Najvažniji trendovi zdrave hrane 2018 | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Najvažniji trendovi zdrave hrane 2018

Najvažniji trendovi zdrave hrane 2018

Da li je neko od ovih fab voća i modi veg napuniti koš ove godine?

2015. Godine nije ni više, ali u novom izvještaju iz Waitrose potvrđuje ove godine bila je sve o zdravoj hrani staze.

Na milijune transakcija u dućan i online na bazi, najnovija saznanja iz supermarketa sadrži mnogo toga što ste očekivali - kao što su naši nezasit apetit za avokado i sve stvari od kokosa - ali dosta statistike i ove godine može vas iznenaditi.

MYLK

Na primjer, bademovo mlijeko je i zvanično preuzeo sojino mlijeko, po prvi put, kao potrošači su počeli istraživati ​​druge opcije mliječne bez da dodate u jutarnju smoothiesand kafu.

Povrće

Karfiol je vratio na našem meniju sredinom nedelje, savršeno malo ugljenih kameleon koji može biti zamenjen u da bi zdravije verzije riže, couscousand čak pizzu baze. 

load...

Što se tiče našeg avo opsesija. Da, to nije nestala. U stvari, mi se stavlja 24% više od naših omiljenih zelene povrća u našoj korpe za kupovinu ove godine (jer avokado tost je BAE).

Možda najšokantniji trend sve je to kelj, kojima je došlo do povećanja od 95% od prodaje u 2014. Godini, imali zdravu konkurenciju iz italijanskog rođaka Cavolo nero i naše nacije nedavne Korean cuisine-ludilo ima da fermentirane namirnice kao kimchi zajednički začin u našim kuhinjama.

Ulje

I maslinovo ulje, nekada jedan od naših spajalice kuhanja, je zamijenjen uljane repice (prepuna od OmegaS i vitamin E), kao najbrže prodavani nafte u Velikoj Britaniji.

Brže čak i od hladno presovanog kokosovo ulje, iako naš naš trenutni kokos prisile je osigurao da svaki proizvod kokos u vezi je leteo s polica.

load...

Gadgets

Gadget-mudar, sokovnika i Nutribullets ostati popularan, ali ove godine je must-have seče pribora, spiralizer, vidio 10% unos u tikvicama i koristi u receptima kao što je ovaj Raw Špageti Bolognese.

Poslastice

Loša vremena za bijele granulirani šećer - trend nerafinirani alternative vidjela slatke zamjene, kao što su javor syrupand datum nektar uzeti na tradicionalnom zaslađivač, koja je doživela primjetan pad potražnje.

Da budemo iskreni, čini se da ne možemo dobiti dovoljno termin - posebno Medjool sorte (do 16% u odnosu na prošlu godinu).

2016. Godine.

Dakle, što je sljedeće? Pa, prema Waitrose predviđanja za 2016. Godinu, mi ćemo biti uzorkovanja antioksidantima izobilju zlatne bobice, dodajući nicanje sjemena nutrijentima bogate na naše salate i po svemu sudeći, koristeći kompleti kući pušenja na infuziju sve od koktela na puter sa malo BBQ dušu.

Donijeti. It. Uključeno.

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

Da li ste trošili najzdraviji deo vašeg avokada?

Post Gubitak težine

Šta nutricionisti traže kada čitaju oznake hrane

Post Gubitak težine

6 hranu koja se zdravi kada ih uparite sa alkoholom

Post Gubitak težine

Da li uzimate ili izbegavate aktivni ugalj?

Post Gubitak težine

10 zdravih hrane koja se pokazala smiješno nezdravo

Post Gubitak težine

6 zdravih pića sa više šećera od kitkata

Post Gubitak težine

4 razloga za odabir vrućeg sosa nad Tommy K

Post Gubitak težine

16 različitih izvora vitka proteina koji vam mogu pomoći da izgubite masnoću

Post Gubitak težine

Vreme je da se pozdravimo sa avokadom i ostalim vestima

Post Gubitak težine

Ekskluzivna: ono što Kejt Hudson jede za nedelju dana

Post Gubitak težine

4 hrana sa više proteina od pileće dojke

Post Gubitak težine

Veliku proteinsku grešku koju verovatno stvarate