Pojesti svoj put do ravnog stomaka | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Pojesti svoj put do ravnog stomaka

Pojesti svoj put do ravnog stomaka

Ako želite doživjeti uspjeh kao nikada do sada, sve što treba da uradite je da živi od ova 4 mantre. Oni blast masti, da ćete uživati ​​u hrani bez krivice, i da vam izgledati i osjećati se mlađe nego ikad.

Popravaka za sve vaše dijete jada se može riješiti u tri riječi: stop brojanje kalorija.

To je bila poruka studija od 20 godina na gubitak težine sprovedena na Harvard School of Public Health. Istraživači su zaključili dijeti koji fokusirana samo na koliko su jeli - a ne vrste hrane - češće ne u gubljenju težine.

Razlog: brojanje kalorija nije održiv i izaziva stres, što povećava vjerojatnost dugoročnog neuspjeha. To ne znači da je brojanje kalorija ne radi. To čini i to je vrijedan svjesni koliko ključnih hrana sadrži. Ali je jednostavna činjenica je da je to gotovo nemoguće pratiti vašim unos kalorija u svakom obroku, svaki dan.

load...

Pa šta da radim umjesto toga? Držite klikom.

Uz Flat Belly plana, vaš cilj nije da se smanji koliko jedete. To je kako bi bili sigurni da si punjenje vaše tijelo sa kvalitetnim namirnica koje će vam pomoći da izgubite težinu. Znajući šta jesti treba da bude jednostavan, a ne stresno.

Dakle, mi smo osmislili niz prevaranti koji nude sve prednosti brojanja kalorija - bez matematike.

Ako želite doživjeti uspjeh kao nikada do sada, sve što treba da uradite islive od ova četiri mantre. Oni blast masti, da ćete uživati ​​u hrani bez krivice, i da vam izgledati i osjećati se mlađe nego ikad. Kažu da ih naglas. Naučiti ih napamet. Uskoro oni će postati toliko deo vaše svakodnevnice kao checking out tople novi odraz u ogledalu!

load...

Spremni? Kliknite pred prvi mantra!

Stan-trbuh mantra 1: "Ja ću napraviti zeleni moj novi omiljena boja" 


Evo pravilo koje vjerojatno nikada mislio da ćeš čuti u plan prehrane: jesti koliko god želite. Ali to je upravo ono što želimo da uradite sa zelenim povrćem.

Povrće se pakuju sa toliko super nutrijenata koji su bili povezani sa gotovo svaki zdravlje korist se može zamisliti - zdravlje srca, prevencija raka, pojačanje raspoloženja i energije, pa čak i pomaže da rev svoj seksualni život.

Ali najveća korist je gubitak težine. Studija u časopisu American Journal of Clinical Nutrition naći žene koje su uključene povrće u svaki obrok bili u stanju da jedu 25% više hrane nego izgubiti dodatnih 3,5 kilograma. Kako? Povrće su niske u kalorija, ali su i rev svoj masti od opekotina jer su puna vlakana, koji drži vas osjećaj zadovoljni i manje šanse da prejedanje kasnije.

Stan-trbuh mantra 2: "Ja ću trgovati prazne kalorije stvarno ugljenih hidrata"


Ako postoji jedna grupa hrane koju treba izbjegavati na ovom planu, to je rafinirani šećer. Vaš fix: jedu više voća.

Voće pruža dosta ugljenih hidrata za energiju, ali ima manji uticaj na nivo šećera u krvi u odnosu na druge ugljikohidrata. Ovo je ključno će vam pomoći da izbjegne žudnje i BINGES do kojih dolazi kada nivo šećera u krvi raste brzo, a zatim ruši. U idealnom slučaju, većina vaše ugljenih hidrata će doći iz voća.

To ne znači da neće imati žitarice, mahunarke ili drugih ugljenih hidrata i povremeno poslastica, ali oni će biti sekundarni izvor. Ograničite na nekoliko dnevnih obroka šećera i prerađenih ugljenih hidrata (kruh i tjestenina), i troše ostatak od svježeg voća i povrća. Ne zaboravite da redovno jedu proteina, previše. Nikada nećete osjećati puna na voće sama. Što nas dovodi do.

Stan-trbuh mantra 3: "Ja ću postati najbolji prijatelji s protein"


Kada je u pitanju tanji struk, protein je tvoj najbolji prijatelj. Pokušajte uključiti barem malo proteina u svaki obrok i užinu. U njoj se čuva vas osjećaj potpune i manja je mogućnost da se čuvaju kao masti. To je zato što protein je teže probaviti, tako da spali više kalorija samo to jesti. Ovaj proces također pomaže da se osigura da jedete manje.

Nedavna studija u Nutrition & Metabolism naći žene čija ishrana je 30 posto proteina jeo skoro 450 kalorija manje dnevno i izgubio 11 kilograma više od onih koji su jeli manje proteina.

Dakle, da li je to riba, jaja ili sir, pobrinite se da dobijete stalni izvor prirodnih krajnji ABS superhrana s WH Flat Belly Workoutsguide.

Stan-trbuh mantra 4: "Ja ću piti puno vode"


Dehidracija je neprijatelj sagorevanje masti. Ako vaše tijelo nema dovoljno vode da neće metabolizam masti na vrhuncu efikasnosti.

Što je još važnije, ako postoji nedostatak vode koja dolazi u vaš sistem će zadržati ono što ima, što uzrokuje nadutost (zadržavanje vode).

Cilj za najmanje šest čaša dnevno (1,5 litara). Tea se računa kao hidrataciju. Kafa, međutim, ne (iako to može vam dati koristan poticaj prije treninga). Ne uzimajte šećer sa bilo. Priuštite bilo koji drugi pića s oprezom. Čak i naizgled zdravih opcija kao što su sok od naranče sakriti velike količine šećera. I alkohol, a nije zabranjeno, treba da bude samo u posebnim prilikama.

Ovaj ekstrakt je preuzet iz novog žensko zdravlje posebnim Flat Belly Treninzi, u prodaji na WH Smith zemlje za samo $ 7.99, ili dostupni za online kupnju.

load...

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

9 načina da pobedite božanstvo

Post Gubitak težine

Piće ovog čaja može pomoći u smanjenju prodavnica masti

Post Gubitak težine

Dizajn isporuke dizajnera: novac je isključen

Post Gubitak težine

6 brzi i jednostavni načini brzo mršavljenja bez dijeta

Post Gubitak težine

7 zdravih namera za sedmicu

Post Gubitak težine

5 načina za prevazilaženje vaše fizičke fobije

Post Gubitak težine

7 iznenađujuća hrana čija ćelija želi da jedete

Post Gubitak težine

6 načina na koji možete naučiti da žele zdravu hranu

Post Gubitak težine

Kako hodajući 10,000 koraka dnevno sa mojim svinjetinom pomogao mi je da izgubim 42 kg

Post Gubitak težine

Samo jedna kašičica ovog začina može vam pomoći da izgubite tri puta više telesnih masti

Post Gubitak težine

Kako sam zaustavio ciklus stresa i izgubio preko 30 kg

Post Gubitak težine

Nemojte srušiti ishranu, evo kako dobro smanjiti težinu