, ne brinite - mi krckala brojeve (i barove), tako da ne morate. Kliknite kroz pronaći koji barovi vrijedi dragocjeno penija.

load...

Krivice bez grickanje, dolazimo>

CLIF Builder bar: Čokolada

Protein koji želite i proteina ćete dobiti - i nevjerovatnih količina šećera, previše. Pomislili biste da sve to slast bi ukusan bar u najmanju ruku, ali je zapravo došao prošle na testu slepo WH. Jao!

Sa istom količinom šećera kao Galaxy Ripple bar, rekli bismo da dam jedan promašaj. Umjesto toga, pokušajte 200g Ukupno 0% grčkog jogurta za istu količinu proteina - minus kalorija.

Cals: 270
Ugljikohid: 30g
Šećeri: 20g
Proteini: 20g

WH ukus rezultat: 2 5

CLIF bar: Chocolate chip

load...

Ovaj američki favorit je bio i pobjednik u testu degustacije WH. Bilo je zaista ukusna, vjerojatno zato što je glavni sastojak je smeđa riža sirup. Ups. Palac gore za sve organske sastojke, iako.

Osim ako ne želite da jedu istu količinu šećera u jednom sjedi kao dva 30g činije Kellogg je Frosties, preporučujemo da isti protein izveo 1 kajganu na krišku integralnog pšeničnog tosta umjesto.

Cals: 257
Ugljikohid: 41g
Šećeri: 23g
Proteini: 10g

WH ukus rezultat: 3.5 5

9bar Doručak: Cashew i kakao

Zaboravite grabi kroasan na putu na posao - ovaj bar doručak je uglavnom iz mješovitih sjemena je i bez glutena andfull zdravih sastojaka.

To može biti bolji od uobičajenog on-the-go doručak, ali sa skoro istu količinu šećera kao četiri Oreo keksa, ti si vjerojatno bolje samo žvakali na malom pregršt (28g) mješovitih sjemena i orasima umjesto toga.

Cals: 235
Ugljikohid: 20.1g
šećeri: 13.1g
Proteini: 9g

WH ukus rezultat: 2.5 5

Bounce prirodna energija lopte: Cacao mint

Firma WH favorit, ove male kuglice hranljivog dobrota su savršena 03:00 pick-me-up. Ne samo da su bez glutena, ali za razliku od bilo kojeg drugog proteina bar na našoj listi, oni potpuno matica besplatno, kao i! Sada kada je ludo! 

Sa više proteina nego punu torbu spanaća i manje šećera od 3 kašike Ben i Jerry kolačić od čokolade tijesto sladoled, ove kugle su ozbiljan kandidat.

Cals: 176
Ugljikohid: 14.4g
šećeri: 9.3g
Proteini: 9.3g

WH ukus rezultat: 3 5

QuestBar: Chocolate Chip Cookie tijesta

Vjerovati Amerikancima da izmisli protein bar s okusima poput vanilije badema krize, cimet roll i pitu od jabuka. Iako zvuči više kao čokoladicu, ovo čokoladne kolačić tijesto verzija zapravo ima ozbiljno impresivnu šećer omjer proteina.

Sa manje šećera od Starbuck soje kašu i više proteina od 2.5oz 71g pilećih prsa, mi smo se našli pobjednik! Uglavnom samo dostupne na internetu? Izgleda da ćemo morati kupiti kutiju 12 za testiranje. Sramota.

Cals: 190
Ugljikohid: 21g
Šećeri: 1g
Proteini: 21g

WH ukus rezultat: 3 5

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

Dokaz možete promijeniti sliku vašeg tela u bilo koje doba

Post Gubitak težine

7 neophodnih jela za pripremu obroka koje trebate znati

Post Gubitak težine

Pravi razlog iza vaših želja

Post Gubitak težine

5 stvari koje su se dogodile kada sam ja pojeo veliki doručak svakog dana nedeljno

Post Gubitak težine

Činjenice o naduvavanju koje će potpuno utapati vaš um

Post Gubitak težine

Vodič nutricionista za najzdravije proteine supermarketa

Post Gubitak težine

6 glavnih životnih događaja koji mogu izazvati ozbiljnu težinu

Post Gubitak težine

Kako da znam da li imam curu?

Post Gubitak težine

Zašto živjeti blizu prometnog puta povećava debelu količinu stomaka i druge vesti

Post Gubitak težine

Očistite i opustite se za otvaranje u Londonu, plus više zdravih hangouta

Post Gubitak težine

Kako zaustaviti vikendu težinu

Post Gubitak težine

Zašto je vizualizacija vašeg budućeg jaza ključna za samoupravu s hranom