Najbolji način gubitka težine: 6 plana transformacije | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Najbolji način gubitka težine: 6 plana transformacije

Najbolji način gubitka težine: 6 plana transformacije

Fitness i prehrana planira će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve 2017 tijela

Kako se do vaše krajnji ciljevi tijelo? Odbaci ishranu i obavezati na zdraviji izbor za duge relacije.

Ne, ovo dosen't znači da moraš odustati ugljenih hidrata, niti to znači da ćeš biti rob u teretanu. Ali, ako ste u potrazi za najbolji način za izgubiti težinu, ima još uzeti u obzir nego jednostavno divlji ga na pokretnoj traci.

Transformationis izmjena. To je učenje kako gorivo vaše tijelo sa pravu hranu, umjesto lišavajući ga od njih. To je izgradnji zdravog odnosa sa fitnes da može da izdrži, pa čak i uživati. Osim toga, dobit ćete bolje rezultate u odnosu na vrijeme kada ste se posvete redovno vežbanje i bolje navike u ishrani. Oslanjajući se na spremaju sokovi i sporadični obuka će proizvesti samo slučajne ishode.

load...

Sve što treba da uradite je pronaći najbolje akcioni plan koji vam odgovara, a uskoro ćete ne samo vidjeti postive psihičke dobitke, ali emocionalna one previše.  

Pročitajte na za najbolji planove transformacije koji će vam pomoći da udariti svoje ciljeve 2.017 tijela. 

NAJBOLJI za pronalaženje najzdraviji TEŽINA: BODY PLAN ŽENSKE ZDRAVLJE FIT

ŠTA JE TO

Plan Fit tijelo je u prvih 10 tjedana program za zdravlje žena. Uz pomoć Treće Space trener Chiara Pellegrino, napravili smo vodič treninga i ishrane dizajniran da vam pomogne da postigne svoje ciljeve 2.017 tijela.

"Ovaj program kombinira tradicionalne tjelesne težine vježbe s vajanje, Barre-inspirisan poteza i masti-topljenje, visoke kardio intenziteta, 'objašnjava Chiara. 

load...

Dizajniran je da šokira svoje telo, spali masti i da ti rezultati - dok je još uklapa u vaš život, a ne preuzimaju. 

KAKO RADI

Prve dvije sedmice plana se štampaju u Jan Feb pitanje ženske Healthbut ako želite otključavanje sljedeći osam tjedana morat ćete pronaći žensko zdravlje aplikaciju.

Sa FBP, vi ćete imati deset tjedana treninga direktno na vaš telefon s video tutoriali za više od 250 različitih vježbi. I ne samo to, da ćete dobiti nutriton savjete, sugestije obrok i vodič za vaše vrste treninga.

COST

$ 19.99 jednokratno punjenje ili preuzeti na digitalnom izdanju pretplatnika.

Saznajte više o planu Fit tijelo.

NAJBOLJI ZA GRADNJU ENDURANCE: Njeno telo Gilles

ŠTA JE TO

Inspiriran njegovih ženskih klijenata i Instagram zvijezda djevojka, Nataša Oakley, Gilles dizajniran fitness režim koji radi na programu od 4 nedelje pre-workout trening, 12 nedelje program vježbanja i 12 nedelje program ishrane.

No teretanu je potrebno, potrebna je minimalna oprema i svakog treninga ide za na duže od 24 minuta. Prijavi nas! 

KAKO RADI

Program prethodno trening fokusira na izgradnju izdržljivosti za nešto više izazovan vježbi koje slijede. Jednom kada ste fitnes nivoa su se više i ti si malo više savitljiv, pređete na vježbe vodič 12 sedmica u kojoj ćete raditi kroz tri faze cijelo tijelo, ruke i abs, noge i stražnjica u Reah svoje ciljeve tijelo.  

Tu je i program ishrane 12 sedmica, prepun informacija o svemu, od masti na efekte alkohola na vaše tijelo, kao i 55 ukusan i jednostavan za slijediti recepte za doručak, ručak, večera i grickalice.

COST

Jednokratno plaćanje $ 69.95 za kompletan vodič

NAJBOLJI za razumijevanje telo: GET GORGEOUS Carly Rowena

 

ŠTA JE TO

Lični trener i fitness bloger, Carly je na misiji da pomogne drugima da razumiju ravnotežu između Nutrition, Vježba i stres sa svojim novim 12 tjedan programa.

KAKO RADI

Vodič sadrži 6 jednostavnih koraka koji će vam pomoći shvatiti vaše tijelo, kao i transormative program 12 sedmična uključujući i jednostavne svakodnevno pokreta za izgradnju snage i trgovina hranom cheat sheet.

COST

Jednokratno od $ 35 za kompletan vodič

Najbolje za Ako si zalagao za vremena: BODY COACH

ŠTA JE TO

Joe Wicks (aka The Body Coach) je sve o Lean U 15 i on donosi ovaj pristup i svoju hranu i svoju fitness.

Inovacijama promjenu načina života koji ne obuzda ugljenih hidrata i omogućava vam da ponovo preko 100 jela (sve pripremio i kuhana u samo 15-miutes) čini Joe plan posebno korisno ako ste posvećena kuhanja svježe hrane na zgusnut raspored (i budžet ).

KAKO RADI

Sa svojim 90-dnevni plan (featuring tri faze), Joe vas uči kako da zapravo uravnotežiti svoje obroke, dopunjavati nakon treninga, snack zdrav i više vam vodozahvata sa planovima obrok dizajniran tako da odgovaraju vašim lične ciljeve.

Plus, Wicks daje ti sa režimom video treninga koji pokazuje kako se šef 20-ak minuta HIIT kardio treninga, zajedno sa treninga snage da se spali masti i izgradnju mišića, tako da se postigne i održi željeni definiran oblik tijela.

(FYI: nema potrebe za opremu, tako da ne treba teretana).

COST

Jednokratno plaćanje: $ 147 Mjesecno: $ 49

POGLEDAJTE: Tijelo COACH 14-Day Emergency SHRED

NAJBOLJI Instagram sledbenicima: KAYLA ITSINES

ŠTA JE TO

Zasniva na ideji da je "spreman je novi seksi ', Australian PT Kayla Itsines'sBikini Body samopouzdan plan vam daje paket koji uključuje 5-obroka dnevno planova, hardcore 28-ak minuta rada outsand beskrajne savjeti o tome zašto biste trebali konzumirati određenih namirnica, a pravo vrijeme za to.  

Itsines ne samo vam ponuditi priliku da obnovimo vaše tijelo; Njen plan dolazi s njom Sweat aplikaciju i ogromnu podršku na mreži zajednice (svi članovi su bili ili su trenutno na fitness putovanju mogli krenuti u).

KAKO RADI

Koristeći vremenski okvir 12 sedmica, plan BBC vam olakšava u plan intenzivnog treninga otporan na 28-ak minuta navedene u osnovnom formatu koji uključuje minimalne opreme, tako da ne popustim na bilo koji od vaših dnevnih fitness ciljeve.

I da se spriječi ili izliječiti bilo povreda, ona baca u proteže, hladnom padove i rehabilitaciju ozljeda previše.   

Povrh toga, ti si isporučio pet nove recepte dan koji se mogu prilagoditi svoj trenutni način života, da li je mesnati, vegan ili vegetarijanac.

Međutim, nemate razloga za brigu o racije u supermarketu svaki dan kao da imate pristup šoping lista koji pomaže vam da ostanete na vrhu frižider zaliha, kao i omogućava vam da radite sastojaka u i od recepata. 

COST

Jednokratno plaćanje: $ 45 Tjedno: Under $ 5

PROČITAJTE: 5 Zdravlje i fitness HACKS KAYLA ITSNES kune

NAJBOLJI za balansiranje ZDRAVLJE i društvenog života: REULTS Lucy

ŠTA JE TO

Lucy Meck je 'Rezultat Lucy', posebno je stvoren za nas žene koje je potrebno 24 7 pristup našim fitness i strategiju ishrane nudeći ga OnDemand (kreirati vlastite) ili Ukinuto (dizajniran za vas).

Ćete imati sedmični nove treninga koji su zasnovani na vaše trenutne sposobnosti, ali i imaju za cilj da vas izazov.

Uravnotežen sedmični planovi obrok i priliku da inoviraju svoj treninga (kada OnDemand) držati stvari zanimljive, možete nastaviti svoje putovanje.

KAKO RADI  

Početnik, umjereno aktivne ili fitness nakaza; Lucy nedeljni trening režima se brine o spali masti i izgradnju mišića (ili oboje) tako da možete početi oblikovanje vaše novo tijelo.

Ako se odlučite OnDemand ćeš imati preko 350 minijaturnih vježbe za DIY trening. S druge strane, ako pratite strukturirani plan ćete biti isporučeni 4 nova treninga tjedno. 

Dijeta će biti stručno prilagođene svoje ciljeve tijelo, samo za vas. Od planova obroka, shopping liste, pa čak i "Izlazim guide'- Rezultati Lucy će vam pomoći da promjene u načinu života dugim, bez potrebe da sabotira svoj društveni život.

COST

OnDemand: $ 14 mjesečno Faza Planovi: od $ 39

Saznajte šta LUCY MECKLENBURG JEDE u nedelji

Potrebna još inspo? Uzmite za pretraživanje: The Best Mršavljenje Transformacija slike ste ikada videli. WOW

load...

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

Istina iza: ako se uklapa u vaše makre

Post Gubitak težine

Iznenađujuće razlog zašto vam je možda žudnja

Post Gubitak težine

12 čudnih načina za zaustavljanje gladi

Post Gubitak težine

4 načina izbjegavanja težine na poslu

Post Gubitak težine

11 načina za nadogradnju vašeg jutarnjeg avokada

Post Gubitak težine

Koji je metabolički balans

Post Gubitak težine

Opsednutost čokoladom koju ste jedeli tokom vikenda?

Post Gubitak težine

5 načina za prevazilaženje vaše fizičke fobije

Post Gubitak težine

Dijetetičar je vodič za masti (dobar, loš + avokado)

Post Gubitak težine

Iznenađujuća činjenica na avokadu, prvi ženski magazin nike u svijetu i ostale vesti

Post Gubitak težine

Daješ sebi metabolički džet lag?

Post Gubitak težine

6 hranu koja se zdravi kada ih uparite sa alkoholom