Ova žena je izgubila skoro 30 kg držeći se ove jednostavne vežbe | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Ova žena je izgubila skoro 30 kg držeći se ove jednostavne vežbe

Ova žena je izgubila skoro 30 kg držeći se ove jednostavne vežbe

"Trčanje me podsjeća mogu učiniti teškim stvarima."

Potrebno je ne samo dobro za svoje zdravlje, to je dobro za dušu. Saznajte kako jedna žena koristi radi izgubiti oko 100 kilograma i ponovo zaljubiti u njeno tijelo na WH. 

Ime: Marie Krueger-Miller
Starost: 45
Zanimanje: Učitelj
Rodni: Houston, Texas

Koliko ste dugo radi?

Uvijek sam želio biti trkač, jer pokušavaju izgubiti na težini u 1997. Godine.

I ran u mahove, dok mi moja sestra-in-zakon je da pokušamo polumaratona 2003. Godine, a ja sam još od radio oko godinu dana. Međutim, to nije bilo sve do posljednjih nekoliko godina da sam stvarno zaglavio sa rasama tokom cijele godine. Prije toga, ja bih trenirati za nekoliko mjeseci i zaustaviti nakon jedne utrke.

load...

Dakle, ja stvarno mislim da i smatram se stvarnog trkač. Takođe sam se kao mi je tijelo pozitivnosti pokret ohrabreni da se stvarno zovemo stvarni trkač.

Šta zatraženo da počnete?

Kao i mnogi-a znam da je ovo datira mene-Oprah je bio moj originalni inspiracija. Međutim, osjećaj ispunjenosti trčanje daje mi je moja goriva. To je daleko više za mene nego kalorija plamenik, meditacije, ili čak i šansa za sam put. Sada je potrebno da bude moj najbolji - pod naponom, fokusiran, spojen na moj grad, moji psi i ja. (Evo zašto bi trebalo da pokušate meditirao dok radi, i kako se to radi.)

Koliko često rade?

Tri puta u toku sedmice u dugim nizovima subotom.

load...

Koja je vaša rutina?

Četiri milje duž rukavca sa psima u 4 sata ujutro u toku sedmice. Duge staze sa mojom grupom subotom u toku školske godine. Moj suprug i ja smo oboje učitelji, a mi smo kamp, ​​planinarenje, i putovanje za nekoliko mjeseci u ljeto i bilo koja druga šansa dobijamo. U posljednjih nekoliko godina, imao sam nevjerovatan mogućnosti prolazi kroz nacionalne šume, Sierra Nevade, Rockies i drugim zemljama. Volim istraživati ​​pješice. Uvek se pse sa mnom ako smo u mogućnosti-deset noge su bolje od dva.

Da li race? Ako je tako, koliko često, i kakve trke?

U posljednjih nekoliko godina, ja sam pokušao da uradim jedan polumaraton mjesec dana tokom naših Texas "sezone", od novembra do jula. Očigledno, rasa nakon maja u Teksasu su rijetki, tako da moramo da krenemo za neke. Sada ću nastaviti da najbolje što sam mogao. Također sam obuku za moj drugi puni maraton u Hjustonu u januaru.

Da li se baviti u drugim sportovima ili aktivnosti? Ako je tako, što i koliko često?

Nikada nisam smatrao sam atletski, ali sada prelazim-vlak i počeli su trening snage. Stvarno želim se otarasiti faktora zastrašivanja probati triatlon. Također sam nedavno zaljubio u trag trčanje. Kako to nisam prije vidim da savršeno spajanje? Moj suprug i ja pohlepno ruksak i planinarenje. Mi smo sada u misiji da se popne što više fourteeners (planine sa vrhovima veći od 14.000 metara) moguće. Naravno, psi označiti duž-ili vodi put, zapravo.

Koja je najveća nagrada dijelu radi za vas?

Trčanje me podsjeća mogu učiniti teškim stvarima. To me osnažuje u gotovo svakom aspektu mog života. Ona je nekako uvukao u objektivu mog svijeta i kako sam gledaju život. To mi je izvuče iz onoga što misli trivijalno i soul-sisa i vodi me u mjesto gdje dah, jednostavnost i Majka Priroda leči i nagraditi. Nije potrebno da bude atletski ili brz za to.

Opišite svoje putovanje mršavljenja, uključujući i prije težine andafter.

Ja nikada nisam bio mali osoba. Sam se povećaju učinak od četvrtog razreda i dolaze iz prilično velika porodica. Bio sam definitivno da klinac koji je mrzio i pokušao sve da izađe iz fizičkog vaspitanja. Kao što sam rekao, nisam bio sportski. Moja najviša težina bila oko 226 na postdiplomskim studijama, kada sam zapravo prestao vaganje sebe. Ja sam smršala nekoliko puta tokom godina, ali bi i dalje smatra viškom kilograma. Prije nekoliko godina nakon stresnog nekoliko godina na poslu, uvukla sam se do gotovo da ponovo težinu.

Na kajak izlet u Španiji, nisam mogao da se vrati u okean kajak. Recimo vodič nije bio ljubazan o tome i nije krio svoje odbijanje. Bila sam ponižena, i znao svoje prioritete ne može biti drugi ili više raditi. Moralo je biti ja. Trčanje je veliki dio tog. Nisam samo trenirati za jednu utrku, ali ga je koristio kao metričkih za stavljanje moje zdravlje i dobrobit ispred. Nakon što sam vidio neke uspjeh, Skinuo sam Lose It! aplikaciju za praćenje kalorija i na kraju makronutrijenata, a to je izuzetno pomogao. To je bio ogroman za mene.

Moj cilj težina promijenila tokom ove dvije godine. Kao što bih pogodio cilj, shvatio sam svoju težinu bi trebao biti manji. Nisam znao, jer ja nikada nisam bio te težine kao odrasla osoba. To je izgleda mnogo više izvodljivo jer sam razbijanje ga u komade. Dakle, to je bio put. E sad, ja sam 129 funti samo tri kilograma od gubitka 100 funti, a ja snimam za više nakon toga.

Koja je tajna da svoju težinu uspjeh gubitak?

Imam najvoljeniji i nevjerovatan muža. On je nevjerojatno podržava ciljeve mogu postaviti. Nisam mogao tražiti bolji.

Volim da mjesečno rasa i osjećaju stalno inspiriran trčanje zajednice i drugih trke, a posebno one koji ne mogu biti stereotipna sportisti, ne može biti brz, ili oni koji su tukli šanse samo po postrojavanje. Mi smo stvarno narasla kao inkluzivne zajednice iz vremena kada sam počeo. Sećam se da sam u trci i spiker je na zvučnik, "Slow trke, vi se preklopnih. Ponavljam. Možete se preklopnih. Pomeri se! "Sjećam se razmišljanja", platio sam za ovo? "Sada smo mnogo više slavljenička i inclusive. Na kraju krajeva, samo 3-5 su zaista konkurenciji. Nas ostale su tu da se poboljša, zabaviti i napraviti sami, a možda i svijeta, bolje.

Takođe sam dobro odgovoriti da praćenje i metričke ciljeva. Tragači i aplikacije stvarno rade za mene.

Međutim, najveći pomak je možda shvativši da će se zaista pokaže se za sebe svaki dan. Nije bitno da li sam atletski, brzo, ili dobar u tome; Ja samo želim da se poboljša. Samo se pojavi. Ja sam vrijedan toga.

Kako da ostanete motivirani?

Mjesečna trke. Provjera off kalendarima. Aplikacije. Slike napredak. Praćenje, praćenje, praćenje treninga i kalorija!

Imate li omiljeni motivacijski citati?

Mogu mnogo više nego što mislim da mogu učiniti. Posebno pred kraj trke kada me sipa moje sve u nju, moja mantra je: "Dakle, mnogo više nego što misliš." Da li je dobar nije previše u tom trenutku ritam i. Ali to posjeduje udarac. Ko bi mogao da popustim onda odbija?

Koji su vaši struja kratkog i dugoročne ciljeve?

Ja bih bio oduševljen da izgubite one posljednje tri kilograma. Probajte tri. Line up za punu u Houston maratona. Držati trag racing. Probajte 50K. Popnite se više fourteeners. Probajte nešto što zaista želim bez osećaju zastrašiti. Osjećam se kao mojoj listi ciljeva samo raste sa moje samopouzdanje.

Postoji li još nešto želiš da nam kažeš?

Moja priča nije jedinstvena. Ja sam nije jedinstven. Bilo je potrebno dvije godine da izgube težinu (i ja sam i dalje work-in-progress). Upravo sam napravio maleni, postupne promjene, ostao s njima za malo, a zatim dodala još promjena. Nisam probao previše, prerano, ili prekratak. Pokušao sam biti strpljiv sa mnom i razbiti ga u mini ciljeve. To je ono što radimo za studente, zašto ne sebe? Znam da je pravi test je u održavanju, ali osećam sada jači, i radujem izazovu.

U članku Ovo Texas nastavnika Lost Gotovo 100 funti Running prvobitno pojavio na žensko zdravlje USand Runner Sveta.

Zašto ne probati Kayla Ultimate core treninga ovog vikenda?

load...

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

Osvežite i ponovo pokrenite energiju na našem najkvalitetnijim kafićima u Londonu

Post Gubitak težine

3 načina da zaustavite emocionalno jelo pre nego što počnete

Post Gubitak težine

Iskreno, šta radiš sa kokosovim brašnom?

Post Gubitak težine

9 načina da pobedite božanstvo

Post Gubitak težine

12 nutricionista dele iste savete koje daju gubitak masti

Post Gubitak težine

Kako sam izgubio 34 kg težine bebe hula-hooping

Post Gubitak težine

Dokaz da je svjetska klasifikacija normalne težine pogrešna

Post Gubitak težine

Pitajte stručnjaka: january diet fads

Post Gubitak težine

Ovako je vrijeme da većina ljudi izgubi 4 kg

Post Gubitak težine

Otkrivanje tegova mi je pomoglo da volim moje telo

Post Gubitak težine

Daješ sebi metabolički džet lag?

Post Gubitak težine

Šta je u stvari težina vode?