Ovaj fitness bloger dokazuje da ono što mislimo o težini je pogrešno | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Ovaj fitness bloger dokazuje da ono što mislimo o težini je pogrešno

Ovaj fitness bloger dokazuje da ono što mislimo o težini je pogrešno

Kladim se da ne može pogoditi koliko je teška u svakom sl.

Radite dupe u teretani iu kuhinji, ali kada stanete na vagu, ponekad sve što možete da je "ozbiljno?"

Pa, fitness bloger Kelsey Wellsposted sliku na Instagram je juče da je u osnovi daje fit žene još svuda još jedan razlog da se okrene ptica na vagu.

Mashup od tri fotografije je hronološki: jedna od njenih na 145 funti, nakon što je njen sin, jedan kada je stigla 122 funti, a trenutni njenu sliku na 140 funti.

Zavrtanj za SKALA || Mislio sam da je došlo vrijeme za prijateljski, ali čvrsto podsjetnik. Vas. PLEASEEEEEE STOP DOLAZAK spustila slušalicu broj na STUPUD SKALA! MOLIMO prestati misliti svoju težinu je jednak vašem napredak i za LJUBAV SVE MOLIM STOP puštajući YOR MASA IMATI neke efekte NIKAKVU NA VAŠA samopoštovanje, kao nekada. Na bilo koji od vas koji ste gde sam nekad bio, molim vas, slušajte me. Ja sam 5 '7 "i vagati 140 funti. Kada sam prvi put počeo #bbg sam bio 8 sedmica nakon poroda i 145 funti. Imao sam oko 130 prije trudnoće, tako da na osnovu ništa osim svoje iskrivljene percepcije, odlučio sam" cilj težinu "treba da bude 122 i da se uklopi u moju Skinniest farmerke. Pa nakon nekoliko mjeseci BBG i dojenja, udarim i ja uklapam u te veličine 0 farmerke. Pa znaš šta? ja stekli 18 FUNTI od tada. OSAM prokleti TEEN. Isto tako, ja sam otišao dva Pant veličine i kao stvari sam ripped one skinny jeans širom otvorena samo druge nedelje pokušavaju da ih podići iznad koljena. Moja poenta ?? prema stari ja i manjkav standarda, ja bi se što nije jadno Hvala Bogu napokon sam naučio da počne mjerenje napredujem stvarima koje su bitne -.. Snaga, sposobnost, izdržljivost, zdravlje, i sreća Take napreduje fotografije i video zapisa koliko sklekova možete učiniti, itd.. I ako možete, vaše DOB - postoji samo 5 lb razlika između mog početne i trenutne težine, ali sastav moje tijelo se potpuno promenio. Nikada nisam imala više mišića, a manje masnog tkiva nego sada. Ja nikada nisam bio zdraviji nego sam sada. Nikad nisam bila više ugodno u svojoj koži nego sam sada. A ako ja nisam rekao #screwthescale davno, ja bih odustao od svoje putovanje. Tako da malo malecka glas u potiljak koji i dalje rekao: "wtf je this- nije 140 !?" prošle sedmice, kada sam stao na vagu, kažem VIJAK. YOU. I mislim da bi trebalo da kažu isto vage previše. #byefelicia ⚖. #bbgprogress #transformationtuesday #fit #fitness #workout #fitmom #fitchick #fitfam #fitnesstransformation #beforeandafter #sweat #mysweatlife #girlswithmuscle #girlgains #strongnotskinny

load...

A fotografija posted by KELSEYWELLS (@mysweatlife) na

Kao što svako može vidjeti, ona izgleda amaaaazing u toj trećoj fotografija. A ona oseća tako velika kao što izgleda. U Insta post, piše ona, "Ja nikada nisam imao više mišića, a manje masnog tkiva nego sada.

"Nikada nisam bio zdraviji nego sam sada. Nikad nisam bila više ugodno u svojoj koži nego sam sada." 

Da je u pravu? Ona želi da pokaže drugim ženama tamo da vaga ne znači ništa kada radite prema zdraviji i monter tijela i načina života.

Dva mjeseca nakon što je rodila sina, Kelsey počeo Kayla Itsines 'fitness programwith cilj težine 122 funti da se uklopi u njoj najmanje par skinny traperice.

load...

Ali, nakon dostizanja tu težinu, otišla je na dobiti 18 kilograma-mišića.

Ona objašnjava u naslovu: "Ja sam porasle dva Pant veličine i kao stvari sam ripped one skinny jeans širom otvorena samo druge nedelje pokušavaju da ih podići iznad kolena.

"?. Moja poenta Prema stari ja i mana standarda, ja bih se zbog nedostatka jadno Hvala Bogu napokon sam naučio da počne mjerenje napredujem stvarima koje su bitne -. Snaga, sposobnost, izdržljivost, zdravlje i radost"

I nije li to ono što fitnessis radi, u svakom slučaju? 

Osećaju inspirisan? Zašto ne bi provjeriti naše fitness programa Kayla Itsine ovde i ovde. 

Ovaj članak je izvorno objavljen na womenshealthmagazine.com.

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

Jedan razlog zbog koga sam nastavio težiti na veganskoj ishrani

Post Gubitak težine

Moje novo telo počelo je sa 40 godina

Post Gubitak težine

Koliko dnevno vreme jedete stvarno utiču na vašu težinu?

Post Gubitak težine

Vaš jednostavan vodič o tome kako izgubiti telesnu masnoću

Post Gubitak težine

Zbog toga ste tako neverovatno gladni kada pokušavate da izgubite težinu

Post Gubitak težine

Da li je to ne jedete posle 6 časova pravno ili ne?

Post Gubitak težine

Evo šta jedini dan jedrenja jedi radi vašem telu

Post Gubitak težine

10 razloga zašto je jedenje čiste postalo stvar

Post Gubitak težine

Upravo je ušetao? Evo kako preživeti svoju prvu nedelju nazad na poslu

Post Gubitak težine

Osvežite i ponovo pokrenite energiju na našem najkvalitetnijim kafićima u Londonu

Post Gubitak težine

Zašto zdravo hrana te čini debela, i druge vesti

Post Gubitak težine

Najgora hrana za noću